9.4 C
Alexandroupoli
Δευτέρα, 14 Ιουνίου, 2021

Οι Ακρίτες του Έβρου απαντούν «Μολών Λαβέ»

Ο Ελληνισμός βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο τουρκο-ισλαμικής υποδούλωσης – Όμως θυμίζουμε στον Ερντογάν τι έπαθαν οι Ιταλοί στον πόλεμο του 1940 – Να ενισχυθεί και να επεκταθεί παντού η Εθνοφυλακή – Άμεση επέκταση στα 12 ναυτικά μίλια

Το Διοικητικό Συμβούλιο(ΔΣ) του Συλλόγου Αλληλεγγύης Πολιτών Β. Έβρου ”ΑΚΡΙΤΕΣ”,αφού συνήλθε εν απαρτία στο Διδυμότειχο την 24η Σεπτεμβρίου 2020, με κύριο θέμα συνεδρίασης, την αντιμετώπιση της τουρκικής επιθετικότητας και αφού έλαβε υπόψη το Σύνταγμα, το Καταστατικό, τις αποφάσεις των δύο  προηγουμένων συνεδριάσεων και την εφημερίδα του Συλλόγου ”ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ” (αριθ.φύλ. 25), στις οποίες αναφερθήκαμε επί του θέματος και στην επιχειρούμενη ισλαμοποίηση της Ελλάδος , καταλήξαμε στις παρακάτω διαπιστώσεις, συμπεράσματα και αποφάσεις. Επιπρόσθετα συνεκτιμήσαμε, το ιστορικό και την υφιστάμενη κατάσταση των ελληνοτουρκικών σχέσεων, γενοκτονιών των ετων 1919 & 1922 (με τις σφαγές εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων του Πόντου και της Μ.Ασίας), καταστροφών και απωλειών που έχει υποστεί ο Ελληνισμός από την Τουρκία (Σεπτεμβριανά 1955 στην Κων/πολη, Κύπρος 1974, ανακήρυξη ψευδοκράτους 1983, Ίμια 1996 κλπ), την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τέμενος (20/7/2020) και την ποινική καταδίκη του Εβρίτη κτηνοτρόφου, ο οποίος αμύνθηκε του πατρίου εδάφους, (με τη χρησιμοποίηση κυνηγετικού όπλου που κατείχε νόμιμα), προκειμένου να απαγορεύσει την παράνομη είσοδο 8 Τούρκων από τα Σύνορα του Έβρου στις Φέρρες (20/9/2020) και συνεπλάκη μαζί τους, όταν αρνήθηκαν να περιμένουν την Αστυνομία που είχε ειδοποιήσει. 

Συγκεκριμμένα ο γεναίος συντοπίτης μας τιμωρήθηκε με 26 μήνες φυλάκιση με αναστολή, αλλά χωρίς κανένα ελαφρυντικό, ενώ οι δύο Τούρκοι, που συνεπλάκησαν μαζί του, τιμωρήθηκαν με 14 μήνες φυλάκιση για παράνομη βία και παράνομη είσοδο στη χώρα, ενώ οι 3 γυναίκες αθωώθηκαν! Στους Τούρκους αναγνωρίσθηκαν ελαφρυντικά, ενώ στον Έλληνα όχι.

Σήμερα η τουρκική επιθετικότητα συνεχίζεται εναντίον όλου του ελληνικού Έθνους, ταυτόχρονα και στα δύο κράτη, από τον Έβρο, το Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα, το σύμπλεγμα του Καστελλόριζου και την Κύπρο, εξ αιτίας της αποτυχίας της τακτικής του κατευνασμού, με την οποία αντιμετωπίσθηκε από το πολιτικό σύστημα. Μάλιστα στην υποχωρητικότητα αυτή φαίνεται ότι συνήργησε δυστυχώς και η ελληνική δικαιοσύνη, όπως φαίνεται από την παραπάνω καταδίκη  του γενναίου Εβρίτη.

- Advertisement -

H καταπάτηση της Αγίας Σοφίας από το προσωποπαγές καθεστώς Ερντογάν,διακόσια χρόνια μετά την Επανάσταση του 1821,δείχνει ξεκάθαρα ότι ο Ελληνισμός βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο τουρκο-ισλαμικής υποδούλωσης. Η Τουρκία επιχειρεί, μετά την ”γαλάζια πατρίδα”, την αναβίωση της νέας οθωμανικής κυριαρχίας και απειλεί ευθέως με συρρίκνωση και ”φιλανδοποίηση” την Ελλάδα και την Κύπρο. Ο εκκολαπτόμενος “Αττίλας 3” είναι “προ των πυλών” του Ελληνισμού, με ενδεχόμενη σχεδιασθείσα υποστήριξη, από τους “εντος των πυλών” της χώρας  ευρισκόμενους,  “πρόσφυγες” και μετανάστες.  

Φωτό: Αθανάσιος Σισμάνης

Συμπεράσματα: Επιβάλλεται επομένως η άμεση Συμμαχία και Ένωση, των Ενόπλων Δυνάμεων Ελλάδος και Κύπρου, να λειτουργήσουμε επιχειρησιακά ως ”Ενιαίος Αμυντικός Χώρος’.’ Να κηρύξουμε,εδώ και τώρα, Εθνικό Συναγερμό και να επιστρατευθούμε για την αντιμετώπιση της τουρκικής επιθετικότητας.

Στις απειλές και τους εκβιασμούς της Τουρκίας,οι Ακρίτες του Έβρου απαντάμε ως Έλληνες:

”Moλών λαβέ”. Τους θυμίζουμε τι έπαθαν οι Ιταλοί στον πόλεμο του 1940, που μας υποτίμησαν. Βέβαια αυτή την περίοδο φαίνεται να είμαστε σε αδυναμία, λόγω ανεπάρκειας και δειλίας της πολιτικής ελίτ, που προβάλει ως δικαιολογία την οικονομική χρεοκοπία της χώρας. Πιστεύουμε όμως ότι υπάρχει Θεός και είναι δυνατός, όπως είπε ο Μακρυγιάννης, και “ Έλληνας”, όπως λένε οι ομόδοξοί μας Ρώσοι.

Να επαναλειτουργήσουν όλα τα Φυλάκια της Ελληνοτουρκικής Μεθορίου και  ορισμένα της Ελληνοβουλγαρικής, για τον έλεγχο διαβάσεων και δρομολογίων, από τα οποία εισέρχονται οι λαθρομετανάστες, αλλά & στο εσωτερικό του νομού Έβρου, όπως στους Μεταξάδες και στο Μ.Δέρειο ,σε δασικές εκτάσεις των οποίων συγκεντρώνονται διάφοροι λαθρομετανάστες, για να μεταβούν στη συνέχεια στο νομό Ροδόπης και στο εσωτερικό της χώρας. Στην παραπάνω φύλαξη,  προτείνουμε να  χρησιμοποιούνται και Εθνοφύλακες, σε συνδυασμό με το Φράκτη,(η κατασκευή του οποίου επιβάλλεται να γίνει σε όλο τον Έβρο) και για την αποτελεσματικώτερη φύλαξη των Συνόρων

Η ελληνική κοινωνία δεν θέλει να ”ενσωματώσει” τους πάσης παράτυπους μετανάστες, (κατά την ορολογία των ΜΜΕ) και λαθρομετανάστες, (σύμφωνα με τον ορισμό του Συμβουλίου Επικρατείας), όπως αυτό φαίνεται,από τις μέχρι τώρα δυναμικές αντιδράσεις της και για τους γνωστούς εθνικούς,οικονομικούς και δημογραφικούς λόγους, που εξηγήσαμε στην εφημερίδα του Συλλόγου “ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ” (αριθ.φ.24). Για τους λόγους αυτούς πρέπει να επαναπατρισθούν στις χώρες τους, οι πάσης φύσεως λαθρομετανάστες και να κλείσουμε άμεσα και εντελώς  τα Σύνορά μας, στον ύπουλο μουσουλμανικό επικοισμό της Ελλάδος. Κατόπιν τούτου τα κίνητρα των παραπάνω φιλοξενουμένων , να δοθούν μόνο στα Ελληνόπουλα.Για τους λόγους αυτούς επικροτούμε την πρόσληψη 400 Συνοριοφυλάκων από τη Θράκη με αυξημένη μοριοδότηση.

Αποφάσεις: Πρώτον κηρύσσουμε σε επίπεδο Συλλόγου και τοπικής κοινωνίας στο Βόρειο Έβρο και στο νομό εκστρατεία ενημέρωσης, για  τους εθνικούς κινδύνους, που αντιμετωπίζει σήμερα ο Ελληνισμός.

Δεύτερον προτείνουμε στην Κυβέρνηση να ακυρώσει την κατασκευή του μουσουλμανικού τέμενους στο Βοτανικό Αθηνών, που είχε μάλιστα αποφασισθεί να γίνει με έξοδα του Ελληνικού Κράτους.

Τρίτον προτείνουμε στην Κυβέρνηση να αυξήσει τον προϋπολογισμό και τις αμυντικές δαπάνες για τις Ένοπλες Δυνάμεις. Οι εξοπλισμοί να γίνουν με κριτήριο το εθνικό συμφέρον, με χρησιμοποίηση και αναβάθμιση των εγχώριων αμυντικών συστημάτων από ελληνικά  μυαλά και χέρια.

Τέταρτον  προτείνουμε και πάλι  την λήψη των παρακάτω μέτρων για την επαύξηση της επιχειρησιακής ικανότητας των Ενόπλων μας Δυνάμεων:

α. Αύξηση του ποσοστού  επάνδρωσης των Μονάδων του Στρατού Ξηράς της Θράκης και των νησιών του Αιγαίου, τουλάχιστον στο 70% της εμπόλεμης δύναμής τους, έστω και επιστρατευτικά, σε μηνιαία βάση με την ελάχιστη αμοιβή (400 ευρώ) του άνεργου πολίτη (στα πλαίσια μετεκπαίδευσης Εφεδρείας ή Εθνικών Ασκήσεων των Σχηματισμών).

β. Αύξηση της  9μηνης θητείας των Κληρωτών Οπλιτών στους 12 μήνες και των κατατασσομένων από την επόμενη ΕΣΣΟ, στους 18 μήνες. Λόγω δημογραφικού προβλήματος θητεία εννέα μηνών, να υπηρετούν υποχρεωτικά και οι γυναίκες. Όλοι οι Κληρωτοί (άνδρες και γυναίκες) να κατατάσσονται στην ηλικία των 18 ή 19 ετών, και μετά νά αρχίζουν τις  πανεπιστημιακές τους σπουδές, (το μέτρο αυτό εφαρμόζεται στην Κύπρο εδώ και χρόνια).

γ. Η Εθνοφυλακή να επανιδρυθεί και να λειτουργήσει σε όλη την Ελλάδα, με βάση τη διοικητική διαίρεση της χώρας (μία Μονάδα ή Υπομονάδα Εθνοφυλακής ανά Δήμο αναλόγως του πληθυσμού) και σύμφωνα με το νομικό καθεστώς και τις αποστολές που εκτελεί η Εθνική Φρουρά των ΗΠΑ. Η επανίδρυση αυτή επιβάλλεται να γίνει για την αντιμετώπιση της “εντός των πυλών” της χώρας και “εν δυνάμει” υπάρχουσας  μουσουλμανικής απειλής, αλλά και για την εκτέλεση αποστολών πολιτικής προστασίας (για την αντιμετώπιση σεισμών, πλημμυρών,μεγάλων πυρκαγιών και άλλων καταστροφών).

 Έκτον προτείνουμε και πάλι να αντιμετωπίσουμε τους Τούρκους με την παραδοσιακή Πολεμική Αρετή του Έλληνα   και να χρησιμοποιήσουμε ΑΜΕΣΑ τα δύο μεγάλα όπλα μας, που είναι:

1oν. Η επέκταση των χωρικών υδάτων της Ελλάδος σε όλα τα πελάγη και νησιά  στα 12 μίλια και

2ον. Η οριοθέτηση υφαλοκρηπίδας και ΑΟΖ με την Κυπριακή Δημοκρατία και με βάση το Καστελλόριζο.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Καλαϊτζής Ευάγγελος               

Ο Γενικός Γραμματέας

Καραφεϊζης Βασίλειος

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

Γραφείο Τύπου Προέδρου Ελληνικής Δημοκρατίας

Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού

Πρόεδρο Βουλής των Ελλήνων

Εκπροσώπους Τύπου Κομάτων Βουλής των Ελλήνων:

-”Νέας Δημοκρατίας”- “ΣΥΡΙΖΑ”- “ΚΙΝΑΛ”-ΚΚΕ- ΜΕΡΑ και “ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ” 

Υπουργούς Εξωτερικών, Εθνικής Άμυνας, Εσωτερικών & Προστασίας του Πολίτη 

Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Αντιπεριφερειάρχη Έβρου,

Βουλευτές  & Δημάρχους Έβρου

ΜΜΕ: Έβρου -Θράκης & πάσης Ελλάδος

ΕΛΑΝΚΟ

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

Νερά αχαρτογράφητα τα… Ελληνοτουρκικά

Την Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021, γίνεται η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στην Σύνοδο του ΝΑΤΟ – Προβληματισμό όμως προκαλούν οι δηλώσεις...

More Articles Like This