9.4 C
Alexandroupoli
Monday, June 30, 2025

Η αφισορρύπανση επικρατεί στην Αλεξανδρούπολη

Η Δημοτική Αρχή αδιαφορεί για την εικόνα που επικρατεί – Παραμένουν ακόμα αναρτημένες Αφίσες από τον Αγώνα του Εθνικού με τον Πανσερραϊκό, που έγινε στις 7 Οκτωβρίου του 2018 – Τέτοια… προκομμένα στην πόλη μας 

Το καλοκαίρι στην Αλεξανδρούπολη είναι γεμάτο με συναυλίες και άλλες πολιτιστικές δράσεις, οι οποίες ως είθισται διαφημίζονται με μεγάλες αφίσες και banners, τα οποία τοποθετούνται σε πολλά σημεία της πόλης, και μάλιστα πολλές φορές, σε σημεία όπου δεν επιτρέπεται η αφισοκόλληση και η ανάρτησή τους. 

Σε δημόσια κτίρια, σε χώρους όπου δεν επιτρέπεται, ακόμα και βάσει νόμου, η αφισοκόλληση καλά κρατεί, καθώς – όπως φαίνεται – κάποιοι δεν θέλουν ή δεν ενδιαφέρονται να διατηρήσουν την πόλη όμορφη και καθαρή. 

- Advertisement -

Υπενθυμίζεται πως αρμόδιοι για το κατέβασμα των αφισών και των διαφημιστικών banners, είναι οι διοργανωτές, είτε ιδιωτικές εταιρίες, είτε ο ίδιος ο Δήμος. 

Ένα παράδειγμα είναι αρκετό για να γίνει αντιληπτό τοις πάσι για το τι κατάσταση επικρατεί στην Αλεξανδρούπολη: 

ο αγώνας του Εθνικού με τον Πανσερραϊκό μπορεί να διεξήχθη στις 7 Οκτωβρίου του 2018, καλό θα ήταν όμως κάποια στιγμή το διαφημιστικό banner να κατέβει από τα κάγκελα.  

Όπως θα πρέπει και η Δημοτική Αρχή να ενημερώνει τους υπεύθυνους για τα μέρη στα οποία επιτρέπεται η αφισοκόλληση και η ανάρτηση διαφημιστικών banners.

N.T.

Υ. Γ.

Μετά το προχθεσινό ρεπορτάζ που έκανε η Τηλεόραση ΘΡΑΚΗ-ΝΕΤ, κάποιες από τς ξεχασμένες αφίσες, απομακρύνθηκαν από υπαλλήλους τους Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Σ. Κ.

Aegean
Monday, June 30, 2025

Latest News

Σύσκεψη ελαιοπαραγωγών στα Δίκελλα Αλεξανδρούπολης

Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στον αγροτικό κόσμο του Έβρου, με τους ελαιοπαραγωγούς να στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν θα...

More Articles Like This