9.4 C
Alexandroupoli
Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Ευχές πολλές για τα 30 χρόνια του ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ

Ένας άθλος έχει συντελεστεί από τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Κονδύλη Α.Ε.

Το ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ στα 30 χρόνια της διαδρομής του κατάκτησε με το σπαθί του τη θέση που του άξιζε στα περιφερειακά κανάλια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Είναι μεγάλο επίτευγμα, σχεδόν άθλος αυτό που επέτυχε. Είναι άθλος να επιβιώνει ένα κανάλι δια πυρός και σιδήρου και προπαντός εν μέσω της δεκαετούς οικονομικής κρίσης και τώρα τελευταία εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ένας τηλεοπτικός σταθμός είναι ένα ιδιόμορφο, δύσκολο και ακριβό μέσο ενημέρωσης για έναν καναλάρχη. Οι δυσκολίες και τα εμπόδια είναι πολλά. Δεν είναι μόνο τα σύγχρονα μηχανήματα και οι τεχνικοί εξοπλισμοί. Το μεγαλύτερο κόστος είναι να επιβιώνεις οικονομικά για να μισθοδοτείς  έναν μεγάλο αριθμό εργαζομένων, δημοσιογράφων, εκφωνητών, ρεπόρτερ, εικονοληπτών, μοντέρ, τεχνικών και άλλων που εμείς οι μη σχετικοί αγνοούμε.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους δημιουργούς και συνεχιστές αυτού του περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού που ενημερώνει, ψυχαγωγεί και επιμορφώνει τους απαιτητικούς τηλεθεατές, γιατί υπάρχει και ο ανταγωνισμός από τα μεγάλα πανελλήνιας εμβέλειας κανάλια.

- Advertisement -

Ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Κονδύλη μοιάζει σαν ένα οικοδόμημα με στέρεα θεμέλια, με την κεντρική κολώνα του και τις συμπληρωματικές κολώνες που όλες μαζί στηρίζουν το οικοδόμημα. Είναι τα τέσσερα αγκωνάρια του.

Τα συγχαρητήρια και τις θερμότερες ευχές στην οικογένεια Κονδύλη, τον Σταύρο, τη Μαρίνα, τον Γιώργο και τη Γιώτα, που αγωνίζονται σκληρά και δυναμικά για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός ολόκληρου Δημοσιογραφικού Ομίλου με τρία διαφορετικά μέσα: τον τηλεοπτικό σταθμό ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, την εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ και το Ραδιόφωνο του ΘΡΑΚΗ FM.

Εύχομαι ολόψυχα μακροημέρευση στο ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ που γιορτάζει τα 30 χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας και δράσης. Να συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμα με εγκυρότητα και αξιοπιστία.

Θέλω επίσης να δώσω θερμά και ειλικρινή συγχαρητήρια στους εμπνευστές που είχαν τις ιδέες και τις υλοποίησαν για το μεγάλο αφιέρωμα στα 30 χρόνια από την ίδρυση του καναλιού μέχρι σήμερα. Αυτό το μαραθώνιο αφιέρωμα πολλών ωρών στα 30 χρόνια του τηλεοπτικού σταθμού ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ που παρακολουθήσαμε στις οθόνες μας (όσο αντέξαμε) αποτελεί πραγματικό άθλο. Γιατί δεν είναι καθόλου εύκολο να ψάξεις αμέτρητες ώρες στα αρχεία του καναλιού για τα  εκατοντάδες πρόσωπα που εργάστηκαν κατά καιρούς στα 30 χρόνια, να τους παρουσιάσεις να απευθύνουν χαιρετισμό και ευχές και επιπλέον να επιλέξεις από το ιστορικό τους αποσπάσματα από τις εκπομπές τους.

Είναι αλήθεια ότι συγκινήθηκα που αντίκρισα ξανά στην οθόνη όλους τους διάφορους συντελεστές, αρκετοί από τους οποίους μου ήταν παλιοί γνώριμοι ιδιαίτερα από την περίοδο της πολιτικής δράσης μου.

Αυτό το αφιέρωμα θα μείνει ως κειμήλιο και παρακαταθήκη τόσο για την ιστορία του καναλιού όσο και των προσώπων που το υπηρέτησαν και το υπηρετούν. Θα είναι ένα αρχείο για τους μεταγενέστερους.

Θερμές προσωπικές εγκάρδιες ευχές σε όλο το έμψυχο δυναμικό και τους συντελεστές από την κορυφή μέχρι τη βάση.    ΚΑΛΗ  ΥΓΕΙΑ, ΔΥΝΑΜΗ, ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ!!!

Με ειλικρινή εκτίμηση και συμπάθεια

Παναγιώτης  Κουσίδης

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

Το Γραφείο Ασύλου Θράκης να μείνει στην Αλεξανδρούπολη

Η Υπηρεσία να μην μεταφερθεί στην Καβάλα – Κατάθεση αναφοράς στο Προεδρείο της Βουλής από τον Βουλευτή Έβρου κ....

More Articles Like This