9.4 C
Alexandroupoli
Wednesday, July 2, 2025

 Μητσοτάκης-Μπορίσοφ στην Αλεξ/πολη

Στις 26 Φεβρουαρίου 2020, δύο Πρωθυπουργοί και 24 Υπουργοί, θα βρεθούν στην Αλεξανδρούπολη

Δύο πρωθυπουργοί και 24 Υπουργοί από Ελλάδα και Βουλγαρία θα βρεθούν στην Αλεξανδρούπολη (και πιο συγκεκριμένα, στο ξενοδοχείο Grecotel Astir Egnatia).

Και τα μέτρα ασφαλείας θα είναι πολύ αυστηρά.

- Advertisement -

Η Αλεξανδρούπολη στις 26 Φεβρουαρίου θα γίνει «πόλη αστακός». 

Στην πρωτεύουσα του Έβρου θα συναντηθούν οι πρωθυπουργοί της Ελλάδος και της Βουλγαρίας, ενώ η συνοδεία τους θα αποτελείται από 12 Υπουργούς ο καθένας.

Οι Μητσοτάκης και Μπορίσοφ θα  συμμετάσχουν στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας-Βουλγαρίας και αναμένεται η υπογραφή πολλών συμφωνιών. 

Οπότε η συμμετοχή πλήθος Υπουργών στην συνάντηση κρίνεται ως επιβεβλημένη, όπως και τα τεράστια μέτρα ασφαλείας που θα εφαρμοσθούν.

Πάντως το επίσημο πρόγραμμα εργασιών του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδος-Βουλγαρίας, δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Όμως σύμφωνα με πληροφορίες στο επίκεντρο θα βρίσκεται το Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και η σιδηροδρομική σύνδεση με το Λιμάνι της Βάρνας στην Μαύρη Θάλασσα.

Aegean
Wednesday, July 2, 2025

Latest News

Η γεωπολιτική ανατροπή στην Μέση Ανατολή

Ο ρόλος του Ισραήλ και η παρακμή της Τουρκίας - Οι νέες συμμαχίες Του Κωνσταντίνου Κούσαντα, Αντιστράτηγου ε.α. Από τον πρόσφατο πόλεμο...

More Articles Like This