Μεταξύ 6 και 13 Φεβρουαρίου 2023 – Εκλογικό κέντρο στην Αλεξανδρούπολη θα λειτουργήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Δύο πολιτικοί αρχηγοί θα βρεθούν στον Έβρο κατά το χρονικό διάστημα μεταξύ 6 και 13 Φεβρουαρίου 2023.
Ο πρώτος που θα αφιχθεί είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρούλακης, που αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες στην Αλεξανδρούπολη την προσεχή Δευτέρα στις 6 Φεβρουαρίου.
Ο κ. Ανδρουλάκης κατά την περιοδεία του στον Έβρο, θα επισκεφθεί το φυλάκιο Καστανέων, Επιχείρηση στην Νέα Βύσσα, ενώ θα γυρίσει σε Καταστήματα στην Αγορά της Ορεστιάδος.
Το βράδυ της Δευτέρας θα μεταβεί στο Διδυμότειχο, για Σύσκεψη των Τοπικών Φορέων.
Ο κ. Μητσοτάκης
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες θα βρεθεί στον Έβρο στις 13 Φεβρουαρίου 2023.
Ο κ. Μητσοτάκης, στην Αλεξανδρούπολη θα εγκαινιάσει το Εκλογικό του Κέντρο, δεδομένου ότι έχει δηλώσει Υποψηφιότητα για τον Ακριτικό Νόμο μας.
Ο κ. Μητσοτάκης μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό, εάν θα περιοδεύσει και σε άλλες πόλεις του Έβρου.
Περιμένουμε τις δύο αυτές επισκέψεις με ενδιαφέρον.
Σ.Κ.