9.4 C
Alexandroupoli
Πέμπτη, 27 Μαρτίου, 2025

Έρχεται το 1ο Συνέδριο Αθλητικής Επικοινωνίας και Δημοσιογραφίας

Στην Κομοτηνή στις 14 & 15 Φεβρουαρίου 2025

Την Παρασκευή και το Σάββατο, 14-15 Φεβρουαρίου 2025, στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, θα λάβει χώρα το 1ο Συνέδριο Αθλητικής Επικοινωνίας και Δημοσιογραφίας με διεθνή συμμετοχή.

Για τη διεξαγωγή του 1ου Συνεδρίου Αθλητικής Επικοινωνίας και Δημοσιογραφίας «ενώνουν» τις δυνάμεις τους το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, το Τμήμα Επικοινωνίας & Ψηφιακών Μέσων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ).

Το Συνέδριο Αθλητικής Επικοινωνίας και Δημοσιογραφίας που θα διεξαχθεί για 1η φορά, αποτελεί δορυφόρο του 6ου Συνεδρίου Αθλητικού Τουρισμού, Χορού και Αναψυχής.

- Advertisement -

Το συνέδριο θα διεξαχθεί δια ζώσης στην Κομοτηνή, αλλά θα δοθεί η δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να παρουσιάσουν εξ αποστάσεως μέσω πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων.

Στις 14 Φεβρουαρίου 2025, θα πραγματοποιηθεί στρογγυλή τράπεζα με διακεκριμένους ομιλητές, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν σύντομα και θα αναλυθεί το θέμα της «Επικοινωνίας στην Αθλητική Ακεραιότητα».

Παράλληλα, θα πραγματοποιούνται οι παρουσιάσεις των προφορικών ανακοινώσεων και των e-posters ερευνητικού επιπέδου και πρακτικού ενδιαφέροντος, που εγκρίθηκαν κατά τη διαδικασία αξιολόγησής τους.

Επίσης, στις 14/2 & 15/2 θα διεξαχθεί σεμινάριο με δωρεάν παρακολούθηση με θέμα: «Επικοινωνιακές δεξιότητες: Διαπροσωπική επικοινωνία και επαγγελματικές σχέσεις».

Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Παρασκευής 14/2 στο αίθριο του ΤΕΦΑΑ, με σημαντικές κεντρικές ομιλίες, εκδήλωση κλασικής μουσικής και γευσιγνωσία οίνου από Οινοποιεία της ΑΜ-Θ, συνοδευόμενη από προϊόντα ανάδειξης των γεύσεων οίνου.

Η τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου 15/2 στο αίθριο του ΤΕΦΑΑ με εναρκτήρια σύγχρονη χορευτική παράσταση, ορκωμοσία μεταπτυχιακών φοιτητών και θα κλείσει με παραδοσιακή χορευτική παράσταση.

spot_img
spot_img
spot_img
Πέμπτη, 27 Μαρτίου, 2025

Latest News

Ιστορικό Μουσείο Αλεξ/πολης: Ημερίδα με τίτλο: «Κειμήλια λόγου – Παραμύθια της Θρακικής Γης»

Η ΑΜΚΕ PHILARTIA σε συνεργασία με το Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης  διοργανώνουν ημερίδα με θέμα τα παραμύθια του τόπου μας,...
ΕΛΑΝΚΟspot_img
spot_img

More Articles Like This