9.4 C
Alexandroupoli
Friday, March 29, 2024

Στο μικροσκόπιο η ανάπλαση της παραλιακής

Η εργολαβία και τα υποέργα θα εξετασθούν λεπτομερώς, από το νέο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Αλεξανδρούπολης

Μπορεί η παραλιακή λεωφόρος της Αλεξανδρούπολης να έχει μερικώς αλλάξει όψη μετά τα έργα ανάπλασης που είχε ξεκινήσει να εκπονεί η απελθούσα δημοτική αρχή, όμως η κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα δεν είναι η τελική. 

Υπάρχουν ακόμη ορισμένα υπο-έργα τα οποία δεν έχουν ξεκινήσει, μεταξύ των οποίων και η επέκταση του ποδηλατόδρομου και όλη αυτή η κατάσταση θα τεθεί στο μικροσκόπιο της νέας δημοτικής αρχής και ειδικότερα της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Υπηρεσιών. 

- Advertisement -

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, η εργολαβία της ανάπλασης εξετάζεται επισταμένα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του νέου αντιδημάρχου και θα γίνουν ανακοινώσεις σε δεύτερο χρόνο, αν χρειαστεί. 

Στην όλη εικόνα βέβαια πρέπει να συμπεριληφθεί και το γεγονός ότι υπάρχουν ήδη αρκετές διαμαρτυρίες για τη μορφή της ανάπλασης στο σημείο τουλάχιστον, που έχει φτάσει. 

* Αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» η τοποθέτηση του Κυριάκου Αραμπατζή

Όσο τώρα για την τοποθέτηση του κου Αραμπατζή στην Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών, αυτή πλέον επισφραγίστηκε και με την ανάρτηση της σχετικής απόφασης του δημάρχου στη Διαύγεια. 

Υπενθυμίζεται ότι ο επικεφαλής της παράταξης «ΑΝΑΣΑ», με την οποία εξελέγη ο κος Αραμπατζής, είχε αμφισβητήσει τη νομιμότητα της τοποθέτησης του στην Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών, οπότε η όποια αντίδρασή του, αναμένεται με ενδιαφέρον. 

Θ. Τ.

spot_img
Friday, March 29, 2024

Latest News

Ήταν ένας σεμνός και έντιμος θερμός Πατριώτης

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών, ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, εκ των Ιστορικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ Έφυγε από τη...

More Articles Like This