9.4 C
Alexandroupoli
Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, 2020

ΕΙΝΑΙ «ΜΕΤΑΣΤΑΣΗ» ΚΑΡΚΙΝΙΚΩΝ ΟΓΚΩΝ 

Εκρηκτικές διαστάσεις παίρνει πλέον το μεταναστευτικό πρόβλημα – Μέγα λάθος η μεταφορά λαθρο-προσφύγων από τα νησιά στην ενδοχώρα – Μόνη λύση η δημιουργία CAMPUS σε ακατοίκητα νησιά της χώρας – Κανείς λαθραίος δεν θα θέλει πλέον να έλθει στην Ελλάδα 

Ενώ η εισροή λαθρο-προσφύγων στο ελληνικό έδαφος συνεχίζεται αμείωτη, με την ενθάρρυνση βεβαίως της Τουρκίας, που ασκεί κατά της χώρα μας έναν ιδιότυπο ανορθόδοξο πόλεμο, η Κυβέρνηση προσπαθεί να βρει λύσεις, προς αποσυμφόρηση των νησιών του Ανατ. Αιγαίου που ασφυκτιούν κυριολεκτικά κάτω από το βάρος των αλλοδαπών εισβολέων, που έχουν ήδη ξεπεράσει σε μέγεθος τον υφιστάμενο ελληνικό πληθυσμό.

Η φωνή αγωνίας που εκπέμπεται από τους Δημάρχους των νησιών, Λέσβου, Σάμου, Χίου, Σύμης κ.λπ., κ.λπ., δίνει το σήμα κινδύνου για τον αφελληνισμό των νησιών του Ανατ. Αιγαίου από τους Ισλαμιστές λαθροεισβολείς.

- Advertisement -

Οι Δήμαρχοι ζητούν την αποσυμφόρηση των νησιών τους και την μεταφορά των λαθροπροσφύγων, στην ηπειρωτική χώρα.

Ζητούν την εκδήλωση αλληλεγγύης από τις τοπικές κοινωνίες της ενδοχώρας, που αντιδρούν δυναμικά στην δημιουργία Κέντρων Φύλαξης Μεταναστών, ή στην εγκατάστασή τους σε ενοικιαζόμενες κατοικίες και Ξενοδοχεία.

Το αίτημα των νησιωτών για εκδήλωση αλληλεγγύης, έχει λογική και συναισθηματική βάση, όμως κατά την ταπεινή μας άποψη, η εφαρμογή αυτής της μεταφοράς, δημιουργεί προβλήματα και κινδύνους, πολύ μεγαλύτερους.

Και τούτο γιατί, όσον αφορά τα νησιά, φεύγουν π.χ. 700 μετανάστες και την ίδια στιγμή καταφθάνουν, 1.700.

Το σπουδαιότερο όμως, που φαίνεται ότι δεν γίνεται αντιληπτό από τα αρμόδια Κυβερνητικά στελέχη είναι ότι εφαρμόζεται πολύ επιπόλαια, αντί της θεραπείας μία …τεχνητή μετάσταση καρκινικών όγκων, από τα νησιά στην Ηπειρωτική χώρα.

Η ανωτέρω παρομοίωση, μπορεί να μην αρέσει σε ορισμένους της Αριστεράς και της Προόδου, που μπορεί να μιλήσουν πάλι για εκδήλωση «μίσους και ρατσισμού» νομίζουμε όμως ότι αποδίδει πλήρως, την σημασία του μεγίστου λάθους που επιχειρείται.

Προχθές από τη Θεσσαλονίκη ο τέως Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής, μίλησε ξεκάθαρα και επισήμανε τους κινδύνους που απειλούν την Πατρίδα, τόσο από την λαθρομετανάστευση και την αλλοίωση της σύνθεσης του πληθυσμού της χώρας, που γίνεται πλέον «ημιχριστιανικός» ή μάλλον «ημιμουσουλμανικός» παράλληλα με τις επεκτατικές απειλές της Τουρκίας κατά της χώρας μας, σε Ανατ. Αιγαίο, Κύπρο και Θράκη.

Και βέβαια σ’ αυτή την αγωνία που διακατέχει την Ελλάδα, οι μεγάλοι Εταίροι μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εξακολουθούν να χαϊδεύουν τον νεοσουλτάνο Ερντογάν, χωρίς να λαμβάνουν το παραμικρό μέτρο συνδρομής προς την δεινώς δοκιμαζομένη χώρα μας.

Κατά καιρούς έχουν ακουστεί, στα «πρωινάδικα» των Αθηναϊκών καναλιών προτάσεις για αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος, που εκ των πραγμάτων αποδεικνύονται ανεδαφικές και ατελέσφορες.

Διότι τα μεν χερσαία σύνορα μπορούν να σφραγισθούν με άμεση παρέμβαση του Στρατεύματος, όμως τα θαλάσσια σύνορα, θα εξακολουθούν να παραμένουν διάτρητα, αφού οι ίδιοι οι δουλέμποροι, με μαχαίρια σχίζουν τις φουσκωτές βάρκες, ώστε τα πληρώματα των σκαφών του Λιμενικού Σώματος, να αναγκάζονται σε επιχειρήσεις διάσωσης ναυαγών.

Το δε τραγικό της ιστορίας, είναι ότι την ίδια στιγμή η Τουρκία δια στόματος του Υπουργού Εξωτερικών κ. Μ. Τσαβούσογλου, κατηγορεί ευθέως την Ελλάδα, ότι πυροβολεί και πνίγει τους μετανάστες, που στέλνει αυτός στη χώρα μας.

Έτσι, χάρις και στην ανύπαρκτη ουσιαστικά αντίδραση του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών που έπρεπε καθημερινά να καταγγέλλει την Τουρκία στα Διεθνή Φόρα, γινόμαστε και «κερατωμένοι και δαρμένοι».

Μέχρι τώρα οι κινήσεις της Ελληνικής Πολιτείας, υπήρξαν και άτονες και αναποτελεσματικές.

Και αυτά που ακούμε ότι θα ενισχυθούν οι Υπηρεσίες παροχής Ασύλου, για την ταχύτερη απονομή του στους αιτούντες, είναι απλώς …«σαχλαμάρες» γιατί δεν λύνουν το πρόβλημα.

Το πρόβλημα θα λυθεί, όταν οι ορδές των λαθρομεταναστών (που παριστάνουν τους πρόσφυγες και καταστρέφουν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα, πριν μπουν στην Ελλάδα) θα σταματήσουν οριστικά.

Και αυτό θα συμβεί, όταν οι λαθρομετανάστες θα αντιληφθούν, ότι δεν μπορούν να έρχονται στην Ελλάδα και να γυρίζουν ασύδοτοι (και επιδοτούμενοι – όλα πληρωμένα) σαν τουρίστες σ’ όλη την χώρα.

Η λύσις είναι μία και την έχει προτείνει ο Αρχηγός της «Ελληνικής Λύσης» κ. Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο οποίος ζήτησε την εγκατάσταση των λαθρο-προσφύγων σε ερημονήσια.

Δόξα τω Θεώ η χώρα μας στο νησιωτικό της σύμπλεγμα διαθέτει 8.500 νησιά και βραχονησίδες.

Εκεί μπορούν να δημιουργηθούν οι κατάλληλοι χώροι για την διαμονή τους, χωρίς να δημιουργείται το παραμικρό πρόβλημα εις βάρος της Ασφαλείας της Πατρίδος, από Τζιχαντιστές κ.λπ.

Γιατί όπως έχει λεχθεί και εξ επίσημων χειλέων, η Τουρκία δεν μας στέλνει μετανάστες, μας στέλνει μαχητές.

Για να δούμε λοιπόν, αν με την εφαρμογή αυτής της λύσεως, θα έχουν την ίδια επιθυμία ι λογής-λογής λαθρομετανάστες, που παριστάνουν τους υπηκόους Συρίας, να εξακολουθήσουν να θέλουν να περάσουν στην Ελλάδα, όταν θα γνωρίζουν πολύ καλά, ότι θα βρεθούν σε ένα ερημονήσι.

Δυστυχώς όμως στο υφιστάμενο πρόβλημα, υπάρχουν κι άλλες παράμετροι.

Όπως η Συμφωνία του Μαρόκου που δίνει ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ στους μετανάστες, την οποία υπέγραψε ο κ. Α. Τσίπρας, και την οποία βεβαίως ηρνήθησαν να υπογράψουν άλλες χώρες, όπως οι ΗΠΑ, η Βουλγαρία, τα Σκόπια, η Αυστρία, η Ουγγαρία, η Ιταλία κ.λπ., κ.λπ.

Όταν λοιπόν μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας, γιατί να περιμένουνε τη λύση του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης από τους ξένους, της FRONTEX, την «Ε.Ε.», το ΝΑΤΟ και τρέχα γύρευε;

Σ. Κ.   

  

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

www.elthraki.gr: Φρούδες ελπίδες για την Διακομματική της Θράκης

Δύσπιστοι οι πολίτες για το έργο που θα παράξει η Επιτροπή – Τι δήλωσαν οι ερωτηθέντες στην...

Όχι στην μετακίνηση της 7ης Μ/Κ Ταξιαρχίας από τον Προβατώνα

Το κλείσιμο του Στρατοπέδου «Δελαγραμματίκα» θα είναι καταστροφικό για την τοπική κοινωνία – Τι αναφέρει το ΨΗΦΙΣΜΑ των φορέων της περιοχής –...

H Nτόρα Μπακογιάννη ενημερώθηκε για τις δυνατότητες της Θράκης

Επισκέφθηκε τον Οργανισμό Λιμένος Αλεξ/πολης, καθώς και το Επιμελητήριο Έβρου – Συνάντηση με τους θεσμικούς φορείς

Ο Άρειος Πάγος για την Θράκη

Ευρίσκεται προ των ευθυνών του για την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» - η Απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου δεν είναι δεσμευτική για την Ελλάδα...

Ετοιμάζεται τώρα να… πολιτευθεί στην Ροδόπη;

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης στην Ευρώπη (ABTTF) Χαλίτ Χαμπίπ Ογλού, καταδικάζει την προσβολή στον Πρόεδρο της «Μητέρας Πατρίδας μας»...

More Articles Like This