9.4 C
Alexandroupoli
Τετάρτη, 1 Απριλίου, 2020

ΣΦΡΑΓΙΣΑΝ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ …ΛΟΓΙΑ

Ας προσέχουν τα λόγια τους κάποιοι Υπουργοί της Κυβέρνησης – Οι ροές των λαθρο-προσφύγων στον Έβρο συνεχίζονται αμείωτες – Οι ιθαγενείς Εβρίτες ανησυχούν – Στρατό μεταμφιεσμένο σε πρόσφυγες, μας στέλνουν οι κακοί μας γείτονες

Το Μεταναστευτικό δεν έχει τελειωμό και η Ελλάδα κινδυνεύει κάθε ώρα και κάθε στιγμή, ενώ οι βάρκες με τους πρόσφυγες-μετανάστες φτάνουν κάθε λεπτό στα ελληνικά νησιά.

Την ώρα που τα νησιά «βουλιάζουν», η κυβέρνηση με σπασμωδικές κινήσεις προσπαθεί να βάλει τάξη στο μπάχαλο και μεταφέρει χωρίς καμιά οργάνωση τους πρόσφυγες-μετανάστες στα ηπειρωτικά της χώρας, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων και την οργή των κατοίκων των περιοχών, όπως έγινε στα Βρασνά.

Τις τελευταίες 15 ημέρες έφτασαν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου 4.000 μετανάστες και πρόσφυγες, με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να προχωρεί σ’ ένα σχέδιο για τη μετακίνηση τις επόμενες 3-4 βδομάδες τουλάχιστον 3.000 ατόμων από τα κέντρα υποδοχής των νησιών, εκτός από τους περίπου 800 που μεταφέρθηκαν από Σάμο και Μυτιλήνη τις προάλλες.

Όμως στην ιστορία της μετανάστευσης υπάρχει και ο Έβρος, όπου τα στοιχεία της εισβολής των λαθρο-προσφύγων, δεν ανακοινώνονται.

Γεγονός είναι ότι η ροή (παρά τις διαβεβαιώσεις Υπουργού της Κυβέρνησης Κυρ. Μητσοτάκη) συνεχίζεται, όχι μόνο από τα χερσαία σύνορα του ακριτικού νομού μας, αλλά και από την θάλασσα.

Έτσι λοιπόν, οι Ιθαγενείς Εβρίτες ακούνε τις Υπουργικές δηλώσεις ότι «τα Σύνορα του Έβρου σφραγίσθηκαν» και γελούν, γιατί γνωρίζουν πολύ καλύτερα αυτά που συμβαίνουν στον τόπο μας.

Θυμίζουμε στους αναγνώστες μας, το προχθεσινό ρεζιλίκι και εξευτελισμό του Ελληνικού Κράτους, όταν 72 περίπου λαθρομετανάστες, αφού πραγματοποίησαν πορεία, προχώρησαν σε κατάληψη του Τελωνείου Καστανεών και του Σταθμού Ελέγχων Διαβατηρίων.

Προχθές μάλιστα, όπως μας πληροφόρησαν, Ελληνίδα στην Ορεστιάδα, δέχθηκε επίθεση μεταναστών.

Συγκεκριμένα, προσπάθεια να ακινητοποιήσουν το όχημά της, έκαναν λαθρομετανάστες καταγγέλλει κάτοικος της Ορεστιάδας.

Η κα. Κούλα Τυρμπάκη, αναφέρει ότι ομάδα ατόμων προσπάθησε να της κλείσει το δρόμο και μάλιστα έσπρωχναν προς το όχημα μία γυναίκα με ένα μικρό παιδί, για να την αναγκάσουν να σταματήσει.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Βάλτο, την Παρασκευή το βράδυ, αναφέρει το thrakinea.gr.

Η αθόρυβη εισβολή των Ισλαμιστών λαθρομεταναστών προς τις μειονοτικές περιοχές της Θράκης, γίνεται κάτω από τα μάτια μας, και εξ όσων γνωρίζουμε, κανείς δε συγκινείται.

Μέρα με την ημέρα η κατάσταση γίνεται επικίνδυνη, όπως μας αναφέρουν κάτοικοι του Έβρου.

Και κανείς από τους Αριστερούς «Ανθρωπιστές» δεν παραδέχεται ότι ο κακός μας γείτονες δεν μας στέλνει πρόσφυγες, αλλά στρατό μεταμφιεσμένο σε πρόσφυγες, με συγκεκριμένες εντολές δράσης, μόλις δοθεί το σύνθημα.

Για ποιο λοιπόν σφράγισμα των Συνόρων του Έβρου, μας μιλά με τόση ευκολία η Αθήνα;

Εμείς οι Ακρίτες των Συνόρων γνωρίζουμε και ανησυχούμε. 

Σ.Κ.

Latest News

Οι ρυθμίσεις που ζητούν τα Καταστήματα Καφέ-Εστίασης της Αλεξ/πολης

Καλούνται οι Βουλευτές του Νομού Έβρου να συστρατευθούν και να βοηθήσουν Ένας χρόνος έχει περάσει από τις προεκλογικές εξαγγελίες...

4o Πακέτο μέτρων για την οικονομία

Ποιες είναι οι παρεμβάσεις της Κυβερνήσεως στην Αγορά, λόγω κορωνοϊού - Οι συμπληρωματικές δαπάνες στον Κρατικό Προϋπολογισμό ανέρχονται για Μάρτιο και Απρίλιο,...

Επιτακτική η ανάγκη ανακαίνισης του Σιδ/κου Σταθμού Πυθίου

Ο Ιστορικός Σταθμός του ΟΣΕ πρέπει να ανακαινισθεί και να επαναλειτουργήσει - Πολλαπλά τα οφέλη για τον ακριτικό Νομό μας

Πως εξαπλώθηκε η Ισπανική Γρίπη στην Αλεξ/πολη

Η πανδημία του 1918 βρήκε το τότε  Dedeagats υπό Βουλγαρική Κατοχή - Στην πόλη μας υπάρχει ακόμη το Βρετανικό Στρατιωτικό Κοιμητήριο (τα...

More Articles Like This