9.4 C
Alexandroupoli
Saturday, April 20, 2024

Ψυχρολουσία στην Άγκυρα

Αμερικανοί παρουσίασαν χάρτη με τον διαμελισμό της Τουρκίας – Τρέμει ο Ερντογάν

Ψυχρολουσία στην Άγκυρα: Αμερικανοί παρουσίασαν χάρτη με τον διαμελισμό της Τουρκίας! Ο εφιάλτης που τρέμει ο Ερντογάν! 

Ο Αμερικανός συνταγματάρχης Myles B. Caggins,παρουσίασε χάρτη του μεγάλου Κουρδιστάν. Ο Caggins ήταν εκπρόσωπος του Συνασπισμού που πολέμησε τον ISIS.

Ο χάρτης παρουσιάστηκε σε webinarπου διοργάνωσε.

- Advertisement -

Το tweet του Συνταγματάρχη:

* * *

Myles Caggins

@MylesCaggins

Today @wdckurd hosted an expert panel on opportunities and challenges facing the four areas of greater Kurdistan. Great insights shared by all. Dr. Deniz Gumustekin @YerevanSaeed @AzadDewani @ArashSaleh #TwitterKurds

Η τουρκική πολιτική ελίτ έχει μπροστά της, έναν εφιάλτη τον οποίο τρέμει στην κυριολεξία. Πρόκειται για την πιθανή επανάληψη της περιόδου 1918, όταν οι τότε σύμμαχοι είχαν αποφασίσει να την διαμελίσουν λόγω των νεο-Οθωμανικών ονειρώξεων της τότε τουρκικής ηγεσίας.

Πληροφορίες τουρκικών ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι Αμερικανοί προετοιμάζουν εδώ και μεγάλο διάστημα την μετατροπή των κουρδικών δυνάμεων στην Συρία, παρουσία και Κούρδων της Τουρκίας, σε τακτικές δυνάμεις, λόγω του ότι στόχος και σκοπός είναι η δημιουργία του μεγάλου Κουρδιστάν.

Andreas Mountzouroulias 

spot_img
spot_img
Saturday, April 20, 2024

Latest News

Κ. Πιερρακάκης από Αλεξ/πολη, στη Σύνοδο των Πρυτάνεων: «Πιστεύουμε βαθιά στα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια»

«Η δέσμευση της κυβέρνησης για στήριξη του ΔΠΘ και για λόγους εθνικούς και για λόγους ακαδημαϊκούς μετουσιώθηκε με τον...

More Articles Like This