9.4 C
Alexandroupoli
Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Να καταλάβουμε που βρισκόμαστε

Αν δεν αντέξουμε τους προσεχείς τρεις-τέσσερις μήνες, θα ζήσουμε σκηνές Αποκάλυψης!!!

Έχουμε καταλάβει που βρισκόμαστε; Έχουμε καταλάβει τι έρχεται;

Έχουμε καταλάβει ότι ολόκληρη η Ευρώπη τρέχει πλέον πίσω από το πρόβλημα; Έχουμε καταλάβει ότι αυτός ο διαβολοϊός μάς βγάζει τη γλώσσα και μας εκπλήσσει συνεχώς;

Τι προτιμάμε; Να είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι, να τρώμε μακαρονάδες για οικονομία, να έχουμε τα παιδιά και τα εγγόνια κοντά μας και να υπάρχουμε ή να αφήσου με το πρόβλημα να μεγαλώνει και «όποιον πάρει ο χάρος»;

- Advertisement -

 Ξεχάστε τις 30 Νοεμβρίου, ξεχάστε το άνοιγμα της αγοράς για τις γιορτές, ξεχάστε τα ρεβεγιόν και τα πανηγύρια! Είμαστε σε πόλεμο! Καμιά σημασία δεν έχει ότι δεν ακούμε σειρήνες ή τα «Στούκας» από πάνω μας.

Ο βομβαρδισμός συνεχίζεται, το ΕΣΥ αγκομαχάει για να αντέξει! Οι διασωληνώσεις είναι καθημερινότητα. Κι ας κλείσουμε τα αυτιά στους γελοίους που μιλάνε για το «συνταγματικό δικαίωμα στη διαφωνία». 

Εδώ κάθε παρασπονδία είναι προδοσία! Εδώ κάθε «αντιρρησίας» απειλεί τη ζωή μας! Τι προτιμάμε; Να στερηθούμε πολλά, αλλά να βγούμε ζωντανοί από ετούτη την τρέλα ή να τα κακαρώσουμε σε ένα κρεβάτι, αν βρεθεί κι αυτό, μόνοι κι έρημοι;

Εδώ κάθε παρασπονδία είναι προδοσία! Εδώ κάθε «αντιρρησίας» απειλεί τη ζωή μας! Τι προτιμάμε; Να στερηθούμε πολλά, αλλά να βγούμε ζωντανοί από ετούτη την τρέλα ή να τα κακαρώσουμε σε ένα κρεβάτι, αν βρεθεί κι αυτό, μόνοι κι έρημοι;

Να λέμε «ευχαριστώ» που δεν έχουμε τα βράδια συσκότιση. Κι ας αφήσουμε τα πολιτικάντικα του στιλ «φταίει η κυβέρνηση» ή «φταίει ο Κυριάκος». 

Φταίει ο κορονοϊός, που εξευτέλισε τα πάντα! Ο ιός, που πέταξε στα σκουπίδια τη σπουδαία ανακάλυψητης πληροφορικής, που απέδειξε ότι όλοι ετούτοι οι μεγιστάνες των μεγάλων πολυεθνικών είναι μηδενικά μπροστά στους φτωχούς Φλέμινγκ, Κοχ και Παπανικολάου, οι οποίοι έσωσαν και σώζουν ζωές! 

Ξεχάστε τις βόλτες και τα καλαμπούρια. Σπίτι, με τους ανθρώπους μας, έξω μόνο για μια βόλτα, μασκοφορεμένοικαι σε κοινωνικές αποστάσεις! Όλα τα άλλα είναι αηδίες και εγκληματική αδιαφορία προς το σύνολο. Πρέπει να καταλάβουμε ότι αν δεν αντέξουμε τους επόμενους τρεις τέσσερις μήνες, θα ζήσουμε σκηνές Αποκάλυψης! 

Κι όποιος ψάχνει τώρα για ευθύνες, την ώρα που όλος ο κόσμος (περιέργως πλην των Κινέζων, στη χώρα των οποίων ξετσούμισε ο ιός τα έχει παίξει, αξίζει την περιφρόνησή μας!

Ο ιός είναι εδώ, εμείς οφείλουμε να μείνουμε όρθιοι για να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε κάποια στιγμή τη μεγάλη μας νίκη! Τα εμβόλια δεν θα έρθουν αύριο το πρωί, ούτε ο εμβολιασμός θα γίνει στο άψε σβήσε!

Σπίτι, με τα βιβλία μας, με τις ταινίες μας, με το πληκτρολόγιό μας, με το Netflix, με ό,τι θα μας κρατήσει μέσα και δυνατούς! Μέσα, να αγαπήσουμε πιο πολύ το σπίτι και από την κυβέρνηση να περιμένουμε να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να μας ανακουφίσει! Είμαστε πολύ σκληροί για να πεθάνουμε, κουφ… κορονοϊέ! Πολύ σκληροί!

Η ΑΚΙΣ

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

Να συσταθεί ανεξάρτητη επιτροπή αγώνα για το θέμα του «ΚΥΤ» Φυλακίου

Να δημιουργηθεί ένα ευέλικτο και συμπαγές σώμα, που θα είναι ανεξάρτητο από τα κόμματα και θα εκφράζει την γνήσια...

More Articles Like This