9.4 C
Alexandroupoli
Thursday, April 18, 2024

Σημαντικές ελλείψεις στο ΕΦΚΑ Αλεξανδρούπολης

Ταλαιπωρούνται δεκάδες ασφαλισμένοι εξαιτίας της έλλειψης Υγειονομικού Προσωπικού, κυρίως στο Ακτινολογικό Τμήμα και την Παιδιατρική

Για παρατεταμένη έλλειψη υγειονομικού προσωπικού στο ΕΦΚΑ της Αλεξανδρούπολης (πρώην ΙΚΑ), με αποτέλεσμα δεκάδες ασφαλισμένοι να ταλαιπωρούνται, κάνουν λόγο – ιδίως το τελευταίο χρονικό διάστημα – στις μαρτυρίες τους, τηλεθεατές του ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ.

Το τηλεοπτικό συνεργείο βρέθηκε εκεί, στο πλαίσιο μιας πρώτης αυτοψίας της κατάστασης και ρωτώντας, έμαθε όλες τις σχετικές πληροφορίες για το τι συμβαίνει, αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι.

Οι ελλείψεις υγειονομικού προσωπικού αφορούν κυρίως το Ακτινολογικό Τμήμα και την Παιδιατρική.

- Advertisement -

Παρ’ όλο που το Ακτινολογικό του Κέντρου Υγείας Αλεξανδρούπολης αναβαθμίστηκε πλήρως, μέσα στο περασμένο έτος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η υπεύθυνη του τμήματος πρόκειται σύντομα να συνταξιοδοτηθεί. 

Η δεδομένη θέση όμως φαίνεται στο σύστημα ως ενεργή και κατειλημμένη, κι έτσι δεν μπορεί να προκηρυχθεί άμεσα.

Όσο για την Παιδιατρική, οι πληροφορίες του ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ κάνουν λόγο για έλλειψη ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσεων.

Η Διοίκηση του ΕΦΚΑ πάντως, μας πληροφόρησε ότι έχει ακολουθηθεί όλη η νόμιμη διαδικασία υπηρεσιακά και πως απλά αναμένεται η εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Πέλλια Βαϊκούζη

spot_img
spot_img
Thursday, April 18, 2024

Latest News

Επιτυχής ο 4ος Διαγωνισμός Διαπραγμάτευσης ΑΜ-Θ

Πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη, την προηγούμενη εβδομάδα Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 4ος Διαγωνισμός Διαπραγμάτευσης στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη στις...

More Articles Like This