9.4 C
Alexandroupoli
Sunday, June 29, 2025

Market test για την δέσμευση χωρητικότητας του IGB

Θα γίνει την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024

Την 1η Ιουλίου 2024 θα διεξαχθεί η ετήσια δημοπρασία για την διαθέσιμη δυναμικότητα του IGB, όπως ανακοίνωσε η ICGB.

Θα προσφερθούν ποσότητες για 5 συναπτά έτη, με τη χωρητικότητα να ποικίλλει για τα διάφορα σημεία διασύνδεσης μεταξύ των δικτύων των 2 χωρών.

Ειδικότερα, για την περίοδο 2024-2025, η ICGB θα διαθέσει για τα σημεία διασύνδεσης της Ελλάδας, ποσότητες 37.333.058 KWh ημερησίως ανά έτος και αντίστοιχα για το σημείο διασύνδεσης της Βουλγαρίας, 33.012.605 KWh ημερησίως ανά έτος.

- Advertisement -

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να δεσμεύουν χωρητικότητα για την μεταφορά αερίου από το FSRU της Αλεξανδρούπολης.

Aegean
Sunday, June 29, 2025

Latest News

Ο ΘΡΑΚΗ FM ακούγεται δυνατά έως την Φινλανδία!

Το σήμα του ραδιοφωνικού σταθμού έφτασε από τον Έβρο μέχρι το Πόρβο, δηλαδή 2.100 χιλιόμετρα μακριά! - Μήνυμα του...

More Articles Like This