9.4 C
Alexandroupoli
Πέμπτη, 28 Μαΐου, 2020

«ΟΥΚ ΑΝ ΕΜΒΗΣ ΔΙΣ, ΤΟΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟΝ»

«Θα ξαναπάρουμε τον Δήμο το 2023» δηλώνει ο κ. Ε. Λαμπάκης – Εξακολουθεί να πιστεύει ότι είναι… ο μοναδικός, ο καλύτερος όλων και ο αναντικατάστατος – Ας προσέξει όμως την ρήση του Πυθαγόρου 

Από τις στήλες της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ έχουμε πολλές φορές επισημάνει ότι το Αξίωμα του Δημάρχου, δεν αποτελεί… Επάγγελμα.

Και προτείναμε, επίσης πολλές  φορές, η συμμετοχή στα κοινά των Αιρετών Αρχόντων (Βουλευτών, Δημάρχων, Περιφερειαρχών, κ.λπ.) να επιτρέπεται μόνο για δύο περιόδους, δηλ. για οκτώ (8) χρόνια.

- Advertisement -

Σημειώνουμε ότι το θέμα αυτό, συζητήθηκε και στην ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος) όπου οι Αιρετοί της Τοπικής  Αυτοδιοίκησης, τόνισαν ότι αν αυτό ισχύσει για τους Βουλευτές, τότε δεχόμαστε να ισχύσει και για τους Δημάρχους.

Το «επάγγελμα» του Δημάρχου όμως, φαίνεται πως έχει πολλές χάρες.

Και για να παραφράσουμε «σλόγκαν» παλιάς διαφήμισης, «τα έχει όλα και συμφέρει».

Γι’ αυτό και ο πρώην Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελος Λαμπάκης σχεδιάζει την επιστροφή του στον Δημαρχιακό Θώκο.

Καταγράφουμε τις πρόσφατες αναφορές και σχόλια ιστοτόπων.

***

Λαμπάκης: Να ξαναπάρουμε τον δήμο το ‘23

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει ξανά το δήμο Αλεξανδρούπολης, εξέφρασε ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης Δήμος και Πολίτες Βαγγέλης Λαμπάκης.
Ο κ. Λαμπάκης, δήλωσε ότι είναι έτοιμος να διεκδικήσει το δήμο και να τον «πάρει» στον Status radio 94.2 και στον Σταύρο Αποστολίδη.

Thrakinea.gr

***

Ετοιμάζεται για το… 2023 και ψάχνει υποψήφιους

Λέτε γι’ αυτό να δήλωσε στον αγαπημένο του ραδιοφωνικό σταθμό Status fm και στον… λατρεμένο του δημοσιογράφο Σταύρο Αποστολίδη (εκείνο το… Σταύρε της οικειότητας που τον αποκαλεί μου αρέσει πάρα πολύ), πως θα ξανακερδίσει την καρέκλα του δημάρχου του 2023; Να έμαθε δηλαδή πως όλα τέλειωσαν και να προετοιμάζεται από τώρα για τις επόμενες εκλογές;

Γιατί μαθαίνω από στελέχη του, ότι τους ζήτησε ήδη να ψάξουν για… υποψήφιους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης “Πόλη και Πολίτες” σε τρία χρόνια που θα διεξαχθούν οι επόμενες δημοτικές εκλογές. 

Κι όταν κάποιοι… τολμούν να του επισημάνουν (γιατί όλοι σχεδόν είναι… yes man εκεί μέσα και τον αφήνουν να εκτίθεται συνέχεια), πως είναι πολύ νωρίς, η απάντηση του είναι: 

“Τι είναι 3 χρόνια. Μέχρι να το σκεφθούμε θα περάσουν”.

Κι αν ο τέως (τέως, τέως, τέως, έτσι για να το…χωνέψει) δήμαρχος Αλεξανδρούπολης αποφάσισε να είναι και πάλι επικεφαλής της παράταξης, ο παρολίγον… Αντιδήμαρχος Υπογειοποίησης Παυλάρας Μιχαηλίδης (ή Αντιδήμαρχος… Χάμουργκας) τι θα απογίνει; Το είχε πιστέψει ο άνθρωπος ότι αυτός θα πάρει το… δαχτυλίδι της διαδοχής. 

Γι’ αυτό, όπως μου λένε, επικοινωνεί με Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων που εξελέγησαν με την παράταξη Λαμπάκη και τους λέει πως αυτός θα είναι επικεφαλής τους στις επόμενες εκλογές.

Evros-news.gr

***

Σημείωση Ε.Θ.:

Ο κ. Ευάγγελος Λαμπάκης διετέλεσε Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, επί εννέα (9) συναπτά έτη.

Αυτό που λέγει «Να ξαναπάρουμε τον Δήμο το 2023» το βρίσκουμε πολύ …«χλωμό» έως και τελείως απίθανο.

Γιατί σύμφωνα με την ρήση του Πυθαγόρου για την αέναη αλλαγή των πάντων στην ροή του χρόνου «ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ ΚΑΙ ΟΥΔΕΝ ΜΕΝΕΙ».

Υπάρχει όμως και μία άλλη ρήση του Μεγάλου Έλληνος Φιλοσόφου την οποία πρέπει να μελετήσει και να αναλύσει ο πρώην Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης που εξακολουθεί να πιστεύει ότι είναι ο καλύτερος όλων και ο  αναντικατάστατος αλλά κατά πως φαίνεται, δεν κατάλαβε ακόμα γιατί έχασε τις εκλογές: «ΟΥΚ ΑΝ ΕΜΒΗΣ ΔΙΣ, ΤΟΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟΝ».

Και ο ποταμός είναι η Δημαρχία Αλεξανδρούπολης.

Σ. Κ. 

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

Να διεκδικήσουμε για την Αλεξ/πολη μια σχολή ξεναγών

Θα αποτελέσει κινητήριο μοχλό για την ανάπτυξη του Τουρισμού σε ολόκληρη την Θράκη - Και Σχολή Τουρισμού...

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξ/πολης

Τα θέματα θα εγκριθούν διά περιφοράς, λόγω κορωνοϊού  Καλούνται τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου...

Στην Κομοτηνή η Πρόεδρος Δημοκρατίας

Η κα. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, θα αφιχθεί την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 Στην Κομοτηνή αναμένεται...

Χάσαμε την πίστη στον… εαυτό μας!!!

Η Ελλάδα έμεινε χωρίς οράματα, ενώ η Τουρκία προχωρεί ανεμπόδιστη σε όλα τα μέτωπα - Οι επικλήσεις στο Διεθνές Δίκαιο, δεν μας...

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους Εβρίτες

Για την πανστρατιά που σχημάτισαν στα σύνορα του Έβρου – Η υβριδική επίθεση της Άγκυρας, συνεχίζεται  

More Articles Like This