9.4 C
Alexandroupoli
Πέμπτη, 9 Απριλίου, 2020

ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΣΤΗ …ΘΡΑΚΗ !!!

Εάν κάποιοι στην Ελλάδα περνούν αψήφιστα τις απειλές και τους χάρτες της Τουρκίας που εμφανίζουν Θράκη και Μακεδονία ως Τουρκικές, εμείς τις παίρνουμε στα σοβαρά – Κράτος εν κράτει στήθηκε και λειτουργεί στη Θράκη μας  

Παρουσιάζουμε σήμερα το άκρως αποκαλυπτικό δημοψήφισμα της Εφημερίδος «Εστία» με τίτλο: «Παραστρατιωτικές μονάδες, ιδρύει η Άγκυρα στη Θράκη» – «20.000 όπλα σε κρύπτες» και ζητούμε από τους αγαπητούς αναγνώστες μας, να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή στα γραφόμενη.

***

Πέρασαν τέσσερις ολόκληρες ημέρες από την αποκάλυψη της Εστίας ότι άνδρες των μυστικών υπηρεσιών της γείτονος Τουρκίας σάρωσαν, σκανάρισαν και έκαναν έλεγχο ασφαλείας στις αίθουσες του Δημοτικού Συμβουλίου Αρριανών Ροδόπης, όπου θα διεξαχθεί σήμερα και αύριο συνέδριο αγροτών σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Τουρκικό Επιχειρηματικό Συμβούλιο. 

Ουδείς τόλμησε να αμφισβητήσει την αποκάλυψή μας. Άκρα του τάφου σιωπή. 

Εκλαμβάνουμε αυτή τη σιωπή και των ελληνικών αρχών και των τουρκικών ως επιβεβαίωση και συνεχίζουμε τις αποκαλύψεις.

Εάν κάποιοι στην Ελλάδα παίρνουν αψήφιστα τις απειλές και τους χάρτες του υπουργού Αμύνης της Τουρκίας Ακάρ, ο οποίος εμφανίζει στον ελληνικό βορρά τουρκικό έδαφος από τη Θράκη ως τη Μακεδονία, εμείς διαφωνούμε. 

Τις παίρνουμε στα σοβαρά. 

Εάν εκχωρείται ο έλεγχος της ασφάλειας σε ελληνικό έδαφος σε τουρκικές υπηρεσίες και αμφισβητείται εμπράκτως η ελληνική κυριαρχία, τότε είμεθα μπροστά σε μια μείζονα μεταβολή.

Οι Τούρκοι μετά τη δημιουργία παράλληλου εκπαιδευτικού συστήματος, παράλληλου χρηματοπιστωτικού συστήματος (τράπεζα Ziraat), παράλληλου συστήματος υγείας –με δικές τους κλινικές- και παράλληλου συνεταιριστικού κινήματος, τώρα σιωπηρά ετοιμάζουν και παράλληλο σύστημα ασφαλείας δίκην πολιτοφυλακής.

Στην πραγματικότητα, εντελώς αθόρυβα, έχουν στήσει ένα τουρκικό κράτος μέσα στο έδαφος του ελληνικού κράτους!

Πρόβες για τη δημιουργία πολιτοφυλακής έχουν καταγραφεί δύο φορές στο παρελθόν. 

Η πρώτη, όταν κυκλοφόρησαν σε πανηγύρεις νεαροί μουσουλμάνοι με κίτρινα περιβραχιόνια σαν κι αυτά που φορά η τουρκική στρατοχωροφυλακή. 

Η δεύτερη, όταν το 2014 επιχείρησαν με αίτησή τους στο Πρωτοδικείο Ροδόπης να ιδρύσουν παρακυνηγετικό σύλλογο μόνο για μουσουλμάνους. Ενέργεια ύποπτη αρχής εξαρχής, γιατί άνετα ένας τέτοιος σύλλογος μπορούσε να εξελιχθεί σε ισλαμική πολιτοφυλακή.

Λέγεται ότι τώρα αρκετοί μουσουλμάνοι παρακολουθούν με έξωθεν παρότρυνση μαθήματα πολεμικών τεχνών, ενώ δεν θα αργήσει ο καιρός για την επαναφορά του αιτήματος για αμιγώς μουσουλμανικό κυνηγετικό σύλλογο. 

Σύμφωνα με απόρρητες εκτιμήσεις, τα όπλα που είναι κρυμμένα στην περιοχή είναι 15-20.000 συνολικώς. Δηλωμένα όμως στους τοπικούς κυνηγετικούς συλλόγους μόνο τα 2.500.

Την ίδια ώρα, η Άγκυρα θέτει σε εφαρμογή ένα ακόμη σχέδιο αμφισβητήσεως ελληνικής κυριαρχίας.

Ο ψευδομουφτής Ξάνθης έστειλε στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας ιμάμη για να ασκήσουν τα θρησκευτικά καθήκοντά τους οι Ρομά της περιοχής. 

Δείγμα ότι οι Τούρκοι εργάζονται σε όλη την επικράτεια αθόρυβα στρατολογώντας μέσω του Ισλάμ νέους φανατικούς και δημιουργώντας μουσουλμανικές μειονότητες εκτός Θράκης.

Η «Εστία» -δυστυχώς- δικαιώνεται στις εκτιμήσεις της για τα σχέδια της Άγκυρας.

Θα προτιμούσε όμως να μην δικαιώνεται, αλλά να την προλαβαίνει ο κοιμώμενος κρατικό μηχανισμός στη Θράκη, επιφανή στελέχη του οποίου -όπως μαθαίνουμε- δεν ξερνούν ούτε …τουρκικά !!!

-Ε- 

Προηγούμενο άρθροΥψώστε παντού Σημαίες
Επόμενο άρθροΤετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Latest News

Όταν η επιδημία της Πανώλης επέτρεψε την εξάπλωση του Ισλάμ

Ένα Ιστορικό γεγονός, που δεν είναι ευρύτερα γνωστό – Το 542 μ.Χ. πέθανε από την Πανώλη το...

Έκπτωση 50%από ΔΕΥΑΑ για υιοθεσία αδέσποτων

Προσπάθεια του Δήμου Αλεξανδρούπολης να περιοριστεί η εγκατάλειψη των σκυλιών στους δρόμους Τα ζώα...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ

Συγκεκριμένες παρεμβάσεις πρέπει να γίνουν για τον ακριτικό Νομό μας, που μετά την Κρίση στον «φράχτη», δοκιμάζεται σήμερα από τον κορωνοϊό –...

Πολλά νερά κατεβαίνουν στον Άρδα από Βουλγαρία

Μετά τις έντονες βροχοπτώσεις – Σε κατάσταση επιφυλακής οι Υπηρεσίες του Ν. Έβρου Οι...

Και τα καφενεδάκια στα του Έβρου χρειάζονται στήριξη

Η περίπτωση της Αγρότισσας που είναι ιδιοκτήτρια Καφενείου στην Καβησσό Με επιστολή του προς...

More Articles Like This