9.4 C
Alexandroupoli
Friday, April 19, 2024

Ο Αλέξης Τσίπρας στην Αλεξ/πολη

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται στις 2 Δεκεμβρίου – Θα μιλήσει σε στελέχη και φίλους του κόμματος στο GRECOTEL EGNATIA 

 

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, θα βρίσκεται την Δευτέρα 2/12/2019 στον Έβρο και συγκεκριμένα στην Αλεξανδρούπολη, όπου θα μιλήσει στις 7 το απόγευμα στο Grecotel Egnatia, στο πλαίσιο της εκστρατείας που έχει ξεκινήσει το κόμμα του με τίτλο: «ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ».

Ο πρώην Πρωθυπουργός θα συζητήσει με στελέχη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ την προσπάθεια για την οργάνωση και ενίσχυση του κόμματός του, με όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη, ενώ όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ Έβρου: «Διαμορφώνουμε τις προϋποθέσεις για μια νέα αρχή που θα οδηγήσει στο αντάμωμα των δημοκρατικών και προοδευτικών πολιτών. Για να αγωνιστούμε μαζί, να συνθέσουμε μαζί και να δημιουργήσουμε το πλειοψηφικό κοινωνικό ρεύμα, την προοδευτική παράταξη της νέας εποχής».

spot_img
spot_img
Friday, April 19, 2024

Latest News

Η Γεωργία Πετροπούλου, Legal Director, JTI Hellas στο Delphi Economic Forum IX: «Στη JTI είμαστε απόλυτα συγχρονισμένοι με τη νέα εποχή»

Στη συνολική εμπειρία των εργαζομένων στη JTI στο νέο δυναμικό και μεταβαλλόμενο πλαίσιο και στην εποχή της ψηφιακής εξέλιξης...

More Articles Like This