9.4 C
Alexandroupoli
Σάββατο, 10 Απριλίου, 2021

Φέρνουν την επέκταση από την… πίσω πόρτα

Ιδού η διγλωσσία των Θεσμικών – 33,5 στρέμματα μισθώθηκαν ήδη για την επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου έναντι «τριάκοντα αργυρίων»

Λοιπόν τι λένε οι “θεσμικοί” για το έγκλημα εσχάτης προδοσίας που συντελείται εδώ και λίγες ώρες απροκάλυπτα πια στον Έβρο; Τόσος αγώνας ,τόσος παλμός από τον προδομένο λαό ,για να μην γίνει το ΚΥΤ στο Φυλάκιο Έβρου και όμως η προκήρυξη καλά κρατεί…33,5 στρέμματα μισθώθηκαν ήδη ,έναντι “τριάκοντα αργυρίων” και για τα υπόλοιπα με ταχείς ρυθμούς ακολουθείται η διαδικασία της επίταξης..!

Και εμείς περιμένουμε ακόμη την τελική απόφαση Μηταράκη…!Γιατί έτσι δεν μας διαβεβαίωσαν αρχικά οι τοπικοί μας άρχοντες;! Πως είναι αποφασισμένοι με κάθε τίμημα να μην αφήσουν την επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου! Έτσι δεν μας αποκοίμισαν με τον μαγικό αυλό της υποκρισίας; 

Και τώρα τι; Δηλαδή ,όταν θέταμε τα “αμείλικτα ερωτήματα” στους θεσμικούς ,όταν προβλέπαμε πως η “Βασιλεύουσα θα πέσει από μέσα ” λειτουργούσε το αλάνθαστο αισθητήριο μας …προβλέποντας το χρονικό μιας προαναγγελθείσης προδοσίας;!

- Advertisement -

Γιατί εδώ που φτάσαμε , θα περάσουμε αναγκαστικά στον δεύτερο γύρο. Με προσφυγές κατά της προκήρυξης του Έργου…Με αίτηση ακύρωσης ,όταν η φαύλη εξουσία προχωρήσει σε επίταξη των παρακείμενων αγρών…Και το πανηγύρι θα κρατήσει έως ότου παύσει ο οξύς δικαστικός αγώνας …! Το πανηγύρι όμως δεν θα τελειώσει ποτέ…!

Και επειδή κάποιοι μας χλεύασαν ,κάποιοι μας είπαν ακραίους ,κάποιοι πριν λίγο καιρό έπαιζαν “πόκερ” στις ταλαίπωρες πλάτες του πολύπαθου Έβρου,-καγχάζοντας ειρωνικά ,γιατί μια και μόνον κοινοβουλευτική παράταξη όρθωσε ανάστημα από τις περήφανες συνοριογραμμές του Έβρου,-ρωτάμε ευθέως !Σκοπεύουν μετά από αυτή την εξέλιξη οι επικεφαλής των παρατάξεων του Δήμου Ορεστιάδας σε παραίτηση; Σκοπεύουν όσοι συνέστησαν επιτροπές αγώνα να δηλώσουν παραίτηση και ανένδοτο; Σκοπεύουν οι βουλευτές του Νομού να δηλώσουν την παραίτηση τους ή θα κρύβονται όπως οι “λαδοπόντικες” στις τρύπες ;!Σκοπεύουμε όλοι μας να βγάλουμε μαύρες σημαίες παντού, μια που είναι το μόνο που ταιριάζει πια στην περίσταση; Σκοπεύουμε όλοι να προτάξουμε τα στήθη μας στον τόπο του εγκλήματος ,έστω και αν τα χημικά και τα κλόμπς της άπονης και φαύλης εξουσίας θα μας κλείνουνε τον δρόμο..;! Θα βαρέσει, θα χτυπήσει και θα ποδοπατήσει λοιπόν η υποκριτική πολιτεία εκείνους τους ακρίτες ,που πέρυσι γίνονταν ένα “χαλύβδινο σώμα” ενάντια στους «λαθροεισβολείς» ,ενάντια στους “βαρβάρους “,γιατί εφέτος οι σύγχρονοι “εφιάλτες” άνοιξαν κερκόπορτες;! Για ίδιο όφελος ;!Απαντήστε λοιπόν θεσμικοί του “κλεινού Άστεως” του ανείπωτου βούρκου με τις απέραντες κρυφές διαδρομές ! .Απαντήστε υποτελείς τοπικοί θεσμικοί ,παραμερίζοντας έστω και μια στιγμή την αποφώλια (αποκρουστική) διγλωσσία σας. Γιατί μη λησμονείτε το του Αγάθωνος ..”Όποιος άρχει…κατά Νόμον άρχει …επί ανθρώπων άρχει … και ουκ αεί άρχει … “Γιατί από εδώ κι εμπρός…Μαύρα πουλιά …σας δείχνουνε τον δρόμο…!   Έστω κι αν η υποκριτική πολιτεία διέταξε  τον παρατεταμένο εγκλεισμό μας λόγω πανδημίας  ,ωραίο πρόσχημα για την αδιατάρακτη θεμελίωση 28 ισλαμουπόλεων απανταχού της χώρας ! Το τίμημα της προδοσίας θα είναι πολύ βαρύ!  

Ηλίας Ν. Ηλιακόπουλος

ΕΛΑΝΚΟ

Egnatia Pass

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Latest News

Ρωσικά αντίποινα: «Μην πάτε για διακοπές στην Τουρκία»

Σφαλιάρα περιωπής από την Μόσχα στα ύποπτα σχέδια της Τουρκίας, για ανάμειξη στην Ουκρανία Η Τουρκία δεν θα αποτελέσει προορισμό...

More Articles Like This