Ο κ. Γιάννης Τζίμας έχει στόχο να ξαναζωντανέψει τις ξεχασμένες και παραμελημένες Τοπικές Οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας σε ολόκληρο τον Έβρο

Εσωκομματικές εκλογές δεν μόνο στο ΚΙΝΑΛ.
Εκεί οι εκλογές γίνονται για την εκλογή του νέου Προέδρου του κόμματος.
Όμως, οι εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία γίνονται για τις Νομαρχιακές Οργανώσεις του κόμματος, οι οποίες είναι προγραμματισμένες για την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021.
Ισχυρή υποψηφιότητα για την ΔΕΕΠ ΝΔ Έβρου έχει θέσει ο κ. Γιάννης Τζίμας, γέννημα-θρέμμα της Αλεξανδρούπολης.
Είναι γεγονός ότι η Νομαρχιακή Οργάνωση του Έβρου, όπως και οι Τοπικές Οργανώσει, επί προεδρίας του νυν προέδρου Άκη Παρασκευόπουλου, είχαν περιπέσει σε μια αδράνεια, προκαλώντας έτσι τα παράπονα παλαιών και «μπαρουτοκαπνισμένων» στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι ένιωθαν τον εαυτό τους, ξεχασμένο και παραγκωνισμένο, ενώ έχουν προσφέρει τόσα πολλά στην παράταξη.
Αυτήν την κατάσταση, ο κ. Γιάννης Τζίμας είναι αποφασισμένος να την ανατρέψει.

Και όπως λέγει, τον κόσμο τον δικό μας δεν επιτρέπεται να τον αφήνουμε στο περιθώριο.
Η θέση του Προέδρου της ΔΕΕΠ ΝΔ Έβρου, κατά κοινή ομολογία, είχε καταντήσει μια υπόθεση «σφραγίδος» με επικοινωνία με τα κεντρικά, χωρίς καμία σχέση με τους ψηφοφόρους της ΝΔ στον νομό Έβρου.
Όμως, αυτή η κατάσταση πρέπει να αλλάξει.
Παλαιό στέλεχος της ΝΔ, ο κ. Γιάννης Τζίμας δεν κοίταξε ποτέ τα προσωπικά του οφέλη, ούτε ενεπλάκη σε συναλλαγές, αλλά φρόντισε μόνο τα συμφέροντα της παράταξης.
Στις 24 Οκτωβρίου, οι Νεοδημοκράτες του Έβρου καλούνται να στηρίξουν την αλλαγή ηγεσίας στην ΔΕΕΠ ΝΔ Έβρου.
Η μαζική προσέλευσή τους στις κάλπες, θα δώσει το στίγμα για την αντιμετώπιση των εξελίξεων που έρχονται στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.
Θα είμαστε και εμείς εκεί, στο ραντεβού στις κάλπες.
Σ.Κ.