9.4 C
Alexandroupoli
Κυριακή, 12 Ιουλίου, 2020

Η ΛΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟ-ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ

Να δημιουργηθούν κλειστές δομές στρατιωτικού τύπου, σε απόμακρες περιοχές της χώρας, για όσους μπαίνουν παράνομα στην Ελλάδα – Να σταματήσει το «πάρτυ» της ελεύθερης διακίνησης και σίτισης των απρόσκλητων «μουσαφιραίων»  

 

Το μεταναστευτικό ρεύμα, ημέρα με την ημέρα, διογκώνεται περισσότερο.

Η μεταφορά των λαθρο-μεταναστών από τα νησιά του Ανατ. Αιγαίου στην ενδοχώρα, είναι λάθος.

- Advertisement -

Και όπως έγραψε, προ ημερών, η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ δημιουργεί «μετάσταση καρκινικών όγκων» στον κύριο κορμό της χώρας.

Υπάρχει λύση στο πρόβλημα;

Διαβάστε την πρόταση του έγκριτου Δημοσιογράφου κ. Γιώργου Χαρβαλιά.

***

Θα το επισημάνω για τελευταία φορά. Και λέω για τελευταία, γιατί δεν έχει νόημα να το γράφουμε και να το ξαναγράφουμε. Κάτι άλλο πρέπει να κάνουμε.

Η λύση, λοιπόν, για να φρενάρει το ανεξέλεγκτο πλέον κύμα λαθροεποικισμού είναι μία και μοναδική: κλειστές δομές στρατιωτικού τύπου για όλους όσοι έρχονται παράνομα στη χώρα. Πρόσφυγες, «πρόσφυγες» ή επίδοξοι μετανάστες.

Ας κάνουν όσες αιτήσεις ασύλου θέλουν. Μέχρι να εγκριθούν ή να απορριφθούν τελεσίδικα (και για όσο χρόνο χρειαστεί) θα πρέπει να μένουν υπό περιορισμό μετακίνησης σε αυτές τις εγκαταστάσεις. 

Οι οποίες δεν θα πρέπει να βρίσκονται εντός αστικού ιστού, ούτε βέβαια στα ακριτικά νησιά. Σε απόμακρες περιοχές της ενδοχώρας, ει δυνατόν ελάχιστα… ειδυλλιακές.

Πώς θα φτιαχτούν οι εγκαταστάσεις αυτές; Σε χρόνο μηδέν, λυόμενες και «προκάτ» από το Μηχανικό των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και τους υπεργολάβους του Δημοσίου. Πού θα βρεθούν τα χρήματα; 

Ας τσακιστεί να μας τα δώσει η Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως τα δίνει απλόχερα στην Τουρκία. Αλλιώς, πείτε μου εσείς, τι νόημα έχει να εξακολουθεί η χώρα να εφαρμόζει τις «ευρωπαϊκές προβλέψεις περί χορήγησης ασύλου»;

Κονδύλια υπάρχουν; Ασφαλώς και υπάρχουν. Μόνο που αντί να καταλήγουν στις ελληνικές κρατικές υπηρεσίες που επιβαρύνονται με τη διαχείριση του προβλήματος, γεμίζουν τις τσέπες επιτηδείων.

Από τα 2,2 δισ. ευρώ που έχει λάβει η Ελλάδα ως «ενίσχυση» για την αντιμετώπιση του Μεταναστευτικού (σε σύνολο… 23,3 δισ. ευρώ που ανέρχεται η ευρωπαϊκή βοήθεια), μόλις το 12% έχει μοιραστεί σε συναρμόδια υπουργεία και δημόσιους φορείς.

Η μερίδα του λέοντος (743.000.000 ευρώ) έχει πάει στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, ενώ άλλα 343.000.000 ευρώ στον περιβόητο Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (ΔΟΜ), που έκανε και… συστάσεις στους Έλληνες να καλοδέχονται τους εισβολείς, στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία για το Άσυλο και στις γνωστές ΜΚΟ!

Για να σιτίζουν και να χαρτζιλικώνουν με το αζημίωτο τους τριτοκοσμικούς μετανάστες, οι περισσότεροι από τους οποίους με 12 ευρώ την ημέρα «οδοιπορικά» κάνουν πραγματικό πάρτι.

Και το πάρτι θα συνεχίζεται όσο η υποδοχή και η εγκατάσταση των απρόσκλητων μουσαφιραίων αφήνονται στα χέρια τρίτων καλοθελητών.

Αφού μπήκε που μπήκε στη διαδικασία επιμελητείας ο Ελληνικός Στρατός, πρέπει να αναλάβει εξ ολοκλήρου την ευθύνη της φιλοξενίας των παράνομα εισερχόμενων μεταναστών σε φρουρούμενες κλειστές δομές.

Και θα μπορέσει να το κάνει άψογα και αξιοπρεπώς για τους φιλοξενούμενους με τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που σήμερα λυμαίνονται οι επιτήδειοι.

Αυτό θα διεκδικούσε μια κυβέρνηση που σέβεται τον εαυτό της. Και δεν θα άφηνε να αποφασίζουν οι Γερμανοί για το μέλλον του λαού που την εξέλεξε. Χωρίς μάλιστα να της απευθύνουν τον λόγο…

Γιώργος Χαρβαλιάς

***

Σημείωση Ε.Θ.: 

Ο Πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» κ. Κυριάκος Βελόπουλος είχε ζητήσει την δημιουργία εγκαταστάσεων σε ακατοίκητα νησιά για τους λαθρο-εισβολείς.

Η λύση του Γιώργου Χαρβαλιά, δείχνει να είναι λιγότερο δαπανηρή και ποιο άμεσα εφικτή.

Ακούει η Κυβέρνηση της «Νέας Δημοκρατίας»;

Σ. Κ.

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

Θετικός 10χρονος Σέρβος στην Θάσο

Βρέθηκε με κορωνοϊό, κατά την διάρκεια εγχείρησης στο Νοσοκομείο Καβάλας

Οι ιστορικοί τίτλοι κυριότητος της Αγίας Σοφίας

-1. Ο ναός αυτός ως Εκκλησία ανήκει στους Ρωμιούς  -2. Ως Μνημείο ανήκει σε...

Η ενεργειακή μετάβαση προτεραιότητα της «ΚΕΔΕ»

Έρχεται η ηλεκτροκίνηση των αυτοκινήτων – Προέχει η παραγωγή ηλεκτρισμού, με φθηνό κόστος – Η χρήση της γεωθερμίας από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης

Έρχονται οι αποζημιώσεις για το χαλάζι

Για τις ζημίες εντός των οικιών, που προκλήθηκαν κατά την περσινή πρωτοφανή χαλαζόπτωση, σε περιοχές του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Νέες εξαγγελίες για την… Θράκη

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προτείνει την σύσταση Διακομματικής Επιτροπής, με στόχο την Ανάδειξη και Ανάπτυξη της ακριτικής Θράκης – Ευχή και ελπίδα,...

More Articles Like This