9.4 C
Alexandroupoli
Friday, April 19, 2024

«Δούρειος Ίππος»: Παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του Κώστα Κρομμύδα στην Αλεξανδρούπολη

“Κάθε προσπάθεια να αποφύγεις το πεπρωμένο έχει μία κατάληξη. Να το συναντήσεις”, δήλωσε ο αγαπημένος συγγραφέας Κώστας Κρόμμυδας, στην πολύ ζεστή και πανέμορφη παρουσίαση του νέου του βιβλίου «Δούρειος Ίππος» που πραγματοποιήθηκε το βραδάκι του περασμένου Σαββάτου, στην Αλεξανδρούπολη, φιλοξενούμενος από το βιβλιοπωλείο «Βαταμίδη».

Τον πρόλογο της παρουσίασης έκανε η δημοσιογράφος της τηλεόρασης ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, Μαρίνα Κονδύλη, η οποία ανέφερε τα εξής:

“Όταν πήρα στα χέρια μου τον «Δούρειο Ίππο», εντυπωσιάστηκα από το εξώφυλλο σε βαθύ κόκκινο χρώμα. Είναι τόσο διαφορετικό από τα προηγούμενα. Τολμώ όμως να πω πως και το περιεχόμενο αποτέλεσε μια έκπληξη για μένα. Είναι τόσο δυναμική η υπόθεση, που το διάβασα μονομιάς. Κύρια πρωταγωνίστρια είναι η Ισιδώρα, στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία αποτελεί και την «αφηγήτρια» της υπόθεσης. Το σκηνικό στο οποίο εκτυλίσσεται η υπόθεση, δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα που αφορά τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, σε μια εποχή που το κρεσέντο προκλήσεων από την Τουρκική Κυβέρνηση προς την χώρα μας είναι συνεχές. Ο «Δούρειος Ίππος» είναι γραμμένος σε απλή, κατανοητή γλώσσα, η δομή του είναι σαφής και οι σελίδες του διαβάζονται γρήγορα και απρόσκοπτα. Μάλιστα, γίνεται πολλές φορές αναφορά και στον νομό μας, τον Έβρο.

Πρόκειται για ένα φανταστικό κατασκοπευτικό μυθιστόρημα, που θα διαβαστεί εύκολα και δεν θα απογοητεύσει με κανέναν τρόπο τον αναγνώστη. Έχει δράση, ένταση και φυσικά έχει ως βασικό άξονα την μοίρα των ανθρώπων, το πεπρωμένο τους! Είναι κάτι το οποίο ενστερνίζομαι κι εγώ απόλυτα: «πεπρωμένο φυγείν αδύνατον»”.

- Advertisement -

Μετά την παράθεση σημαντικών λεπτομερειών για την συγγραφή του βιβλίου, ο Κώστας Κρομμύδας, σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, απάντησε πρόθυμα σε όλες τις απορίες του κοινού και υπέγραψε τα βιβλία τους.

Ο “Δούρειος Ίππος” κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «ΔΙΟΠΤΡΑ».

spot_img
spot_img
Friday, April 19, 2024

Latest News

Η Γεωργία Πετροπούλου, Legal Director, JTI Hellas στο Delphi Economic Forum IX: «Στη JTI είμαστε απόλυτα συγχρονισμένοι με τη νέα εποχή»

Στη συνολική εμπειρία των εργαζομένων στη JTI στο νέο δυναμικό και μεταβαλλόμενο πλαίσιο και στην εποχή της ψηφιακής εξέλιξης...

More Articles Like This