9.4 C
Alexandroupoli
Friday, April 19, 2024

Αλλοδαπός «δουλέμπορος» προωθούσε λαθρομετανάστες

Πρόβαλε αντίσταση στους Αστυνομικούς όταν τον πλησίασαν για να τον συλλάβουν, σε αγροτική περιοχή του Δορίσκου

Συνελήφθη στις 14-8-2020 το πρωί, στον Έβρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών και του Αστυνομικού Τμήματος Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε,παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες. 

Ειδικότερα, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς. 

Τελικά, στην αγροτική περιοχή Δορίσκου το όχημα εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε σε παρακείμενο αύλακα. 

- Advertisement -

Στη συνέχεια ο οδηγός – διακινητής επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς, αντιστεκόμενος κατά τη σύλληψη.

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες. 

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης.

spot_img
spot_img
Friday, April 19, 2024

Latest News

Ξεκινούν σύντομα οι πτήσεις Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης βρίσκεται ήδη στην Κύπρο, στην Τουριστική Έκθεση Λευκωσίας, για την προώθηση της αεροπορικής σύνδεσης Ήταν κάτι που...

More Articles Like This