9.4 C
Alexandroupoli
Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου, 2021

Δύο είναι οι υποψήφιοι πρόεδροι για ΝΟΔΕ Έβρου

Ο καταξιωμένος στη συνείδηση των μελών της ΝΔ, κ. Γιάννης Τζίμας, ζητά την θετική ψήφο για στήριξη της υποψηφιότητάς του

Περίπου μία εβδομάδα απέμεινε για την διεξαγωγή των εκλογών στα κατά τόπους όργανα της Νέας Δημοκρατίας – τις λεγόμενες ΝΟΔΕ, που πλέον όμως επίσημα ονομάζονται ΔΕΕΠ.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 και μάλιστα φέτος θα είναι κάπως υβριδικές, αφού πέρα από τη φυσική παρουσία, οι έχοντες/ουσες το δικαίωμα του εκλέγεσθαι, θα μπορούν να το ασκήσουν και διαδικτυακά.

Σε ό,τι αφορά τη ΔΕΕΠ Έβρου, οι μνηστήρες της προεδρικής θέσης είναι δύο: ο νυν πρόεδρος Άκης Παρασκευόπουλος και ο Γιάννης Τζίμας, που έχει θητεύσει σε διάφορες θέσης της οργάνωσης, αλλά ποτέ σε αυτήν του προέδρου.

- Advertisement -

Οι προθεσμίες για την κατάθεση υποψηφιοτήτων έχουν πλέον εκπνεύσει, ενώ όσοι και όσες επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Εκλογές θα πρέπει να έχουν πληρώσει τις συνδρομές τους για το έτος 2021 (δηλαδή 12 ευρώ).

Πέρα από τους δύο υποψηφίους για την προεδρία της ΔΕΕΠ, ο κατάλογος των υποψηφίων είναι μακρύς, αφού αφορά τα μέλη της ΔΕΕΠ, τα μέλη και τους/τις προέδρους των ΔΗΜΤΟ και τους/τις συνέδρους.

Οι λίστες:

Υποψήφιοι/ες για την ΔΕΕΠ Έβρου:

Κοζάρης Νικόλαος

Λουπασάκη Χρυσή

Θεοχαρίδης Θεοχάρης

Ζιώγας Χρήστος

Κεφαλογιάννης Κωνσταντίνος

Γεωργιάδης Γεώργιος

Κακαλής Χρήστος

Βραχιόλογλου Ιωάννης

Βρετοπούλου Μαρία

Τσιακίρης Απόστολος

Ουζουνίδης Κωνσταντίνος

Καδόγλου Κωνσταντίνος

Γιαλαμά Κυριακή

Μιχαηλίδης Παύλος

Κοσμίδης Ιορδάνης

Γιαμούρα Μαρία

Κανάρης Ιωάννης

Χλωροπούλου Πελαγία

Υποψήφιοι/ες σύνεδροι

Γκουλιάμα Αλεξάνδρα

Τζίμας Ιωάννης

Κεφαλογιάννης Κωνσταντίνος

Κακαλής Χρήστος

Ζήντρου Χριστίνα

Μαντζιούνης Οδυσσέας

Μιχαλόπουλος Σπυρίδων

Δρουμπάλης Δημήτριος

Μουτζίκας Ραφαήλ – Δημήτριος

Τσιακίρης Απόστολος

Ουζουνίδης Κωνσταντίνος

Γιαμούρα Μαρία

Χατζηχαραλάμπους Παναγιώτης

Κοσμίδης Ιορδάνης

Κανάρης Ιωάννης

Φωτιάδου Αικατερίνη

Δημητριάδης Δημήτριος

Τσομπανίδης Αντώνιος

reportal.gr

* * * 

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΖΙΜΑ

Σήμερα είναι μία ξεχωριστή μέρα για μένα και νιώθω ιδιαίτερα συγκινημένος. Συμπληρώνονται ακριβώς 40 χρόνια από την ημέρα που εντάχθηκα στις τάξεις της παράταξης, όταν την 8/10/1981 και κόντρα στο ρεύμα της εποχής γράφτηκα στην ΟΝΝΕΔ Αλεξ/πόλης. Από τότε υπηρετώ ανελλιπώς, είτε ως απλός στρατιώτης, είτε μέσα από διάφορα αξιώματα τις αρχές και την ιδεολογία της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. 

Έφτασε λοιπόν για μένα η ώρα να διεκδικήσω την συνέχιση της πορείας μου αυτής, από ένα άλλο μετερίζι, αυτό του Προέδρου της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ). 

Καλώ λοιπόν όλους όσους με γνωρίζουν και θυμούνται την αδιάκοπη παρουσία την δική μου και της οικογένειάς μου στα γραφεία του κόμματος, να με εμπιστευτούν με την ψήφο τους και να μου κάνουν την τεράστια τιμή να με εκλέξουν Πρόεδρο της Δ.Ε.ΕΠ (ΝΟΔΕ) Έβρου, στις εσωκομματικές εκλογές της 24 Οκτωβρίου 2021.

Γιάννης Τζίμας

Υποψήφιος Πρόεδρος ΔΕΕΠ Έβρου

ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

spot_img

Latest News

Τρομερό όπλο αποκτούν τα νησιά και ο Έβρος

Το Ισραηλινό Σύστημα στο «Τείχος του Έβρου» μπορεί να εξουδετερώσει, σε ενδεχόμενη πολεμική αναμέτρηση, όλο το τουρκικό οπλοστάσιο -...

More Articles Like This