

Το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο της συνεργασίας με φορείς Υγείας παρέδωσε υγειονομικό και φαρμακευτικό υλικό στις ακόλουθες υπηρεσίες:
Στις 26 Απριλίου 2024 η Γραμματέας του Δ.Σ.-Εθελόντρια του τμήματος Θεοδώρα Καζακίδου και Εθελοντές του Τομέα Υγείας παρέδωσαν υλικό στο Κέντρο Υγείας του Δήμου Σουφλίου
Στις 3 Ιουνίου 2024 ,οι Νοσηλεύτριες-Εκπαιδεύτριες του τμήματος παρέδωσαν 30 συσκευασίες γάλακτος α’ & β’ βρεφικής ηλικίας για την Παιδιατρική Κλινική, έπειτα από ενημέρωση και έγκριση της Διοίκησης του Νοσοκομείου.
Στις 12 Ιουνίου 2024, η Γραμματέας του Δ.Σ.-Εθελόντρια του τμήματος και Εθελοντές του Τομέα Υγείας παρέδωσαν υλικό στο Περιφερειακό Ιατρείο Τυχερού του Δήμου Σουφλίου.