Ο Πρόεδρος της Βουλής θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση στις 14η Μαΐου 2025, θα επισκεφθεί την Αλεξανδρούπολη ο πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης.
Την διαβεβαίωση αυτή έδωσε ο κ. Κακλαμάνης στον βουλευτή Έβρου, Αναστάσιο Δημοσχάκη, θέλοντας να τιμήσει με την παρουσία του τις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση και μαζί όλους τους Εβρίτες και Θρακιώτες.

Ο Πρόεδρος της Βουλής μάλιστα, παρέλαβε και το δώρο που του έκαναν οι μαθητές και μαθήτριες του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης «Κώστας Βάρναλης», που επισκέφθηκαν το ελληνικό κοινοβούλιο πριν λίγες ημέρες, με τη συνοδεία μελών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
Το δώρο για τον κ. Κακαλαμάνη ήταν ένα ομοίωμα του Φάρου και μια όμορφη κάρτα, με το εξής μήνυμα: «Αξιότιμε Πρόεδρε της Βουλής, σας προσφέρουμε το μικρό αυτό δώρο για να σας ευχαριστήσουμε που δεχθήκατε να φιλοξενήσετε τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας.
Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης “Κώστας Βάρναλης».