9.4 C
Alexandroupoli
Wednesday, February 4, 2026

30% πιο πάνω οι τιμές των καυσόξυλων στην Αλεξανδρούπολη

Στα 90 ευρώ έφθασε το κυβικό – Υπάρχει έλλειψη καυσόξυλων – Η Βουλγαρία περιόρισε τις εξαγωγές

Φωτιά θα πάρουν φέτος τα τζάκια και οι ξυλόσομπες προκειμένου οι Εβρίτες να βγάλουν τον χειμώνα σε μια προσπάθεια να αποφύγουν άλλες ακριβές πηγές ενέργειας.

Τα τηλέφωνα στις αποθήκες ξυλείας χτυπούν ασταμάτητα παρότι η τιμή του κυβικού έχει αυξηθεί σημαντικά σε σχέση με πέρυσι και πωλείται στα 90 ευρώ, λέγει ο κ. Χρήσρος Μαγδάνης, Έμπορος Ξυλείας

Οι αυξημένες τιμές των καυσόξυλων πάντως, έχουν μπει στο στόχαστρο της πολιτείας και όπως ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης ,θα γίνει σύσκεψη στο υπουργείο, προκειμένου να συγκρατηθούν οι τιμές.

- Advertisement -

Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ

Ωστόσο, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η έλλειψη καυσόξυλων που έχει ήδη αρχίσει, αφού φέτος η Βουλγαρία δεν πούλησε ξυλεία στους Έλληνες εμπόρους, με αποτέλεσμα όλοι να έχουν στραφεί στο ελληνικό καυσόξυλο.

Χ.Ν.

Wednesday, February 4, 2026

Latest News

Τετάρτη 04 Φεβρουαρίου 2026

Τετάρτη 04 Φεβρουαρίου 2026Download
spot_img
spot_img
spot_img

More Articles Like This