9.4 C
Alexandroupoli
Τρίτη, 11 Αυγούστου, 2020

ΑΣΦΑΛΗ ΣΥΝΟΡΑ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

Όχι στον λαθρο-επικοισμό της Πατρίδος, φώναζαν οι συγκεντρωμένοι πολίτες, που σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα στο Τελωνείο Κήπων – Τα λεγόμενα «δικαιώματα» των εισερχόμενων καταργούν την Εθνική μας κυριαρχία

 

Με το σύνθημα «Ασφαλή Σύνορα-Όχι στον Εποικισμό» οι κάτοικοι του Έβρου και άλλων νομών της Θράκης σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα προ του Τελωνείου των Κήπων, πραγματοποιώντας μίαν ειρηνική διαμαρτυρία αντιδρώντας στην ανεξέλεγκτη ροή προσώπων που διέρχονται λαθραία από τα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Παράταξη Πολιτών για τον Δήμο Κομοτηνής «Σπάρτακος», με την συμμετοχή πλήθους κόσμου όχι μόνον από τους πέριξ του νόμου αλλά και από την Μακεδονία, ενώ το «παρών» έδωσαν και Έλληνες της Γερμανίας. Αίτημά τους το αυτονόητο: η διαφύλαξη των συνόρων και η ασφάλεια των πολιτών της χώρας.

- Advertisement -

Κατά την εκδήλωση, οι ομιλητές ανεφέρθησαν στον Νόμο 4636/2019, κυρίως εις ό,τι αφορά την διεθνή προστασία, αλλά και στο δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών να προστατεύσουν την εθνική και κοινωνική συνοχή της χώρας.

Το επόμενο βήμα, συμφώνως προς τους διοργανωτές, είναι η συγκρότηση νομικής ομάδας για την προσβολή του Ν. 4636 στα αρμόδια δικαστήρια, αλλά και η σύσταση Περιφερειακής Επιτροπής για την ανάδειξη και αντιμετώπιση των προβλημάτων που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία.

Στην ομιλία του με τίτλο «Όχι στον λαθροεποικισμό της πατρίδας μας», ο επί κεφαλής της δημοτικής παρατάξεως Κομοτηνής «Σπάρτακος» Κώστας Καραΐσκος, μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Βρισκόμαστε σήμερα στην ελληνοτουρκική μεθόριο, εδώ όπου συντελείται το μεγαλύτερο έγκλημά κατά του ελληνικού λαού και της πατρίδας μας. 

Το έγκλημα της λαθροεισβολής και της αντικατάστασης του ντόπιου πληθυσμού από παράνομους μετανάστες, οι οποίοι βαφτίζονται από το καθεστώς «πρόσφυγες».

 Είμαστε εδώ για να δείξουμε την αποφασιστικότητά μας να αντιδράσουμε στην Ύπατη Αλητεία του ΟΗΕ, στην Διεθνή Μαφία Λαθρομεταναστεύσεως και στα ντόπια βαποράκια τους.

Τα λεγόμενα δικαιώματα των εισερχομένων καταργούν την λαϊκή και εθνική μας κυριαρχία και αντί να την υπερασπισθεί η Κυβέρνηση, την υποσκάπτει νομοθετώντας μόλις προ ημερών απίστευτα πράγματα».

Πρέπει να προσθέσουμε ότι οι συγκεντρωμένοι, δεν απέκλεισαν την πρόσβαση προς το Τελωνείο των Κήπων, ενώ κλείνοντας την εκδήλωση διαμαρτυρίας, τραγούδησαν τον Εθνικό μας Ύμνο.

   

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

www.elthraki.gr Δυσαρέσκεια των πολιτών από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Τι δήλωσαν στην ηλεκτρονική δημοσκόπηση της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ», για τα έργα που μέχρι στιγμής έχουν γίνει 

Πεζοπόροι και ποδηλάτες στην Παν/πολη Κομοτηνής

Υπεγράφη η Σύνδεση για δημιουργία Δικτύου μονοπατιών-πεζοπορικών διαδρομών και θέσεων υπαίθριας αναψυχής Υπογράφηκε την...

Τι ήθελε ο Ακάρ στα σύνορα του Έβρου;

Επισκέφθηκε μονάδες στην Αδριανούπολη, με όλη την ηγεσία των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Στα σύνορα...

Αντικατάσταση οργάνων σε παιδικές χαρές Νέας Χηλής

Και τοποθέτηση δαπέδου ασφαλείας για την προστασία των παιδιών από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης Στο...

Ποιάν ΑΟΖ θα… υπερασπισθούμε;

Αυτήν που δεν ανακήρυξαν ποτέ οι Πολιτικοί μας; - Στόχος της Τουρκίας είναι η Ιστορική Ταπείνωση της Ελλάδος, με την κατάληψη του...

More Articles Like This