Άσχημη η εικόνα που επικρατεί στον χώρο του αεροδρομίου της Αλεξανδρούπολης, όταν πέφτει η νύχτα – Και με τους τουρίστες, τί γίνεται;
Καθόλου τιμητική δεν είναι η εικόνα που επικρατεί εδώ και πάρα πολύ καιρό στον χώρο του αεροδρομίου «Δημόκριτος» Αλεξανδρούπολης.
Ο λόγος για τα σβησμένα φώτα γύρω από το κτίριο. Σύμφωνα και με βίντεο που έδειξε ο τηλεοπτικός σταθμός ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, μαύρα σκοτάδια επικρατούν παντού, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να βλέπουν που πηγαίνουν μόνο με τα φώτα των οχημάτων τους.
Η κατάσταση είναι σίγουρα αποκαρδιωτική, αν σκεφτεί κανείς πως το αεροδρόμιο είναι ο κύριος χώρος υποδοχής τουριστών στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης.
Άραγε, οι υπεύθυνοι δε βλέπουν την μαυρίλα που κατακλύζει κάθε βράδυ τον χώρο; Ή ακόμη, κι αν την έχουν δει, τί κάνουν; Είναι θέμα καμένων λαμπτήρων, είναι θέμα κάποιας δυσλειτουργίας των στύλων ή απλώς αμέλεια;
Η «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ» περιμένει αντιδράσεις και φυσικά, να φωτίσει επιτέλους ο χώρος του αεροδρομίου.
Μ.Κ.