9.4 C
Alexandroupoli
Thursday, April 18, 2024

Ορκωμοσία των Νέων Δόκιμων Αστυφυλάκων στο Διδυμότειχο

Παρουσία του Διευθυντή της Σχολής Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας, Υποστρατήγου Παναγιώτου Κορδολαίμη – Τον όρκο ανάγνωσε ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου Δαμασκηνός

Με περισσή υπερηφάνεια ορκίστηκαν το πρωί της Παρασκευής στο Διδυμότειχο, οι νέοι δόκιμοι του Τμήματος Διδυμοτείχου της Σχολής Αστυφυλάκων. 

Τον όρκο ανάγνωσε ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου Δαμασκηνός, ενώ ακολούθησε η καθιερωμένη παρέλαση, την οποία παρακολούθησαν φίλοι και συγγενείς που καταχειροκρότησαν τους δόκιμους Αστυφύλακες.

- Advertisement -

Αυτοί πλέον είναι και επίσημα μέλη της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ παράλληλα τίθενται στην υπηρεσία του πολίτη και γενικότερα της κοινωνίας.

Στην τελετή της ορκωμοσίας παρέστησαν ο Βουλευτής Έβρου και πρώην Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αναστάσιος Δημοσχάκης, οι Δήμαρχοι Διδυμοτείχου Ρωμὐλος Χατζηγιάννογλου, Ορεστιάδος Βασίλειος Μαυρίδης και Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος, εκπρόσωπος της XVI Μεραρχίας, άλλοι επίσημοι και πολλοί συγγενείς των νέων αστυφυλάκων.

Στο τέλος της τελετής πραγματοποιήθηκε η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, ενώ ακολούθησαν οι καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες, καθώς και δεξίωση στο κτίριο της σχολής.

Νίκος Τσακιρόπουλος

spot_img
spot_img
Thursday, April 18, 2024

Latest News

Η Γεωργία Πετροπούλου, Legal Director, JTI Hellas στο Delphi Economic Forum IX: «Στη JTI είμαστε απόλυτα συγχρονισμένοι με τη νέα εποχή»

Στη συνολική εμπειρία των εργαζομένων στη JTI στο νέο δυναμικό και μεταβαλλόμενο πλαίσιο και στην εποχή της ψηφιακής εξέλιξης...

More Articles Like This