
Διορθωτικές παρεμβάσεις γίνονται στο ιστορικό κτίριο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης. Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων & Καθημερινότητας, Γιάννης Ναϊτίδης ανέφερε σχετικά:
«Με σχέδιο, επιμονή και πράξεις, βελτιώνουμε τις σχολικές μας υποδομές, μετά την αφαίρεση των μεταλλικών σκαλωσιών από την πρόσοψη του δημοτικού, την εξολοκλήρου επιδιόρθωση-ανακατασκευή της σκεπής, τις εσωτερικές παρεμβάσεις με νέο φωτισμό led σε όλες τις αίθουσες και την αντικατάσταση ψευδοροφής και την τοποθέτηση νέας ορυκτής ίνας, ήρθε η σειρά για την προσεχτική συντήρηση και το βάψιμο των ξύλινων παραθυριών.
Έτσι θα συνεχίσουμε σε όλες μας τις σχολικές μονάδες, με σωστό προγραμματισμό, συνέπεια και πολλή όρεξη για δουλειά!».
Με τη σειρά του, ο τοπογράφος-μηχανικός στην Αλεξανδρούπολη, Κριτής Κριτού, σχολίασε τη συγκεκριμένη κίνηση:
«ΜΠΡΑΒΟ στον Δήμο Αλεξανδρούπολης! Μετά τα σίδερα στην πρόσοψη και την στέγη, τώρα γίνονται κι άλλες αναγκαίες επεμβάσεις, όπως τα αρχαία και διάτρητα παράθυρα όπου διορθώνοντα.! Αν μπούνε και μερικά ξύλινα τραπεζοκαθίσματα στον αυλόγυρο για να μην κάθονται στην άσφαλτο και τρώνε τα παιδάκια, πιστεύουμε πως θα γίνει ένα από τα καλύτερα σχολεία της πόλης μας! Όπως άλλωστε, του αξίζει!».