9.4 C
Alexandroupoli
Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021

Προκήρυξη αγώνα “2η Μαρωνείας Ανάβασις LOW VERTICAL 2021”

Ο Αγώνας έλαβε την Έγκριση Διεξαγωγής του και την Επίσημη Άδεια από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ( ΓΓΑ ), η οποία ενέκρινε απολύτως το Πρωτόκολλο του Αγώνα.

Ο Σύλλογος Γυναικών Μαρώνειας «Η ΙΠΠΑΡΧΙΑ»  και ο ΔΡΟΜΕΑΣ ΘΡΑΚΗΣ συνδιοργανώνουν τον αγώνα “2η ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ ΑΝΑΒΑΣΙΣ  LOW VERTICAL 2021”, την Κυριακή 22 Αυγούστου 2021 και ώρα 10.30΄π.μ.
Ο αγώνας διεξάγεται με την υποστήριξη του Συνδέσμου Κριτών Στίβου Θράκης
Η ΟΡΦΕΑΣ ΔΙΚΤΥΟ αναλαμβάνει την οργανωτική επιμέλεια του αγώνα με την υποστήριξη της ΝΝ Διαφημιστικής.
Ο αγώνας διεξάγεται τηρώντας όλα τα μέτρα που περιλαμβάνει το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΓΓΑ και του ΕΟΔΥ, με όλους τους υφιστάμενους όρους που ισχύουν και την έγκριση της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α.
1.ΤΟΠΟΣ: Μαρώνεια Ροδόπης
2.ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: 22 Αυγούστου 2021
3.ΑΦΕΤΗΡΙΑ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Εκκίνηση από το γραφικό λιμανάκι του Αγίου Χαράλαμπου και τερματισμός στην Πλατεία Μαρώνειας
4. ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ. Θα υπάρχει χρονομέτρηση χειρός για όλους τους δρομείς του αγώνα, με την συνεργασία του Συνδέσμου Κριτών Στίβου Θράκης.
5.ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΓΩΝΩΝ: 4.500 μ.
6.ΔΙΑΔΡΟΜΗ : Ασφάλτινη διαδρομή με συνεχόμενες ανηφόρες  και υψομετρική διαφορά  192 μ.
7.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ :
10.30΄ π μ   1η Εκκίνηση 
10. 40΄ π μ  2η Εκκίνηση 
10.50΄ π μ   3η Εκκίνηση
8.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Άνω των 12 ετών
9.ΟΡΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Θα υπάρξουν τα παρακάτω όρια συμμετοχής : Σε κάθε εκκίνηση έως 50 δρομείς. Ανώτατο σύνολο δρομέων  του αγώνα τα 150 άτομα
10.ΕΠΑΘΛΑ
– Στον πρώτο νικητή/νικήτρια της γενικής κατηγορίας και  τους 3 πρώτους των 4 ηλικιακών κατηγοριών ( έως 39 ετών, 40-49 ετών, 50-59 ετών, 60 και πάνω) θα απονεμηθούν κύπελλα με ανέπαφη ατομική παραλαβή από τραπέζι.
– Σε όλους/ες που θα τερματίσουν θα απονεμηθούν αναμνηστικό μετάλλιο και αναμνηστικό δώρο, με ανέπαφη ατομική παραλαβή σε ατομική συσκευασία από τραπέζι.
11.ΠΑΡΟΧΕΣ
Νερά, μπανάνες, αναμνηστικά έπαθλα και κύπελλα για τους/τις νικητές/τριες,, με ανέπαφη παλαβή σε ατομική συσκευασία από τραπέζι.
12.ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ  Θα υπάρχει σταθμός στο 3o χλμ με νερό, με ανέπαφη παραλαβή
Επίσης θα υπάρχει μπουφές με τοπικά και γλυκά εδέσματα στον τερματισμό, σε ατομικές συσκευασίες, με ατομική ανέπαφη παραλαβή από τραπέζι.
13.ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ –ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Οι διοργανωτές σε συνεργασία με τον Επικεφαλής Ιατρό, τις Υπηρεσίες Έκτακτης Ανάγκης, το προσωπικό πρώτων βοηθειών και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Κομοτηνής, θα λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, για την ασφάλεια των συμμετεχόντων αθλητών. Στη διαδρομή θα υπάρχουν Εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού  που θα παρέχουν πρώτες βοήθειες σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη. Οι συμμετέχοντες-δρομείς, συμμετέχουν στη διοργάνωση με απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έχοντας κάνει τον απαραίτητο καρδιολογικό έλεγχο και φέρουν την πλήρη ευθύνη της συμμετοχής τους όσον αφορά στην φυσική κατάσταση και την ικανότητά τους να συμμετάσχουν.
Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού, ζημίας ή άλλου είδους φθοράς που μπορεί να υποστεί συμμετέχοντας στην διοργάνωση κατά την διάρκεια του αγώνα ή μετά το τέλος του.
Στους αγώνες ΔΕΝ θα ζητηθούν ιατρικά πιστοποιητικά αφού οι ενήλικες συμμετέχουν με δική τους ευθύνη.
Κατά την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής εγγραφής ο συμμετέχων δρομέας, βεβαιώνει με τσεκάρισμα, την ανάληψη της προσωπικής του ευθύνης για την συμμετοχή του.
14.ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για ειδικές περιπτώσεις εγγραφών, εκτός ηλεκτρονικής πλατφόρμας, επικοινωνήστε στα τηλ. 6907605015 κ 6944688969
15. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:
Η οικονομική συμμετοχή ορίζεται στα 12 ευρώ, που θα κατατίθενται, στον λογαριασμό του ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΡΦΕΑ, που έχει την επιμέλεια του αγώνα (GR72 0172 3560 0053 5609 5506 493), στην τράπεζα Πειραιώς . Εάν γίνει η κατάθεση από άλλη τράπεζα παρακαλούμε να προστεθεί το επιπλέον κόστος στην ίδια κατάθεση.
Δια ζώσης εγγραφές και πληρωμές δεν θα γίνουν.

– Οι δρομείς θα φορούν προστατευτική μάσκα κατά  την εκκίνηση τους. και μετά τον τερματισμό τους., Για την απόρριψη των μασκών θα υπάρχουν κάδοι απορριμμάτων σε σημεία προβεβλημένα.
– Η παράδοση των ρούχων των συμμετεχόντων, θα γίνεται σε ειδικό χώρο με αρίθμηση.  Κατά τη παράδοση τους τα σακίδια θα ψεκάζονται με απολυμαντικό διάλυμα από τους εθελοντές.
– Συνιστάται για τους δρομείς κατά τη διάρκεια του αγώνα:
Α) Το τρέξιμο των δρομέων δίπλα δίπλα είναι ασφαλές μόνο όταν τηρείται απόσταση ασφαλείας 2 μ μεταξύ τους.
Β) Το τρέξιμο των δρομέων σε κλιμακωτό σχηματισμό ( ο ένας μπροστά και ο άλλος πίσω δεξιά ή αριστερά) είναι ασφαλές μόνο όταν τηρείται νοητή πλαϊνή απόσταση  2 μ
Γ) Το τρέξιμο των δρομέων με αποστάσεις μεταξύ των, μικρότερες από τις παραπάνω, πρέπει να αποφεύγεται

– Για την ενημέρωση των δρομέων για τους κανόνες του υγειονομικού πρωτοκόλλου,, θα γίνουν συχνές ενημερώσεις πριν το αγώνα, θα γίνουν αποστολές email, θα υπάρχουν ειδικές σημάνσεις και θα γίνονται συνεχείς ηχητικές ανακοινώσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα, με οδηγίες, συστάσεις της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα, όσο και του ΕΟΔΥ
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε στα τηλ. 6907605015 κ 6944688969
#dromeasthrace

- Advertisement -

— 

ΔΡΟΜΕΑΣ ΘΡΑΚΗΣ – DROMEAS THRACEAthletic Club Alexandroupolis

spot_img

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

spot_img

Latest News

Πτυσσόμενο… γήπεδο στην «καρδιά» της Αλεξανδρούπολης

Ένα πτυσσόμενο γήπεδο ποδοσφαίρου βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου, στον αύλειο χώρο της Ζαρίφειου Ακαδημίας Αλεξανδρούπολης. Παιδιά από τις ακαδημίες του Δήμου Αλεξ/πολης,αλλά και ολοκλήρου του...

More Articles Like This