9.4 C
Alexandroupoli
Friday, April 19, 2024

Η επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου φέρνει παραιτήσεις

Το είπε και το έκανε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Ορεστιάδος «Δημοτική Επαναφορά» – Δεν θα ανεχθούμε άλλο αυτήν την κοροϊδία

Κατέθεσαν το πρωί της Τρίτης την παραίτησή τους ο επικεφαλής, αλλά και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ» Ορεστιάδος και ενδεχομένως να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι της παράταξης.

Ο λόγος είναι η συνέχιση των εργασιών στις δομές του ΚΥΤ Φυλακίου, που όπως είχαν προειδοποιήσει δεν θα ανεχτούν άλλο αυτή την κοροϊδία και θα καταθέσουν την παραίτησή τους.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή τους είχαν τονίσει πως “στην – αναμενόμενη – περίπτωση που η δημοτική αρχή κωφεύσει ή κωλυσιεργήσει εκ νέου, με ρητορικές «ντρίπλες», ευφυολογήματα και υπεκφυγές μέχρι τις 10 του Απρίλη, την επόμενη μέρα θα υποβάλουμε τις παραιτήσεις μας στον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου. Είμαστε αποφασισμένοι και θα το πράξουμε! Όχι για να αποποιηθούμε ευθύνες, αλλά για να διατηρήσουμε την αξιοπρέπειά μας και το καθαρό βλέμμα μας απέναντι στους δημότες! Αυτοί οι δημότες, γνωρίζουν πλέον ποιοι παλεύουν για τα δίκαια και τα συμφέροντά τους και θα το αποδείξουν στις επόμενες δημοτικές εκλογές!”. 

- Advertisement -

Τήρησε λοιπόν τον λόγο του ο επικεφαλής Χρήστος Καζαλτζής, αλλά και οι δημοτικοί συμβουλοι της παράταξης Αναστάσιος Ροδινός και Δημήτριος Τζιορίδης και σήμερα κατέθεσαν στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου την παραίτηση τους.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της παράταξης:

«Η “ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ'” ανακοινώνει επίσημα ότι έκανε πράξη, ως όφειλε απέναντι στους συνδημότες και ψηφοφόρους της, την υπόσχεσή της να παραιτηθούν τα τρία εκλεγμένα μέλη της, από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ορεστιάδας, .

Την ίδια πρακτική θα ακολουθήσουν και οι αναπληρωματικοί σύμβουλοι, καθώς η εν λόγω απόφαση πάρθηκε από το σύνολο των υποψηφίων της, που συμμετείχαν στις δημοτικές εκλογές του 2019.

Σήμερα (12/04/2022), κατατέθηκαν στο πρωτόκολλο του δήμου οι αιτήσεις παραίτησης, σύμφωνα με τη 2η παράγραφο, του άρθρου 72, του Κώδικα Δήμων & Κοινοτήτων.

Οι λόγοι είναι γνωστοί και χιλιοειπωμένοι. Ανακολουθία, εμπαιγμός, αθέτηση αποφάσεων και υποκριτικοί πανηγυρισμοί για «επίτευξη» αυθαίρετων ποσοστών διεκδικήσεων!
Μακάρι και άλλοι να προβούν στην κίνηση αυτή, δυστυχώς τη μόνη που μας απέμεινε στο θέατρο του παραλόγου που συμμετέχουμε και παρακολουθούμε τόσο καιρό.

Οι αγώνες κερδίζονται με συσπείρωση και πανστρατιά!
Αυτό δεν επετεύχθη και δε μπορεί να επιτευχθεί όσο η παράταξη που διοικεί το δήμο αρνείται να ακούσει τη φωνή των πολιτών, να εναντιωθεί και να διεκδικήσει!
Το ότι παραιτούμαστε, όμως, από τις καρέκλες του δημοτικού συμβουλίου – άλλοι είναι ερωτευμένοι μ αυτές – δε σημαίνει και παραίτηση από την τοπική πολιτική σκηνή!

Η ”Δημοτική Επαναφορά” δεν τελειώνει εδώ! Αντίθετα μάλιστα… ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ!»


Για τη ”ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ”
Καζαλτζής Χρήστος
Επικεφαλής του Συνδυασμού

e-evros

spot_img
spot_img
Friday, April 19, 2024

Latest News

Κ. Πιερρακάκης από Αλεξ/πολη, στη Σύνοδο των Πρυτάνεων: «Πιστεύουμε βαθιά στα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια»

«Η δέσμευση της κυβέρνησης για στήριξη του ΔΠΘ και για λόγους εθνικούς και για λόγους ακαδημαϊκούς μετουσιώθηκε με τον...

More Articles Like This