9.4 C
Alexandroupoli
Sunday, June 29, 2025

Γιορτή Ανθισμένης Γλάστρας στην Μαρώνεια!

Ο Σύλλογος Γυναικών Μαρωνείας «ΙΠΠΑΡΧΙΑ» διοργανώνει και φέτος, το Σάββατο 7 Ιουνίου 2025, στις 8:00μ.μ. τη Γιορτή Της Ανθισμένης Γλάστρας, στην Πλατεία της Μαρώνειας.

Η γιορτή έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα με βράβευση των ωραιότερων ανθισμένων γλαστρών. Στους νικητές /νικήτριες θα απονεμηθούν βραβεία.

Στην εκδήλωση η γεωπόνος Χριστίνα Σαρούδη θα παρουσιάσει το θέμα της δημιουργίας ανθοσυνθέσεων σε γλάστρες και την φροντίδα τους.

Θα ακολουθήσει μπουφές με εδέσματα από τις κυρίες του Συλλόγου και χορός με μουσική που επιλέγει ο Γιάννης Παγκοζίδης.

- Advertisement -

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι ελεύθερη και μπορεί να συμμετάσχει όποιος/-α το επιθυμεί, από οποιοδήποτε μέρος, με μία γλάστρα ανά διαγωνιζόμενο/-η.

Η πρόσκληση ισχύει για όλους/-ες ανεξαρτήτως εάν συμμετέχουν ή όχι στο διαγωνισμό .

Πάρτε λοιπόν την πιο όμορφη ανθισμένη γλάστρα σας και ελάτε στη Μαρώνεια!!!!

Aegean
Sunday, June 29, 2025

Latest News

Ο ΘΡΑΚΗ FM ακούγεται δυνατά έως την Φινλανδία!

Το σήμα του ραδιοφωνικού σταθμού έφτασε από τον Έβρο μέχρι το Πόρβο, δηλαδή 2.100 χιλιόμετρα μακριά! - Μήνυμα του...

More Articles Like This