9.4 C
Alexandroupoli
Πέμπτη, 16 Ιουλίου, 2020

ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΡΙΝ… ΤΟ ΠΑΣΧΑ;

Έρχεται σύγκρουση Ελλάδος-Τουρκίας; – Περίεργα και ταυτόχρονα δημοσιεύματα σε ΗΠΑ και Ρωσία, προεξοφλούν θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο – «Δούρειος Ίππος» οι Ισλαμιστές μετανάστες, για απόσπαση εδαφών – Σε ετοιμότητα η Πολεμική Αεροπορία

Περίεργα δημοσιεύματα κυκλοφορούν εδώ και λίγες ημέρες.

Από την μία έχουμε ”βόμβες” από ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στις ΗΠΑ και από την άλλη ρωσικό ΜΜΕ προχωράει σε αποκαλύψεις που θα συζητηθούν. 
 
Δύο δημοσιεύματα που βγήκαν με ελάχιστες ώρες διαφοράς και που δείχνουν περίτρανα πως κάτι υπάρχει στο παρασκήνιο. 

Πράγματι η κατάσταση είναι τεταμένη. Ο Ερντογάν μας ανοίγει συνεχώς ”μέτωπα”, αλλά η χώρα μας όχι μόνο αντιστέκεται, αλλά περνάει και στην αντεπίθεση στον Έβρο. 

- Advertisement -

Πάντως η Άγκυρα παρέλαβε το τρίτο ερευνητικό και όλα δείχνουν πως θα κλιμακώσει το επόμενο χρονικό διάστημα.  

Έτσι λοιπόν, ερωτηματικά προκάλεσε  μια ανάρτηση του ελληνικού παραρτήματος των Αμερικανών Ρεπουμπλικάνων στο Facebook που προβλέπει θερμό επεισόδιο με την Τουρκία στην περιοχή Κρήτης-Καστελλόριζου και μάλιστα πριν το Πάσχα. 

Μάλιστα το σενάριο των Ρεπουμπλικάνων προβλέπει «διαιτησία» του γερμανικού παράγοντα και αφόρητες πιέσεις προς την ελληνική πλευρά για εξευτελιστικό συμβιβασμό με τον Ερντογάν στο Αιγαίο που πιθανόν να οδηγήσουν σε πτώση της κυβέρνησης! 

Tαυτόχρονη ”εισβολή” σε Αιγαίο &Έβρο: Η Τουρκία έστειλε κατασκοπευτικό ”μία ανάσα” από την Χίο – Σε ετοιμότητα η ΠΑ

-Η πρόβλεψη «υπογράφεται» από τον πρόεδρο του ελληνικού παραρτήματος των Ρεπουμπλικάνων και γνωστό δικηγόρο Τζόναθαν Κωσταντίνου, όπου διαθέτει αποδεδειγμένα ισχυρότατες διασυνδέσεις με ανώτατους παράγοντες του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στην Ουάσιγκτον, αλλά και το Ισραήλ.

Δείτε την ανάρτηση:   

Ταυτόχρονα, το Ρωσικό ΜΜΕ vz.ru, σύμφωνα με όσα μας μεταφέρει ο Σωτήρης Δημόπουλος για το defencepoint.gr είναι άκρως αποκαλυπτικά. 

Στα νησιά του Αιγαίου λαμβάνει χώρα μια υφέρπουσα προσάρτηση:

Ο Ερντογάν προωθεί στο μέγιστο βαθμό στο έδαφος των νησιών αυτών μουσουλμάνους με την ετικέτα του «πρόσφυγα» και είναι απλά αδύνατο για τους ντόπιους να ζουν πλέον στον τόπο τους. Πλέον σε αυτήν την κατάσταση υπάρχουν δύο επιλογές – είτε η μαζική μετανάστευση των Ελλήνων από τα νησιά τους είτε η έκρηξη βίας.

Και με τις δύο επιλογές χαμένη θα είναι η Ελλάδα και θα συμβεί η απόσπαση του εδάφους των νησιών υπέρ της Τουρκίας. Ίσως έχετε ξεχάσει πώς η Τουρκία πήρε το ήμισυ της Κύπρου και τη θάλασσά της. 

”Απασφάλισε” ο Ερντογάν: Ζήτησε από τον Πούτιν μερίδιο απο τα συριακά πετρέλαια – Πως επηρεάζεται το θέμα των κοιτασμάτων σε Αιγαίο-Α. Μεσόγειο

Τώρα, βέβαια, ο σουλτάνος απευθύνεται ευγενικά και με αγάπη στους Έλληνες: “Λοιπόν, τι αντιστέκεστε, ανοίξτε τα σύνορα, δεν θα παραμείνουν ούτως ή άλλως, αλλά θα πάνε στην Αυστρία και τη Γερμανία”. Ταυτόχρονα, ο Αυστριακός καγκελάριος Kurtz δήλωσε με σαφήνεια ότι τα σύνορα έχουν κλειδωθεί και θα προστατεύονται, ανεξάρτητα από το αν θα λαμβάνουν όμορφες ή δυσάρεστες φωτογραφίες από bloggers.

Ήταν οι δυσάρεστες φωτογραφίες από τα σύνορα που φόβισαν την Μέρκελ το 2015. Από τότε, όμως, η διάθεση των Ευρωπαίων έχει αλλάξει δραματικά. Ωστόσο, αυτό δεν τους εμποδίζει να παρακολουθούν ήσυχα τον τρόπο που ο σουλτάνος οργανώνει πρακτικά μια επιθετική πράξη εναντίον μιας κυρίαρχης χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μετά απ’ αυτό, ποιος θα τολμήσει να μας ξαναμιλήσει για “ευρωπαϊκή αλληλεγγύη”; Την είδαμε αυτήν την αλληλεγγύη όταν διαίρεσαν τη Γιουγκοσλαβία με τους Αλβανούς.     

Γνωρίζουν κάτι, αυτό είναι το ερώτημα του «Πενταπόσταγμα», τόσο για τους Ρώσους, όσο και για το Ρεπουμπλικανικό κόμμα.

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

Τα δέκα (10) μέτρα – αντίμετρα της Ελλάδος για την Αγία Σοφία

Πώς μπορεί να αντιδράσει η Ελλάδα στην Άγκυρα – Από λουκέτο στην ZIRAATBANK μέχρι κλείσιμο του Μεθοριακού Σταθμού...

Απαιτούν τα κεφάλια των οκτώ στρατιωτικών

Που είχαν έλθει στην Αλεξανδρούπολη με ελικόπτερο και είχαν ζητήσει πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα

Όχι σε διακομματική χωρίς τους Θρακιώτες

Χαιρετίζουμε την Απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη – Όμως στην Επιτροπή πρέπει απαραιτήτως να μετέχουν οι Θεσμικοί Φορείς της Θράκης – Όχι...

Άμεση πρέπει να είναι η έκδοση της «ΚΥΑ» για το 12%

Οι καιροί επιβάλλουν ταχύτητα – Η όποια καθυστέρηση επιβραδύνει τις προσπάθειες Ανάπτυξης της Θράκης – Να επαναφερθεί το μέτρο επιδότησης του εργασιακού...

Οι αγνοούμενοι της Κυπριακής Τραγωδίας ζητούν την δικαίωση

Αναφορά σε μία μεγάλη και ανοικτή πληγή 46 χρόνων – Ανεκτέλεστα τα ψηφίσματα του ΟΗΕ και της Ευρώπης – Η Κύπρος εξακολουθεί...

More Articles Like This