9.4 C
Alexandroupoli
Τρίτη, 9 Αυγούστου, 2022

Η ανοχή μας, φέρνει την… ασυδοσία τους

Πόσο ακόμη θα ανεχόμαστε Μουσουλμάνους να αυτομαστιγώνονται στους δρόμους, περιφρονώντας τα έθιμα και παραδόσεις των Ελλήνων;

«Από τότε που επινοήθηκε η συγγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο» λέγει μια παλιά ελληνική παροιμία.

Την θυμηθήκαμε βλέποντας την επιστολή του «Πολιτιστικού Συνδέσμου Ελλάδος-Πακιστάν» που ζητούσε συγγνώμη για την συγκέντρωση στο Σύνταγμα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. 

Δυστυχώς το φιλότιμο είναι χαρακτηριστικό αποκλειστικώς ελληνικό. Δεν περιμέναμε να το επιδείξουν Πακιστανοί ή άλλοι αλλοεθνείς μουσουλμάνοι. 

- Advertisement -

Η εν γένει συμπεριφορά τους άλλως τε δεικνύει ότι ουδόλως έχουν ενσωματωθεί στην ελληνική κοινωνία. 

Και εν προκειμένω η συγνώμη διατυπώθηκε με σκοπό αποκλειστικώς ωφελιμιστικό. Την ακύρωση των 60 προστίμων που επέβαλε η Αστυνομία σε Πακιστανούς που δεν φορούσαν μάσκες! 

Πρόκειται περί θράσους!!! Για ποιον λόγο 60 Πακιστανοί θα έπρεπε να εξαιρεθούν από την εφαρμογή των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό; 

Και αφήνουμε κατά μέρος ότι 60 πρόστιμα είναι μάλλον προσχηματικά σε μια συγκέντρωση μερικών χιλιάδων. Αλλά το θράσος δεν σταματά εκεί. Ο ανωτέρω «Πολιτιστικός (;) Σύνδεσμος» υποστηρίζει ότι η συγκέντρωση «ήταν αυθόρμητη και όχι οργανωμένη»! 

Σοβαρολογούμε τώρα; Και ορθώς ο υπουργός Προστασίας του Πολίτου άπαντά ότι ο νόμος ισχύει για όλους και συνεπώς τα πρόστιμα δεν ακυρώνονται, όμως είναι αρκετό αυτό; Είναι αρκετά ολίγα πρόστιμα για να μάθουν οι -παράνομοι ως επί το πλείστον- μετανάστες, ότι οφείλουν να σέβονται την χώρα που τους ανέχεται;

Κάποτε όμως και η χώρα πρέπει να αποφασίσει τι θέλει. Είναι αδιανόητο να δεχθούμε ότι υπάρχουν Έλληνες που μπορεί να ανέχονται την εικόνα της μεταμορφώσεως της πρωτευούσης σε «Ισλαμαμπάντ».

Διότι η παραμονή της Πρωτοχρονιάς δεν ήταν η πρώτη φορά που είδαμε τέτοιες εικόνες. Πόσο ακόμη μπορεί να ανεχόμαστε μουσουλμάνους να εορτάζουν το ραμαζάνι στους δρόμους και να αυτομαστιγώνονται περιφρονώντας τα έθιμα και τις συνήθειές μας; 

Δεν είναι «ρατσισμός» το να έχουμε την απαίτηση να μας σέβονται, ούτε είναι «ανθρωπισμός» να υποχρεωνόμαστε να βλέπουμε τις εκδηλώσεις της πρωτόγονης θρησκείας τους. Αν δεν τους αρέσει, ας γυρίσουν πίσω από εκεί που ήρθαν. Δεν γνωρίζουμε να γίνεται πόλεμος στο Αφγανιστάν και στο Μπανγκλαντές. 

Και στην Κεντρική Αφρική, μουσουλμάνοι σαν αυτούς που κλαίγονται στην Αθήνα είναι αυτοί που διαπράττουν εγκλήματα και δημιουργούν αποσταθεροποίηση.

Όμως, το ότι είναι ανεπιθύμητοι θα πρέπει να τους το καταστήσουν σαφές, η Κυβέρνηση και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτου, που οφείλουν να δώσουν στην Αστυνομία εντολές για μηδενική ανοχή στις απρέπειες των ισλαμιστών. 

Διότι ψευδαισθήσεις δεν πρέπει να τρέφουμε. Ούτε μετριοπαθές ισλάμ υπάρχει ούτε μουσουλμάνοι πρόθυμοι να ενσωματωθούν σε δυτικές κοινωνίες. Συνεπώς και τα περί πολιτογραφήσεώς τους πρέπει κάποτε να τελειώσουν.

Δυστυχώς όμως δεν είναι μόνον οι μουσουλμάνοι. Συνολικώς οι μετανάστες ζουν, καθώς φαίνεται σε καθεστώς ασυδοσίας και για τον λόγο αυτό η εγκληματικότητα μεταξύ τους έχει εκτροχιασθεί.

Τελευταίο συμβάν η «μαφιόζικη» δολοφονία Γεωργιανού στο Μοσχάτο Ένα ακόμη περιστατικό που δεικνύει την αποτυχία της Κυβερνήσεως της Νέας Δημοκρατίας στην βασική προεκλογική εξαγγελία της. 

Την επιβολή του νόμου και της τάξεως. Οι πολίτες είχαν απαυδήσει από την έξαρση της εγκληματικότητας που σημειώθηκε στα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ. Ήλπιζαν ότι από το καλοκαίρι του 2019 τα πράγματα θα άλλαζαν. 

Δυστυχώς, παρά την αυστηροποίηση κάποιων διατάξεων, ουσιαστικό αποτέλεσμα δεν έχουμε δει ακόμη…

-Ε-

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Τρίτη, 9 Αυγούστου, 2022

Latest News

Η Ελένη Παπαδοπούλου υποψήφια με την “Πατριωτική Ένωση” στην Δράμα

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα της κυρίας Ελένης Παπαδοπούλου στην εκλογική περιφέρεια Δράμας. Η κ. Ελένη Παπαδοπούλου γεννήθηκε στη...

More Articles Like This