9.4 C
Alexandroupoli
Sunday, June 29, 2025

ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

Συνάντηση με τα πληρώματα των δύο ελικοπτέρων, είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Δημ. Πέτροβιτς 

Στο στρατόπεδο Γιαννούλη στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς, προκειμένου να γνωρίσει από κοντά τα πληρώματα των δύο ελικοπτέρων Χιούι, τα οποία εδώ και καιρό, κάθε βράδυ, πετάνε πάνω από την περιοχή του Νοτίου Έβρου, διεξάγοντας περιπολίες στην Ελληνοτουτκική μεθόριο, με στόχο τη μείωση και τον έλεγχο των μεταναστευτικών ροών. 

Μετά τη συνάντηση, ο Δημήτρης Πέτροβιτς δήλωσε εντυπωσιασμένος και συνεχάρη τους στρατιωτικούς για το πολύ σημαντικό έργο που επιτελούν στην αντιμετώπιση του προβλήματος.

- Advertisement -

Τον Αντιπεριφερειάρχη υποδέχθηκε ο Διοικητής της 12ης Μεραρχίας Πεζικού “ΕΒΡΟΥ”, Άγγελος Χουδελούδης, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην πολύ καλή συνεργασία του στρατού ξηράς και της Αστυνομίας, στον καθημερινό αγώνα για τον περιορισμό των εισροών προσφύγων και μεταναστών στη χώρα μας.

Μάλιστα, έκανε λόγο για μια “καλοκουρδισμένη μηχανή”, τα αποτελέσματα της οποίας έχουν ήδη αρχίσει να φαίνονται.

Στην επίσκεψη στο στρατόπεδο Γιαννούλη, παρών ήταν και Αστυνομικός Διευθυντής Αλεξανδρούπολης, Παναγιώτης Καρτάλης, ο οποίος με τη σειρά του τόνισε την πολύ καλή συνεργασία της Αστυνομίας, με τον στρατό.

Η απογείωση των ελικοπτέρων, σε κάθε περίπτωση, είναι εντυπωσιακή.

Νίκος Τσακιρόπουλος

Aegean
Sunday, June 29, 2025

Latest News

Ο ΘΡΑΚΗ FM ακούγεται δυνατά έως την Φινλανδία!

Το σήμα του ραδιοφωνικού σταθμού έφτασε από τον Έβρο μέχρι το Πόρβο, δηλαδή 2.100 χιλιόμετρα μακριά! - Μήνυμα του...

More Articles Like This