9.4 C
Alexandroupoli
Κυριακή, 29 Μαρτίου, 2020

Εμπρός να ξεκινήσουμε όλοι μαζί

Συγκεκριμένες προτάσεις από τον Ευάγγελο Μυτιληνό, για Ανάπτυξη  του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Νέες, συγκεκριμένες και ουσιαστικές προτάσεις για την ανάπτυξη του δήμου Αλεξανδρούπολης και γενικότερα της περιοχής, κατέθεσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αδέσμευτη Νέα Αυτοδιοίκηση” Βαγγέλης Μυτιληνός, με επιστολή του στον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη και όλες τις δημοτικές παρατάξεις και συμβούλους.

Όπως συνηθίζει, λειτουργώντας συνθετικά και όχι διχαστικά, με υλοποιήσιμες και σοβαρές λύσεις σε προβλήματα και όχι ανούσιες και επικοινωνιακού περιεχομένου ανακοινώσεις, ο κ.Μυτιληνός έκανε τη νέα παρέμβαση του, με στόχο όπως τονίζει την ανάπτυξη της περιοχής, στην καταπολέμηση της ανεργίας και γενικά πρέπει να φροντίζει για τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης των πολιτών. Παίρνοντας ως αφορμή την έντονη κινητικότητα που υπάρχει τον τελευταίο καιρό στην πόλη και την περιοχή, με την παρουσία των Αμερικανών, αλλά και επιχειρηματικών σχημάτων που ενδιαφέρονται για το λιμάνι και όχι μόνο, αλλά κυρίως τις προοπτικές που διανοίγονται, ο επικεφαλής της “Αδέσμευτης Νέας Αυτοδιοίκησης” απευθύνεται αρχικά στους πολίτες. Παράλληλα προτείνει να δημιουργηθεί μια υπέρ-παραταξιακή ομάδα εργασίας που θα ασχοληθεί με την ανεύρεση χρηματοδότησης για την κατασκευή των έργων που αναφέρει και επισημαίνει:

“Αγαπητοί μας συμπολίτες

Με τις προτάσεις μας αυτές αναδεικνύουμε θέματα στα οποία πρέπει να δοθεί από την Δημοτική Αρχή ΑΜΕΣΗ προτεραιότητα για να αρχίσει να παίρνει μπροστά η οικοδομή και να βοηθήσουμε με τον τρόπο αυτό να ξεκινήσει από μας τους ιδίους η ανάπτυξη στον Δήμο μας.

Επίσης τονίζουμε την αναγκαιότητα της κατασκευής της γέφυρας στο ποτάμι της Μαΐστρου μαζί με όλες τις υποδομές στο οδικό δίκτυο από το λιμάνι έως το ποτάμι, γιατί πιστεύουμε ότι έτσι θα βοηθήσουμε την ανάπτυξη του λιμανιού, αλλά και την αποσυμφόρηση της πόλης μας.
Όλοι μαζί λοιπόν με μπροστάρη τον ΔΗΜΟ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ Ο.Λ.Α ας ξεκινήσουμε τον αγώνα μας να διεκδικήσουμε τα έργα που θα αλλάξουν τα δεδομένα στον Δήμο μας!!!!

Με εκτίμηση,

Ευάγγελος Μυτιληνός

Latest News

Οργανώνεται το Κέντρο Υγείας της Σαμοθράκης

Λαμβάνονται τα απαραίτητα προστατευτικά μέτρα - Δημιουργήθηκε σημείο διαλογής ασθενών, σε Στρατιωτική Σκηνή, για την αντιμετώπιση κρουσμάτων...

Δημοπρατείται η παραλιακή σύνδεση Ροδόπης με Έβρο

Το οδικό έργο από την Μαρώνεια θα κοστίσει 12,4 εκατ. ευρώ - Στις 6 Μαΐου 2020, ο Διαγωνισμός - Από που θα...

Ζητείται η στήριξη όλων των επιχειρήσεων του Έβρου

Και των εργαζομένων που απασχολούνται σ’ αυτές - Επιστολή του Προέδρου Επιμελητηρίου Έβρου, στον Υπουργό Ανάπτυξης κ....

«Όταν βάζεις την Ελληνική Σημαία στα Πομακοχώρια»

Η εξομολόγηση μιας Πομάκας που εναντιώνεται στο Τουρκικό Προξενείο «Με κοροϊδεύετε ότι κάνω ορθογραφικά...

Ο πρώτος νεκρός Εβρίτης

Έχασε τη μάχη ο 61χρονος Φεριώτης που νοσηλευόταν στο Νοσ/μείο Αλεξανδρούπολης - Στα 12 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα 

More Articles Like This