9.4 C
Alexandroupoli
Πέμπτη, 16 Ιουλίου, 2020

Ένσταση «ΑΜΑΖΟΝΩΝ» Μαΐστρου

Για την απ’ ευθείας άνοδο της ΓΑΙΑΣ Δράμας

Ο Α.Ο.Αμαζόνες Μαίστρου-Αλεξανδρούπολης κατέθεσε ένσταση στη με αρ.πρωτ. 54/25-5-2020 απόφαση της Ε.Σ.ΠΕ.Θρ-Αν.Μακ., για την απευθείας άνοδο του Α.Σ.Γαία Δράμας στην Α2 Εθνική Γυναικών και αίτηση γνωμοδότησης από τη Νομική Υπηρεσία της Ε.Ο.ΠΕ. για την εγκυρότητα της παραπάνω απόφασης. 

Στις 26-5-2020 η απάντηση της Ε.Ο.ΠΕ. παραπέμπει στην ανάθεση του πρωταθλήματος Β ́Εθνικής Γυναικών της Α ́Περιφέρειας (Θράκη-Ανατ.Μακεδονία) στην Ε.Σ.ΠΕ.Θρ-Αν.Μακ. και θεωρεί ότι η ένωση ενήργησε δεόντως. Επιδεικνύει τέλος το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών (Α.Σ.Ε.Α.Δ.) ως το αρμόδιο όργανο σε περίπτωση που το σωματείο μας θα ήθελε να έχει συνέχεια η ένστασή του. 

Το Δ.Σ. του σωματείου μας απεφάσισε να μην προσφύγει στο Α.Σ.Ε.Α.Δ., αν και οι νομικοί μας σύμβουλοι διαβεβαίωσαν για τις βάσιμες ελπίδες θετικής έκβασης της υπόθεσης, για λόγους που έχουν να κάνουν με τη χρονοβόρα διαδικασία έκδοσης απόφασης (η οποία σε κάθε περίπτωση θα επικυρωνόταν το δίκαιο αίτημά μας για κλήρωση με 50% πιθανότητες ανόδου για την ομάδα μας) καθώς και για το δυσβάστακτο ψυχολογικό και οικονομικό κόστος που θα είχε ως επακόλουθο η προσφυγή. 

- Advertisement -

Έχοντας απόλυτη πίστη στο δίκαιο της προσπάθειάς μας, ευχόμαστε η υπόθεση μας να γίνει αφορμή ώστε καμία άλλη ομάδα της ένωσης μας να μην αντιμετωπίσει την απαξίωση που αντιμετωπίσαμε εμείς περιμένοντας μέχρι σήμερα απάντηση σε δύο επιστολές που αναλύονταν οι θέσεις μας για κλήρωση μεταξύ των δύο πρώτων των ομίλων της ένωσης, αφού κανένας αγώνας δεν πραγματοποιήθηκε μετά την Α ́φάση των ομίλων. Καθώς και την απογοήτευση από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του Δ.Σ. της ένωσης, τόσο για τον τρόπο που αυτή διεξήχθη όσο και από την παραγνώριση του δίκαιου των αιτημάτων μας. 

Τέλος θα θέλαμε να συγχαρούμε την ομάδα του Α.Σ.Γαία Δράμας για την άνοδο της στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών ως πρωταθλήτρια του Δυτικού Ομίλου Β ́Εθνικής Γυναικών Ε.Σ.ΠΕ.Θρ.-Αν.Μακ. και καλή συνέχεια στη μεγαλύτερη κατηγορία.
Συγχαρητήρια και στις αθλήτριες μας που πανάξια κατέκτησαν την πρώτη θέση στον Ανατολικό Όμιλο Β ́Εθνικής Γυναικών Ε.Σ.ΠΕ.Θρ.-Αν.Μακ. με την υπόσχεση ότι, με σταθερή τη φιλοσοφία του, ο Α.Ο.Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης θα συνεχίσει τη σταθερή ανοδική πορεία των τελευταίων ετών. 

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης 2011 

Προηγούμενο άρθροΚρούσμα κορωνοϊού στον Έβρο
Επόμενο άρθροΠέμπτη 04 Ιουνίου 2020

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

Φυσικό μεταλλικό νερό “ΣΕΛΙ”: Νέες Διεθνείς Χρυσές Διακρίσεις για την άριστη ποιότητα και απαράμιλλη γεύση του

Απευθείας από πηγή φυσικής ροής, κάθε σταγόνα του φυσικού μεταλλικού νερού ΣΕΛΙ αναβλύζει κρυστάλλινα καθαρή καισυνεχίζει να...

Τα δέκα (10) μέτρα – αντίμετρα της Ελλάδος για την Αγία Σοφία

Πώς μπορεί να αντιδράσει η Ελλάδα στην Άγκυρα – Από λουκέτο στην ZIRAATBANK μέχρι κλείσιμο του Μεθοριακού Σταθμού των Κήπων στον Έβρο

Απαιτούν τα κεφάλια των οκτώ στρατιωτικών

Που είχαν έλθει στην Αλεξανδρούπολη με ελικόπτερο και είχαν ζητήσει πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα

Όχι σε διακομματική χωρίς τους Θρακιώτες

Χαιρετίζουμε την Απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη – Όμως στην Επιτροπή πρέπει απαραιτήτως να μετέχουν οι Θεσμικοί Φορείς της Θράκης – Όχι...

Άμεση πρέπει να είναι η έκδοση της «ΚΥΑ» για το 12%

Οι καιροί επιβάλλουν ταχύτητα – Η όποια καθυστέρηση επιβραδύνει τις προσπάθειες Ανάπτυξης της Θράκης – Να επαναφερθεί το μέτρο επιδότησης του εργασιακού...

More Articles Like This