9.4 C
Alexandroupoli
Monday, June 30, 2025

Τρελή αποκριά στην Αλεξανδρούπολη!

Ξεφάντωσαν με την ψυχή τους, μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές που συμμετείχαν στην μεγάλη παρέλαση το μεσημέρι της Κυριακής, στην κεντρική λεωφόρο της Αλεξανδρούπολης.

Μετά από 2 χρόνια απουσίας – εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού – μαθητές από όλα τα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς, αλλά και οι γονείς τους, έδωσαν ραντεβού στο Πάρκο Ακαδημίας, προκειμένου να ξεκινήσουν να παρελαύνουν.

Το κέφι ήταν άπλετο, η μουσική και ο καιρός σημαντικοί σύμμαχοι, και φυσικά ο χορός πανταχού παρών!

Ευφάνταστες στολές όπως αυτή της Wednesday Addams ή του Ironman, κλασικές όπως Χιονάτη ή Κοκκινοσκουφίτσα, αλλά και άλλες, έδωσαν χρώμα στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, όπως και στην πλατεία Ελευθερίας δίπλα στον σταθμό ΟΣΕ, όπου διεξήχθη ένα μεγάλο πάρτυ με DJ.

- Advertisement -

Σημειώνεται πως εντυπωσιακές κατασκευές από το Crew Mitroulakis (ένας μωβ πίθηκος, ένα παγώνι και ένας μονόκερως) έδωσαν άλλη διάσταση στη φετινή καρναβαλική παρέλαση.

  • Δυσάρεστο συμβάν με ανακοπή άντρα

Δυστυχώς, η προχτεσινή παρέλαση χαρακτηρίστηκε και από ένα απρόσμενο περιστατικό, καθώς ένας άντρας υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Πιο αναλυτικά, μετά την μαθητική παρέλαση καρναβαλιστών, στην πλατεία Ελευθερίας, ένας άνδρας έπαθε ανακοπή καρδιάς.

Ευτυχώς στο σημείο υπήρχαν διασώστες του ΕΚΑΒ και αμέσως ξεκίνησαν ΚΑΡΠΑ.

Επίσης, οι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού είχαν μαζί τους αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή, τον οποίον χρησιμοποίησαν πάραυτα.

Οι δικυκλιστές της Τροχαίας ανέλαβαν άμεσα δράση κι έβαλαν το ασθενοφόρο στον χώρο που βρισκόταν ο ασθενής.

Παράλληλα, φρόντισαν να γίνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ανοίγοντας δρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο άνδρας νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Μ.Κ.

Aegean
Monday, June 30, 2025

Latest News

Ο ΘΡΑΚΗ FM ακούγεται δυνατά έως την Φινλανδία!

Το σήμα του ραδιοφωνικού σταθμού έφτασε από τον Έβρο μέχρι το Πόρβο, δηλαδή 2.100 χιλιόμετρα μακριά! - Μήνυμα του...

More Articles Like This