9.4 C
Alexandroupoli
Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, 2020

Στις 5 Σεπτεμβρίου ο ορεινός αγώνας δρόμου «3o KIRKI TRAIL»

Oαναβληθής για δύο φορές, ορεινός αγώνας δρόμου 3oΚΙRKITRAIL, διεξάγεται το απόγευμα του Σαββάτου 5/9. Ο αγώνας θα γίνει με κανόνες ασφάλεια, τηρουμένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων ΣΕΓΑΣ και ΓΓΑ, σε συνδιοργάνωση του ΔΡΟΜΕΑ ΘΡΑΚΗΣ, του Δήμου Αλεξ/πολης και της Δημοτικής Κοινότητας Κίρκης.

Οι μέχρι τώρα εγγραφές ισχύουν κανονικά, ενώ θα συνεχίζονται έως και την Παρασκευή 4/9.

Παρακάτω η προκήρυξη του αγώνα. 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3ΟΥ OΡΕΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΙΡΚΗΣ “ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ» – 3OKIRKITRAIL- 2020

Ο αθλητικός σύλλογος ΔΡΟΜΕΑΣ ΘΡΑΚΗΣ, ο Δήμος Αλεξ/πολης και η Δημοτική Κοινότητα Κίρκης, συνδιοργανώνουν τον 3ο Ορεινό αγώνα Κίρκης «Θράκας Ιππέας» – 3ο ΚirkiTrail2020, το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020.

- Advertisement -

Ο αγώνας διεξάγεται με την υποστήριξη του Συνδέσμου Βετεράνων Στίβου Αλεξ/πολης, του Συνδέσμου Κριτών Στίβου Θράκης και του MOTOCLUBΑλεξανδρούπολης.

Η ΟΡΦΕΑΣ ΔΙΚΤΥΟ βοηθά στην επιμέλεια του αγώνα.

Ο αγώνας διεξάγεται τηρώντας όλα τα μέτρα που περιλαμβάνει το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΣΕΓΑΣ και της ΓΓΑ, με τους παρακάτω όρους:

1.ΤΟΠΟΣ: Κίρκη Αλεξ/πολης

2.ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: 5 Σεπτεμβρίου 2020

3.ΑΦΕΤΗΡΙΑ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κεντρική Πλατεία Κίρκης

4. Θα υπάρχει χρονομέτρηση χειρός για όλους τους δρομείς του αγώνα, με την συνεργασία του Συνδέσμου Κριτών Στίβου Θράκης.

5.ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΓΩΝΩΝ: 6.200μ-12.400μ.

6.ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ: Μία κυκλική διαδρομή (κυρίως εντός δάσους) πέριξ της Κίρκης. Στον αγώνα 12.400 οι δρομείς θα τρέξουν δύο κύκλους την ίδια διαδρομή.

7.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ :

16:00 – Εκκίνηση Λαϊκού δρόμου ή δυναμικού βαδίσματος 6.200μ, ανά ηλικιακές κατηγορίες

18:00 – Εκκίνηση αγώνα 12.400μ, ανά ηλικιακές κατηγορίες.

8.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Το δικαίωμα συμμετοχής είναι ελεύθερο. Ηλικιακά επιτρέπεται η συμμετοχή, στα 12.400μ από γενν.2002 και μεγαλύτεροι, στα 6.200μ γενν. από 2006 και μεγαλύτεροι.

9.ΟΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Θα υπάρξουν τα παρακάτω όρια συμμετοχής : Στις διαδρομές 6.200μ και 12.400μ –θα συμμετάσχουν έως 150 αθλητές/τριες στην καθεμία.

10.ΕΠΑΘΛΑ

– Στον πρώτο νικητή και στην πρώτη νικήτρια, όλων των ηλικιακών κατηγοριών, των αγώνων 6.200μ και 12.400μ θα απονεμηθούν κύπελλα.

– Κύπελλο τιμής ένεκεν, θα απονεμηθεί στον μεγαλύτερο σε ηλικία, συμμετέχοντα δρομέα άνδρα ή γυναίκα.

– Στους τρεις πρώτους νικητές/νικήτριες των αγώνων 6.200μ και 12.400μ των κατηγοριών , έως 39 ετών, 40-49 ετών,50-59 ετών, 60-69 ετών και 70 ετών πάνω, θα απονεμηθεί μετάλλιο νικητή.

– Σε όλους όσους τερματίσουν θα απονεμηθούν αναμνηστικά μετάλλια.

11.ΠΑΡΟΧΕΣ

Σε όλους τους συμμετέχοντες των αγώνων των 6.200μ και των 12.400μ θα χορηγηθεί αθλητικό σακίδιο πλάτης.

12.ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ Στον αγώνα 12.400μ θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας στο 3ο χλμ, στο 6ο χλμ και στο 9ο χλμ με νερό . Στον αγώνα 6.200μ θα υπάρχει σταθμός στο 3ο χλμ με νερό. Νερά και μπανάνες θα υπάρχουν για όλους τους αθλητές και στον τερματισμό.

13. ΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ Κατά τη διάρκεια της εκκίνησης κάθε αγώνα, οι δρομείς θα κατανεμηθούν σε blocks, τα οποία θα ξεκινούν ανά διαστήματα (τουλάχιστον δύο λεπτά). Τα blocksθα κατανεμηθούν από τις μικρότερες ηλικιακές ομάδες, προς τις μεγαλύτερες.

14.ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ –ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Οι διοργανωτές σε συνεργασία με τον Επικεφαλής Ιατρό, τις Υπηρεσίες Έκτακτης Ανάγκης, το προσωπικό πρώτων βοηθειών και τις Εθελοντικές Ομάδες Διάσωσης, θα λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, για την ασφάλεια των συμμετεχόντων αθλητών. Στη διαδρομή θα υπάρχουν Εθελοντές- Διασώστες που θα παρέχουν πρώτες βοήθειες σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη. Οι συμμετέχοντες-δρομείς, συμμετέχουν στη διοργάνωση με απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έχοντας κάνει τον απαραίτητο καρδιολογικό έλεγχο και φέρουν την πλήρη ευθύνη της συμμετοχής τους όσον αφορά στην φυσική κατάσταση και την ικανότητά τους να συμμετάσχουν.

Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού, ζημίας ή άλλου είδους φθοράς που μπορεί να υποστεί συμμετέχοντας στην διοργάνωση κατά την διάρκεια του αγώνα ή μετά το τέλος του.

Οι ανήλικοι δρομείς, με ευθύνη των γονέων και κηδεμόνων τους θα πρέπει να έχουν εξεταστεί ιατρικώς πριν τη συμμετοχή τους στον αγώνα.

Στους αγώνες ΔΕΝ θα ζητηθούν ιατρικά πιστοποιητικά αφού οι ενήλικες συμμετέχουν με δική τους ευθύνη και οι ανήλικοι με τη συγκατάθεση των γονέων τους.

Κατά την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής εγγραφής ο συμμετέχων δρομέας, βεβαιώνει με τσεκάρισμα, την ανάληψη της προσωπικής του ευθύνης για την συμμετοχή του.

15.Δηλώσεις Συμμετοχής:

Οι δηλώσεις συμμετοχής – εγγραφές των αθλητών-τριών θα γίνονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική πλατφόρμα https://kirki-trail.gr/, από την Δευτέρα 20/7 μέχρι την Τετάρτη 5/8/ 2020 μέχρι και την Παρασκευή 4/9/ 2020 ή την συμπλήρωση του ορίου εγγραφών. Για ειδικές περιπτώσεις εγγραφών, εκτός ηλεκτρονικής πλατφόρμας, επικοινωνήστε στο τηλ. 6907605015, 6907605015

16. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

Η οικονομική συμμετοχή στα αγωνίσματα 6.200μ και 12.400μ ορίζεται στα 10 ευρώ, που μπορεί να κατατίθενται, στον λογαριασμό του ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΡΦΕΑ, που έχει την επιμέλεια του αγώνα (GR72 0172 3560 0053 5609 5506 493), στην τράπεζα Πειραιώς . Εάν γίνει η κατάθεση από άλλη τράπεζα παρακαλούμε να προστεθεί το επιπλέον κόστος στην ίδια κατάθεση.

Όσοι είχαν ήδη κάνει ηλεκτρονικά την εγγραφή τους (από το Μάρτιο) πρέπει να την κατοχυρωσουν με την αποπληρωμή της εγγραφής των 10 ευρώ.

Δια ζώσης πληρωμές δεν θα γίνουν.

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

www.elthraki.gr: Φρούδες ελπίδες για την Διακομματική της Θράκης

Δύσπιστοι οι πολίτες για το έργο που θα παράξει η Επιτροπή – Τι δήλωσαν οι ερωτηθέντες στην...

Όχι στην μετακίνηση της 7ης Μ/Κ Ταξιαρχίας από τον Προβατώνα

Το κλείσιμο του Στρατοπέδου «Δελαγραμματίκα» θα είναι καταστροφικό για την τοπική κοινωνία – Τι αναφέρει το ΨΗΦΙΣΜΑ των φορέων της περιοχής –...

H Nτόρα Μπακογιάννη ενημερώθηκε για τις δυνατότητες της Θράκης

Επισκέφθηκε τον Οργανισμό Λιμένος Αλεξ/πολης, καθώς και το Επιμελητήριο Έβρου – Συνάντηση με τους θεσμικούς φορείς

Ο Άρειος Πάγος για την Θράκη

Ευρίσκεται προ των ευθυνών του για την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» - η Απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου δεν είναι δεσμευτική για την Ελλάδα...

Ετοιμάζεται τώρα να… πολιτευθεί στην Ροδόπη;

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης στην Ευρώπη (ABTTF) Χαλίτ Χαμπίπ Ογλού, καταδικάζει την προσβολή στον Πρόεδρο της «Μητέρας Πατρίδας μας»...

More Articles Like This