9.4 C
Alexandroupoli
Wednesday, June 18, 2025

Κατέθεσε μήνυση για εξύβριση-σωματικές βλάβες

Η Ματούλα Χατζημιχαήλ, εναντίον του Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλου Τοψίδη

Στις δικαστικές αίθουσες θα λύσουν τις διαφορές τους ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης και η κτηματομεσίτρια Ματούλα Χατζημιχαήλ, η οποία υποστηρίζει πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον πρώτο, μετά από μεταξύ τους επεισόδιο στο ισόγειο του κτιρίου του Επιμελητηρίου της Αλεξανδρούπολης.

Ο δικηγόρος Νίκος Χρηστάκης που εκπροσωπεί την κα. Χατζημιχαήλ, μίλησε στο ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ και τον Τάσο Παλαιστίδη, για όσα συνέβησαν το μεσημέρι της Τρίτης 11 Οκτωβρίου:

«Την Τρίτη, μετά το περιστατικό, ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Σε κατάσταση-σοκ, για την ακρίβεια, έτρεμε. Η κα. Χατζημιχαήλ έπεσε θύμα εξύβρισης, με ακατονόμαστες φράσεις και στη συνέχεια, θύμα ξυλοδαρμού. Δέχτηκε ισχυρά χτυπήματα στην αριστερή πλευρά του προσώπου της και στο κεφάλι. […] Δεν πρόκειται για κάποια περίπτωση που της έκαναν έξωση, απλά έληξε η δωδεκαετής διάρκεια της μίσθωσης, όπως ορίζεται από τον νόμο και παρέδωσε το μίσθιο. Το μόνο που είχε μείνει ήταν να υπογραφεί πρωτόκολλο παράδοσης-παραλαβής του μισθίου και των κλειδιών».

- Advertisement -

Η αυτόφωρη διαδικασία βρισκόταν σε εξέλιξη από το πρωί της Τετάρτης μέχρι το βράδυ της ίδιας ημέρας, όπως ανέφερε ο κ. Χριστάκης.

Μάλιστα, δύο αστυνομικοί μετέβησαν στα γραφεία του Επιμελητηρίου Έβρου, αναζητώντας τον κ. Τοψίδη, αλλά αποχώρησαν μετά από λίγα λεπτά, μιας και δεν βρισκόταν εκεί.

Παράλληλα όμως, ο κ. Τοψίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αλεξανδρούπολης, απέρριψε τις κατηγορίες της κα. Χατζημιχαήλ.

Ειδικότερα, τόνισε πως ουδέποτε άσκησε βία στην κτηματομεσήτρια και πως η ίδια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενδεχομένως από την μεγάλη ένταση που βίωσε.

Τι ανέφερε η καταγγέλλουσα

Με τη σειρά της, η καταγγέλλουσα Ματούλα Χατζημιχαήλ, ανέφερε σε ανάρτησή της, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, τα εξής:

«Βάσει των τελευταίων γεγονότων που συνέβησαν προχθές και κυκλοφόρησαν δημόσια, θα ήθελα να αναφέρω τα παρακάτω. Καταρχήν να ευχαριστήσω όλους εσάς γνωστούς φίλους και αγνώστους για την μεγάλη συμπαράσταση το ενδιαφέρον και τα αισθήματα αγάπης που εισέπραξα! Εδώ και τρεις ημέρες πλέον βρίσκομαι στο νοσοκομείο με ζάλη , έντονους πόνους στο κεφάλι και τάσεις εμετού. Είμαι σίγουρη ότι θα το ξεπεράσω και θα βρεθώ στην αγκαλιά της οικογένειας μου πολύ σύντομα!! Άλλωστε την ζωή πάντα την πάλευα και έτσι συνεχίζω!

Ο μόνος λόγος που γράφω τα παραπάνω, είναι να αντιληφθούμε ότι η βία μπορεί να έρθει από εκεί που δεν το περιμένουμε ανά πάσα στιγμή και να μας κάνει μεγάλη ζημιά, σωματική και ψυχική. Να αλλάξει την ζωή μας και να μας αναγκάσει να ζήσουμε κάτω από νέες συνθήκες χωρίς να είναι δική μας επιλογή αλλά η βία ενός άλλου. Δυστυχώς όταν εσύ δεν είσαι βίαιος άνθρωπος δεν μπορείς να αντιληφθείς την επίθεση και έτσι δεν προλαβαίνεις να αμυνθείς. Γι αυτό θα πρέπει να καταγγέλλουμε κάθε μορφή βίας από όπου και εάν προέρχεται χωρίς να διστάζουμε για το κοινωνικό κόστος που πιθανών να αντιμετωπίσουμε!!

Για εμένα στα 57 μου χρόνια έτυχε να είναι ο “κύριος” Τοψιδης. Ένας άνθρωπος με μεγάλες βλέψεις και στόχους στην πολιτική… Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!! Καλημέρα σε όλους σας!!».

Χ.Ν.

Wednesday, June 18, 2025

Latest News

Το νέο φάρμακο ενάντια της «κακής» χοληστερίνης σε χρόνο–ρεκόρ!

«Πολέμιος» της κακής χοληστερίνης καθίσταται ένα νέο φάρμακο, που σύμφωνα με τους επιστήμονες, μπορεί να την καταπολεμήσει και να...

More Articles Like This