9.4 C
Alexandroupoli
Κυριακή, 29 Μαρτίου, 2020

Αποχώρηση μελών από την Δημοτική Παράταξη «ΑΝΑΣΑ»

Κατηγορούν τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους ότι δεν σέβονται τις αποφάσεις της Γεν. Συνέλευσης και ότι προχώρησαν σε διαγραφή του ιδρυτή Παύλου Μιχαηλίδη

Το ανώτερο όργανο της κάθε δημοτικής παράταξης είναι η Γενική συνέλευση των μελών της. Η Δημοτική ομάδα (δηλαδή ο Επικεφαλής και οι εκλεγμένοι Δημοτικοί σύμβουλοι) οφείλουν να σέβονται τις αποφάσεις της πλειοψηφίας, ιδιαίτερα σε σοβαρά πολιτικά ζητήματα. 

Όποιος διαφωνεί με αυτές τις αποφάσεις, οφείλει να ανεξαρτητοποιηθεί, διαφορετικά δεν νομιμοποιείται να μεθοδεύει συνεργασίες στη βάση της οποιαδήποτε συναλλαγής, πολύ δε περισσότερο να διαγράφει από την ΑΝΑΣΑ τον ίδιο τον επικεφαλή της. 

Στην  γενική συνέλευση της παράταξης μετά τις εκλογές  εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος, αποφάσισε την διάλυση της παράταξης ψηφίζοντας υπέρ της σύμπραξης με την δημοτική αρχή, ενώ οι υπόλοιποι 4 δεν πήραν καμία ξεκάθαρη θέση προς έκπληξη όλων μας. 

Αντιθέτως η συντριπτική πλειοψηφία των υΗπολοίπων μελών, συμφώνησαν με την εισήγηση του επικεφαλής για συμφωνία με την δημοτική αρχή στην βάση συγκεκριμένης προγραμματικής συμφωνίας. Γεγονός που θα επέτρεπε στην παράταξη και να συμμετέχει στο σχήμα διοίκησης αλλά κυρίως να διατηρεί την αυτοτέλεια και την διακριτή έκφρασή της. 

Πολύ δε περισσότερο, δεν υπήρξε και καμία πλειοψηφική απόφαση που να δίνει το δικαίωμα στην δημοτική ομάδα να διαγράψει από την ΑΝΑΣΑ τον επικεφαλή της. 

Όλοι εμείς που δώσαμε τον κοινό μας αγώνα με τον υποψήφιο δήμαρχο  κ. Παύλο Μιχαηλίδη, δεν δεχόμαστε μεθόδευση συνεργασιών χωρίς να έχει προηγηθεί η οποιαδήποτε προγραμματική συμφωνία, καθώς και τακτικισμούς που έχουν σκοπό να διαλύσουν την τρίτη παράταξη του δημοτικού συμβουλίου με το υψηλό ποσοστό του 16%. 

Για τους ανωτέρω λόγους, με συνέπεια στις αρχές και το αυτοδιοικητικό μας πρόγραμμα, αλλά και αίσθημα ευθύνης απέναντι στους 6.000 ψηφοφόρους μας, αποφασίσαμε να αποχωρήσουμε από την δημοτική παράταξη της ΑΝΑΣΑ, υπό τις παρούσες συνθήκες .

ΤΑ ΜΕΛΗ

1. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

2. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

3. ΒΙΤΣΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

4. ΓΚΟΥΤΖΙΒΕΛΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ

5. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

6. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

7. ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

8. ΚΡΙΤΟΥ ΚΡΙΤΗΣ

9. ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΕΛΙΝΑ

10. ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

11. ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

12. ΞΥΚΗ ΜΥΡΣΙΝΗ

13. ΟΤΕΜΠΕΡΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ

14. ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

15. ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

16. ΣΑΡΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

17. ΦΤΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

18. ΧΑΤΖΗΜΑΓΙΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

Latest News

Οργανώνεται το Κέντρο Υγείας της Σαμοθράκης

Λαμβάνονται τα απαραίτητα προστατευτικά μέτρα - Δημιουργήθηκε σημείο διαλογής ασθενών, σε Στρατιωτική Σκηνή, για την αντιμετώπιση κρουσμάτων...

Δημοπρατείται η παραλιακή σύνδεση Ροδόπης με Έβρο

Το οδικό έργο από την Μαρώνεια θα κοστίσει 12,4 εκατ. ευρώ - Στις 6 Μαΐου 2020, ο Διαγωνισμός - Από που θα...

Ζητείται η στήριξη όλων των επιχειρήσεων του Έβρου

Και των εργαζομένων που απασχολούνται σ’ αυτές - Επιστολή του Προέδρου Επιμελητηρίου Έβρου, στον Υπουργό Ανάπτυξης κ....

«Όταν βάζεις την Ελληνική Σημαία στα Πομακοχώρια»

Η εξομολόγηση μιας Πομάκας που εναντιώνεται στο Τουρκικό Προξενείο «Με κοροϊδεύετε ότι κάνω ορθογραφικά...

Ο πρώτος νεκρός Εβρίτης

Έχασε τη μάχη ο 61χρονος Φεριώτης που νοσηλευόταν στο Νοσ/μείο Αλεξανδρούπολης - Στα 12 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα 

More Articles Like This