9.4 C
Alexandroupoli
Κυριακή, 13 Απριλίου, 2025

Νέο βιβλίο «Σκέψου πριν αγαπήσεις ξανά»

Από την Χριστίνα ΚατσαρούΠαντελαίου

“Μερικές φορές, η καρδιά μας προδίδεται τόσο βαθιά, που φοβόμαστε να την εμπιστευτούμε ξανά.”
Η Κασσάνδρα, ψυχολόγος στην αστυνομία, έχει μάθει να διαχειρίζεται το τραύμα των άλλων. Όμως, όταν μια υπόθεση παιδικής κακοποίησης φέρνει στο φως δικούς της εφιάλτες, η ισορροπία της καταρρέει.
Ο έλεγχος που νόμιζε ότι είχε χάνεται, οι κρίσεις πανικού επιστρέφουν και το παρελθόν ανοίγει ξανά πληγές που δεν έχουν επουλωθεί.
“Όταν η ζωή σε διαλύει, έχεις δύο επιλογές: να κρυφτείς ή να παλέψεις. Εκείνη πρέπει να αποφασίσει.”
Και τότε εμφανίζεται εκείνος. Ένας άντρας που της θυμίζει τι σημαίνει να αφήνεσαι, να εμπιστεύεσαι, να αγαπάς. Αλλά μπορεί να αγαπήσει πραγματικά, όταν οι σκιές του παρελθόντος την κρατούν δέσμια;
“Όταν το μυαλό σου λέει ‘φύγε’ αλλά η καρδιά σου ‘μείνε’, ποιο ακολουθείς;”.
Ένα δυνατό, συναισθηματικό μυθιστόρημα για τις δεύτερες ευκαιρίες, το θάρρος να κοιτάξουμε μέσα μας και τη δύναμη που χρειάζεται για να ξαναγαπήσουμε.

Βιογραφικό Συγγραφέα 

Η Χριστίνα Κατσαρού Παντελαίου έχει γεννηθεί στην Αθήνα τον Ιούνιο του 1983. Μέχρι τα 13 της κατοικούσε στην περιοχή του Ζωγράφου με την οικογένειά της. Στη συνέχεια μετακόμισε σ’ ένα χωριό της Επιδαύρου, κοντά στο αρχαίο θέατρο. Επηρεασμένη από τον ιερό χώρο έγραφε από μικρή. Μεγάλωσε βλέποντας συνεχώς παραστάσεις, λατρεύοντας ειδικά τις τραγωδίες. Στο θέατρο έχει παρακολουθήσει πολλά μεγάλα ονόματα που έχουν αφήσει το στίγμα τους. Αποτυπωμένος στο μυαλό της εδώ και χρόνια ο ρόλος του μεγάλου ηθοποιού Δημήτρη Παπαμιχαήλ ως Αγαμέμνονα.

- Advertisement -

Τα τελευταία χρόνια μένει στο Δρέπανο Αργολίδας. Έχει σπουδάσει Ζωγραφική και Αγιογραφία.
Είναι παντρεμένη, και έχει μια κόρη, τη Δηιάνειρα. Με τον σύζυγό της, διατηρεί ένα κατάστημα στο παραθαλάσσιο χωριό της. Στον ελεύθερο χρόνο της διαβάζει βιβλία, ειδικά αστυνομικά και θρίλερ, καθώς και ελληνική ποίηση με αγαπημένο ποιητή τον Κώστα Καρυωτάκη, ακούει μουσική, γράφει ποιήματα και λατρεύει να κάνει περιπάτους με τον σκύλο της πλάι στη θάλασσα.

Έχει εκδώσει δύο αστυνομικά μυθιστορήματα “Σιωπηλή μελωδία” , “Μου ανήκεις” και μια ποιητική συλλογή ‘Ραγισμένα μου φτερά’ με τις Εκδόσεις Κομνηνός.

Σελίδες: 356

Εκδόσεις «ΠΗΓΗ»

spot_img
Κυριακή, 13 Απριλίου, 2025

Latest News

Εκπαίδευση των εργαζομένων του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Θράκης από το Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης

Με θέμα την Οδική Συμπεριφορά και ΑσφάλειαΟ Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Θράκης, στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης και ευαισθητοποίησης του ανθρώπινου...
ΕΛΑΝΚΟspot_img

More Articles Like This