9.4 C
Alexandroupoli
Saturday, April 20, 2024

Ο Έβρος για… φορά στο πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού

Μαζί με την Σαμοθράκη, αποτελεί πλέον ιδανικό προορισμό διακοπών που πριμοδοτείται από τον ΟΑΕΔ

Ευτυχής εξέλιξη προέκυψε μετά την κοινοβουλευτική παρέμβαση του Βουλευτού Έβρου κ. Αναστάσιου Δημοσχάκη, στις 03/06/20, προς στον Υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση και στον Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη, ζητώντας να συμπεριληφθεί ο Έβρος με την Σαμοθράκη στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ.

«Η πρότασή μου έγινε αποδεκτή και γι’ αυτό εκφράζω από καρδιάς τις ευχαριστίες μου & την ευγνωμοσύνη σε όλους τους συντελεστές. Για πρώτη φορά αναγνώρισαν εμπράκτως & στοργικά ότι ο Έβρος με το ιστορικό νησί της ΝΙΚΗΣ δέχονται διαχρονικά μεταναστευτικές ροές!

Ο ακριτικός Νομός στο σύνολο του πλέον πριμοδοτείται μαζί με το νησιά του Β/Α & Ν/Α Αιγαίου (Μυτιλήνη, Χίος, Σάμος, Κως & Λέρος) ως προς τον αριθμό των διανυκτερεύσεων οι οποίες είναι διπλάσιες σε σχέση με άλλους τουριστικούς προορισμούς της Χώρας.

- Advertisement -

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί κίνηση ιδιαίτερου ενδιαφέροντος & υψηλού συμβολισμού τόσο για την θωράκιση του Έβρου όσο & της Χώρας!

Στηρίζεται ο τουρισμός σε όλο το Νομό και εκτιμάται ότι θα αυξηθεί το τουριστικό προϊόν με θετικές οικονομικές συνέπειες για το σύνολο των επιχειρήσεων που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τον τουρισμό.

Με την ευκαιρία, κάνω ΕΥΓΕΝΕΣ ΚΑΛΕΣΜΑ σε όλους τους Έλληνες που θα τύχουν του προνομίου του κοινωνικού Τουρισμού όπως προτιμήσουν τον ακριτικό & ιστορικό Έβρο!

Είναι ευκαιρία να θυμηθούν όλοι το πέρασμα με οποιαδήποτε ιδιότητα & αποστολή τον όρθιο ΝΟΜΟ που αποτελεί το απόρθητο φρούριο στις καρδιές όλων των Ελλήνων!

Η περιοχή μας από το Ορμένιο μέχρι & τη Σαμοθράκη αποτελεί το σταυροδρόμι Βοριά & Νότου, Ανατολής & Δύσης!

Εδώ στην ωραία Πατρίδα μας συναντώνται τρεις (3) Πολιτισμοί & δυο Θρησκείες!

Ο απεριορίστου φυσικού κάλους αγιασμένος τόπος μας, αποτελεί την καλύτερη ανάμνηση της Μ.Αυτοκρατορίας στην ιστορία της Ανθρωπότητας», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο κ. Δημοσχάκης.

spot_img
spot_img
Saturday, April 20, 2024

Latest News

Κ. Πιερρακάκης από Αλεξ/πολη, στη Σύνοδο των Πρυτάνεων: «Πιστεύουμε βαθιά στα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια»

«Η δέσμευση της κυβέρνησης για στήριξη του ΔΠΘ και για λόγους εθνικούς και για λόγους ακαδημαϊκούς μετουσιώθηκε με τον...

More Articles Like This