9.4 C
Alexandroupoli
Τετάρτη, 8 Ιουλίου, 2020

Τρεις ειδικοί συνεργάτες στον Δήμο Αλεξ/πολης

Προσέλαβε ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Ζαμπούκης για θέματα προβολής, διαφήμισης και επικοινωνίας

Την πρόσληψη τριών Ειδικών Συνεργατών του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη ανακοίνωσε σήμερα ο δήμος Αλεξανδρούπολης, με τα επίσημα έγγραφα που δημοσιεύθηκαν στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Πρόκειται για τους Παναγιώτη Μπίκο, Φίλιππο Κατσαντούρα και το όνομα… έκπληξη, αυτό του Αντώνη Καμελίδη που θα έχει ως καθήκοντα του σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην απόφαση:

- Advertisement -

– Θέματα προβολής, διαφήμισης, σχεδιασμού, ανάπτυξης και επικοινωνίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης με σκοπό να προσελκύσει με σύγχρονο τρόπο επισκέπτες από τις γειτονικές χώρες αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη και τον κόσμο.

– Την χρήση επικοινωνιακών μέσων για την προβολή του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

– Τεχνογνωσία στη λειτουργία τηλεοπτικού σταθμού.

– Την παρακολούθηση – ενημέρωση του τουριστικού portal του Δήμου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

– Την προώθηση της εφαρμογής των προγραμμάτων και των απαραίτητων ενεργειών για την υλοποίηση της επικοινωνιακής πολιτικής του Δήμου και τη δημιουργία ιστοσελίδων στο διαδίκτυο.

– Την υλοποίηση προγραμμάτων προβολής του έργου και των υπηρεσιών που παρέχει ο Δήμος.

– Την βοήθεια στην εφαρμογή προγραμμάτων ενημέρωσης των πολιτών σε θέματα του Δήμου με σκοπό την προώθηση των τοπικών συμφερόντων (προϊόντων και υπηρεσιών).Πρόκειται σίγουρα για μια πολύ… ευχάριστη έκπληξη, αφού είναι δεδομένο ότι τα προσόντα, η εμπειρία και η επαγγελματική πορεία του κ. Καμελίδη όχι μόνο αποτελούν εγγύηση για πετυχημένη ανταπόκριση στα καθήκοντα του, αλλά είναι κατά πολύ… ανώτερα της συγκεκριμένης θέσης και την αναβαθμίζουν σε τεράστιο βαθμό. Για πρώτη φορά μάλιστα εδώ και πάρα πολλά χρόνια, την συγκεκριμένη θέση καταλαμβάνει ένας άνθρωπος που ανέλαβε ένα κανάλι τοπικής εμβέλειας, την ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση και κατάφερε (επί ημερών του) να την καταστήσει όχι μόνο το πρώτο κανάλι του Έβρου, της Θράκης και της Βόρειας Ελλάδας, αλλά το κορυφαίο περιφερειακό κανάλι της Ελλάδας.

Γι’ αυτό εξάλλου και οι συνάδερφοι του από όλη την χώρα τον ανέδειξαν Πρόεδρος της Ένωσης τους (Τηλεόραση Ελληνικής Περιφέρειας), ενώ ήταν αυτός που ανέλαβε και έφερε σε πέρας; το εγχείρημα της HELAS NET με την συνένωση πολλών περιφερειακών καναλιών και επίσης ανέλαβε ένα μικρό κανάλκι, το ATLAS TV της Θεσσαλονίκης και το… εκτόξευσε.

Ο Αντώνης Καμελίδης ήταν ο επικεφαλής επικοινωνιακά της προεκλογικής καμπάνιας του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη και κατάφερε να αναδείξει τον ίδιο και την παράταξη “Δήμος για Όλους-Πρώτα Εσύ” σε πρωταγωιστή των πρόσφατων δημοτικών εκλογών, συμβάλλοντας καθοριστικά στη νίκη και την ανάδειξη της σε νέα δημοτική αρχή, κόντρα σε μια παράταξη-καθεστώς τα 9 προηγούμενα χρόνια, του τέως δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, που ελάχιστοι πίστευαν ότι θα ηττηθεί. 

Αυτό άλλωστε δεν του το έχει… συγχωρέσει ο τελευταίος και συχνά-πυκνά επαναλάμβανε δημόσια με ποια αρμοδιότητα και ρόλο εξακολουθεί να βρίσκεται δίπλα στο νέο δήμαρχο Αλεξανδρούπολης ο κ.Καμελίδης. 

Πλέον είναι και επίσημα Ειδικός Συνεργάτης του κ.Ζαμπούκη, οπότε δεν μπορεί να πει πλέον το παραμικρό ούτε ο ίδιος, ούτε κανείς άλλος.

Ο δεύτερος Ειδικός Συνεργάτης είναι ο Παναγιώτης Μπίκος, Αρχιτέκτονας Μηχανικός, που ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη, αλλά δεν εξελέγη. Θα έχει ως αρμοδιότητες:

– Ως αντικείμενο εργασίας θα είναι η υποβοήθηση των Υπηρεσιακών μονάδων στη μελέτη, το σχεδιασμό, τη σύνθεση, την κατασκευή, την αποτίμηση του δομημένου ή διαμορφωμένου περιβάλλοντος, την αποκατάσταση και ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς, το βιοκλιματικό σχεδιασμό, τη μελέτη, αδειοδότηση και υλοποίηση κτηριακών έργων, εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και αναπλάσεων.

– Την παροχή υπηρεσιών εντός του κύκλου γνώσεών τους σε εξειδικευμένα θέματα που ενδεικτικά αναφέρονται στην εκπόνηση μελετών, διενέργεια ερευνών, σύνταξη εκθέσεων, προτάσεων- εισηγήσεων, παροχή επιστημονικής – τεχνολογικής βοήθειας.

Ο κ.Μπίκος είναι επίσης γνωστός… ενεργός πολίτης, με σημαντική συμμετοχή στα πολιτιστικά πράγματα της πόλης και του δήμου Αλεξανδρούπολης γενικότερα, ήταν μέλος στην διοίκηση της ΕΠΟΦΕ και είχε ενεργό δράση και παρουσία σε πολιτιστικούς συλλόγους.

Ο τρίτος Ειδικός Συνεργάτης είναι ο νεαρός Φίλιππος Κατσαντούρας, Οικονομολόγος, Φοροτεχνικός-Λογιστής και θα λέγαμε ότι και η δική του πρόσληψη αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη. Κι αυτό γιατί ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης τον επέλεξε αν και ο πατέρας του Χρήστος Κατσαντούρας διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Πόλη και Πολίτες” του Βαγγέλη Λαμπάκη την περίοδο 2010-2014, ενώ στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ήταν δίπλα στον επικεφαλής της παράταξης “ΑΝΑΣΑ” Παύλο Μιχαηλίδη, του οποίου αποτελούσε με την εμπειρία του στα αυτοδιοικητικά πολύτιμο συνεργάτη. 

Ο κ. Ζαμπούκης όμως έδειξε ότι δεν τον απασχολούν όσα έγιναν στο παρελθόν, αλλά μόνο το μέλλον του δήμου και επέλεξε τον γιο του Φίλιππο, ο οποίος θα έχει ως αρμοδιότητες:

– Παρακολούθηση της πορείας εκτέλεσης του προϋπολογισμού του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων (Ν.Ν.Δ.Δ. «ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ»-Δ.Ε.Υ.Α.Α. – Τ.Ι.Ε.Δ.Α. Α.Ε.).

– Υποβοήθηση της Διεπιστημονικής Ομάδας Έργου για τη σύνταξη του τετραετούς Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου.

– Συλλογή στατιστικών δεδομένων που αναφέρονται γενικά στα οικονομικά του Δήμου και εισήγηση για την βελτίωσή τους.

– Γνωμοδότηση για τις σχέσεις του Δήμου με τις Τράπεζες.

– Παροχή εξειδικευμένων επιστημονικών συμβουλών γραπτά ή προφορικά προς τον Δήμαρχο

Σύμφωνα με πληροφορίες θα ακολουθήσει και η πρόσληψη ενός ακόμα Ειδικού Συνεργάτη και συγκεκριμένα γυναίκας, ενώ αν κρίνουμε από τους τρεις που προαναφέραμε, είναι σαφώς πολύ ανώτεροι των αντίστοιχων συνεργατών που είχε ο τέως δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης.

Evros-news.gr

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

Ο κορονοϊός έπληξε και… τις επιχειρήσεις του Έβρου

Με αρνητικό πρόσημο έκλεισε το Α’ εξάμηνο – Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΓΕΜΗ, έχουμε φέτος 73...

Προκηρύσσονται οι διαγωνισμοί

Για την κατασκευή Δικτύων Φυσικού Αερίου, στις πόλεις της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Ολοκληρώθηκαν...

Για την αξιοποίηση των τουριστικών ακινήτων Ροδόπης

Συνάντηση Ευριπίδη Στυλιανίδη με τον Πρόεδρο της ΕΤΑΔ, κ. Αντώνη Μπέζα – Το «ΞΕΝΙΑ» Κομοτηνής να βγει σε διαγωνισμό

ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ

Το προεκλογικό πρόγραμμα της Κυβέρνησης έχει ανατραπεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού – Ευκαιρία για μεταρρυθμίσεις – Μείωση των βουλευτών σε 250...

Επιδότηση δρομολογίων όχι μόνο για τον χειμώνα

Να στηριχθεί η ακτοπλοϊκή σύνδεση Αλεξ/πολης-Σαμοθράκης και για τους καλοκαιρινούς μήνες Η ανάγκη να...

More Articles Like This