9.4 C
Alexandroupoli
Τετάρτη, 12 Αυγούστου, 2020

Στην μάχη των αγώνων κολύμβησης ο «ΟΦΘΑ»

Ο Όμιλος της Αλεξανδρούπολης παίρνει μέρος στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, με 46 κολυμβητές

Έφτασε και φέτος η στιγμή της τελικής αναμέτρησης για τον Ο.Φ.Θ.Α. και τους κολυμβητές του  που   θα αγωνιστούν τις επόμενες μέρες στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κατηγοριών,  Κλασικής και Τεχνικής Κολύμβησης .

 Τα Πανελλήνια πρωταθλήματα  για την φετινή χρονιά (λόγω του covid– 19 ) θα διεξαχθούν σε μορφή τελικών σειρών στις επτά (7) Περιφέρειες για τις Αναπτυξιακές Κατηγορίες,  ενώ το Εθνικό Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί ταυτόχρονα, στη Νότια Ελλάδα ( Αθήνα ) και την Βόρεια Ελλάδα (Θεσσαλονίκη). Για την   Τεχνική κολύμβηση   το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε 3 ημερομηνίες :   για την Βόρεια Ελλάδα στη 1 – 4 Αυγούστου 2020 , για την Νότια Ελλάδα στις 6 – 9 Αυγούστου,  ενώ για την Κρήτη & το Αιγαίο στις  10 – 13 Αυγούστου. 

Με την ολοκλήρωση των αγώνων και στις 7 Περιφέρειες, θα ενοποιηθούν οι επιδόσεις, ανά αγώνισμα, ώστε να προκύψουν τα τελικά αποτελέσματα.

- Advertisement -

Στο τέλος κάθε αγωνιστικής ενότητας θα υπάρχουν αποτελέσματα ανά τόπο διεξαγωγής, αλλά και ενοποιημένα.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς θεατές και σύμφωνα με το εγκεκριμένο Υγειονομικό Πρωτόκολλο.

Η αρχή  για φέτος θα γίνει το Σαββατοκύριακο 25&26 Ιουλίου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών της Κλασικής κολύμβησης Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α,Β’ / Παίδων – Κορασίδων / Εφήβων – Νεανίδων στην Περιφέρειά Αν. Μακεδονίας και Θράκης .

Την πρώτη ημέρα,  Σάββατο 25/7/2020,  το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί  στο Νέο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης “ Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης “ σε 2 αγωνιστικές ενότητες,  πρωί και απόγευμα και την δεύτερη  ημέρα στο κολυμβητήριο της Καβάλας. 

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών, ο ΟΦΘΑ θα συμμετέχει με 29 κολυμβητές – τριες, οι οποίοι είναι :

Κατηγορία Παίδων:

Αλεξάκης Γεώργιος , Ελευθεριάδης Περικλής , Κεϊμάς Βασίλειος , Παντελίδης Δημήτριος.

Κατηγορία Κορασίδων:

Γκουτζιβελάκη Γεωργία , Δημητριάδου Σοφία , Ζαφειροπούλου Κωνσταντίνα, Κουρτίδη Στυλιανή , Λαζαρίδου Μαρίνα Νικολέττα , Μεταλλίδου Αθανασία, Ξενιτοπούλου Καλλιόπη , Στούρα Όλγα Δήμητρα .

Κατηγορία Παμπαίδων Α΄:

Αργυριάδης Νικόλαος , Δαργινίδης Δημοσθένης, Παπαδημητρίου Ιωάννης , Σαΐρης Ραφαήλ , Σέλλος Αριστοτέλης , Φραγκάκης Εμμανουήλ. 

 Κατηγορία Παμπαίδων Β΄:

Αλαμάνος Σπυρίδων , Βασιλακάκης Παναγιώτης , Μαυρόπουλος Αργύριος , Παντελίδης Κωνσταντίνος , Πεχλιβανίδης Γεώργιος .

Κατηγορία Παγκορασίδων Β΄:

Αγοράκη Κυριακή , Αλεξάκη Κυριακή , Αναστασιάδου Ασημίνα , Βάβουρα Δέσποινα , Πεχλιβανίδου Αναστασία , Ξενιτοπούλου Δανάη. 

Με τον ΑΝΟ Αργυρούπολης θα αγωνισθεί  ο Φίλιππος Παρλίδης για την φετινή χρονιά . Ο Φίλιππος  προπονείται όλη την χρονιά με τον ΟΦΘΑ και θα αγωνισθεί στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών , που θα διεξάγεται παράλληλα στην Αθήνα από 25 έως 29/7/2020 για τους συλλόγους της Αττικής.  

Από την 1 έως 4 Αυγούστου 2020 θα ακολουθήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών τις Τεχνικής Κολύμβησης στην Θεσσαλονίκη  και  στις 5 & 6 Αυγούστου 2020  , θα λάβει χώρα το Εθνικό Πρωτάθλημα OPEN, Ανδρών – Γυναικών και αυτό στην πόλη της Θεσσαλονίκης. 

Για τα δύο αυτά πρωταθλήματα θα ακολουθήσει ανακοίνωση  τις επόμενες ημέρες .

Σ’ αυτές τις τόσο δύσκολες στιγμές που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα,  θέλουμε να ευχηθούμε σε όλους τους αθλητές μας καλή επιτυχία, ότι καλύτερο και πάνω από όλα να χαρούν την συμμετοχή τους.

Τέλος, να ευχηθούμε καλή επιτυχία  και στους προπονητές των αθλητών , Τυλιγαδά Γεώργιο , Αθανασίου Παναγιώτα και Καλλιτσάρη Αναστάσιο που όλη αυτή την δύσκολη χρονιά στάθηκαν αρωγοί δίπλα στα παιδιά .

Την αποστολή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 25-26/7/2020 θα εκπροσωπήσει ο Γενικός Έφορος του συλλόγου Παντελίδης Χρήστος.

Το Διοικητικό συμβούλιο του

Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης  (ΟΦΘΑ)

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

www.elthraki.gr Δυσαρέσκεια των πολιτών από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Τι δήλωσαν στην ηλεκτρονική δημοσκόπηση της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ», για τα έργα που μέχρι στιγμής έχουν γίνει 

Πεζοπόροι και ποδηλάτες στην Παν/πολη Κομοτηνής

Υπεγράφη η Σύνδεση για δημιουργία Δικτύου μονοπατιών-πεζοπορικών διαδρομών και θέσεων υπαίθριας αναψυχής Υπογράφηκε την...

Τι ήθελε ο Ακάρ στα σύνορα του Έβρου;

Επισκέφθηκε μονάδες στην Αδριανούπολη, με όλη την ηγεσία των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Στα σύνορα...

Αντικατάσταση οργάνων σε παιδικές χαρές Νέας Χηλής

Και τοποθέτηση δαπέδου ασφαλείας για την προστασία των παιδιών από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης Στο...

Ποιάν ΑΟΖ θα… υπερασπισθούμε;

Αυτήν που δεν ανακήρυξαν ποτέ οι Πολιτικοί μας; - Στόχος της Τουρκίας είναι η Ιστορική Ταπείνωση της Ελλάδος, με την κατάληψη του...

More Articles Like This