
Μια τιμητική εκδήλωση με επίκεντρο το έργο των νοσηλευτών πραγματοποιήθηκε το πρωί της περασμένης Τετάρτης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
Στην εκδήλωση έγινε μνεία στον σημαίνοντα ρόλο τους, αλλά και στα προβλήματα του κλάδου.
Όλοι όσοι βρίσκονται δίπλα στους νοσηλευτές, παρατηρώντας το έργο τους, θέλησαν να πουν ένα «μπράβο» κι ένα «ευχαριστώ», για παροχή υψηλών ιατρικών υπηρεσιών στους ασθενείς.

Παρόντες στην λιτή αυτή εκδήλωση ήταν ο Διοικητής του Π.Γ.Ν.Α. Βαγγέλης Ρούφος, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Βαγγέλης Πουλιλιός, ο Καθηγητής Νευρολογίας ΔΠΘ Κωνσταντίνος Βαδικόλιας, ο Καθηγητής Μαιευτικής-Γυναικολογίας ΔΠΘ Νίκος Νικολέττος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης Χρήστος Γκουγκουλάκης, και φυσικά η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του ΠΓΝΑ Ευδοκία Φώτη.
Άπαντες εξήραν την σπουδαιότητας της Νοσηλευτικής, η οποία αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς κλάδους του Συστήματος Υγείας.

Κ.Α.