9.4 C
Alexandroupoli
Friday, April 19, 2024

Λειτουργία αξονικού και τα απογεύματα

Ανοίγει απογευματινή βάρδια στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου – Θα προσληφθούν άμεσα δύο Ακτινολόγοι Τεχνολόγοι

Την άμεση λειτουργία της απογευματινής βάρδιας του Αξονικού τομογράφου του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου ανακοίνωσε  ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης σε διαδικτυακή συνάντηση που είχε χθες  με την Προέδρο του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Σπανίων Νοσημάτων Έβρου «Μαζί για Ζωή» κ. Εύη Ορφανού.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η πρόεδρος  στην ΕΡΤ Ορεστιάδας, «είναι προς υπογραφή η πρόσληψη δυο τεχνολόγων ακτινολόγων ώστε να λειτουργήσει άμεσα η απογευματινή βάρδια του Αξονικού τομογράφου για τις ανάγκες του πληθυσμού.»

Η κ. Ορφανού επισήμανε το θετικό κλίμα που υπάρχει από το Υπουργείο Υγείας στην αντιμετώπιση των θεμάτων που έθεσαν ως Σύλλογος κάτι που φαίνεται και με την επικείμενη συνάντηση που θα γίνει προς τα τέλη Αυγούστου με την παρουσία και της προέδρου του ΚΕΣΥ κ. Γκάγκα,  σχετικά με την λειτουργία της κλινικής πλαστικής χειρουργικής στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης.

- Advertisement -

ertnews.gr

spot_img
spot_img
Friday, April 19, 2024

Latest News

Η Γεωργία Πετροπούλου, Legal Director, JTI Hellas στο Delphi Economic Forum IX: «Στη JTI είμαστε απόλυτα συγχρονισμένοι με τη νέα εποχή»

Στη συνολική εμπειρία των εργαζομένων στη JTI στο νέο δυναμικό και μεταβαλλόμενο πλαίσιο και στην εποχή της ψηφιακής εξέλιξης...

More Articles Like This