Ανάβει μόνο το πράσινο, σε παράδρομο της Ε.Ο. Αλεξανδρούπολης-Φερών – Κίνδυνος για τους οδηγούς





Πρόκειται για ένα από τα σημεία, από τα οποία διέρχονται τα περισσότερα οχήματα καθημερινά στην Αλεξανδρούπολη.
Ο λόγος για ένα από τα φανάρια στον παράπλευρο δρόμο της Εθνικής Οδού Αλεξανδρούπολης-Φερών (νότια στην περιοχή Jumbo), στο οποίο ανάβει μόνο το πράσινο.
Στο προβληματικό φανάρι -εδώ και πολύ καιρό- δεν ανάβει ποτέ κόκκινο, παρά μόνο πράσινο, με αποτέλεσμα πολλοί οδηγοί να μπερδεύονται όταν δεν είναι αναμμένο και να νομίζουν ότι μπορούν να περάσουν.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πλήθος οδηγών καθημερινά να τίθεται σε κίνδυνο, από την μη σωστή λειτουργία του φωτεινού σηματοδότη, ο οποίος μάλιστα δίνει την επιλογή στους οδηγούς είτε να στριψουν αριστερά, είτε να προχωρήσουν ευθεία.
Το θέμα ανέδειξε σε ρεπορτάζ του, το ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, έπειτα από καταγγελία τηλεθεάτριας.
Ελπίζουμε η βλάβη στον φωτεινό σηματοδότη να αποκατασταθεί άμεσα, πριν σημειωθούν τροχαία ατυχήματα στην περιοχή…
Μαρία-Χρύσα Σταμπουλίδου