9.4 C
Alexandroupoli
Wednesday, December 3, 2025

Σχεδόν όλο το Αιγαίο δεσμεύει η Άγκυρα για στρατιωτικές ασκήσεις

Για στρατιωτικές Ασκήσεις

polemiko-naftiko

Σχεδόν όλο το Αιγαίο επιχειρεί να δεσμεύσει η Τουρκία με την έκδοση ΝΟΤΑΜ για στρατιωτικές ασκήσεις που σκοπεύει να κάνει κατά διαστήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Πέρσι περίπου το ίδιο χρονικό διάστημα, η Τουρκία είχε εκδώσει σειρά αντίστοιχων ΝΟΤΑΜ με τις οποίες επιχειρούσε να δεσμεύσει εκτός των άλλων θαλάσσιες περιοχές που έφταναν μέχρι και τη Μύκονο.

- Advertisement -

Αυτή τη φορά επιχειρεί να δεσμεύσει τις θαλάσσιες περιοχές μεταξύ Θάσου-Σαμοθράκης-Λήμνου, τη ζώνη κάτω από την Ικαρία, καθώς και Σκύρο-Λέσβο-Άγιο Ευστράτιο.

Επιπλέον με άλλη ΝΟΤΑΜ δεσμεύει τη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ρόδου-Καστελόριζου για στρατιωτικές ασκήσεις εντός Ιανουαρίου.Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κινήσεις αυτές γίνονται τη στιγμή που σχεδιάζεται η τριμερής συνάντηση κορυφής Ελλάδας-Γερμανίας-Τουρκίας για το προσφυγικό.

Wednesday, December 3, 2025

Latest News

Αλεξ/πολη: Τελετή ονοματοδοσίας Αποθηκών Νο 1 & Νο 3 

Το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί η τελετή ονοματοδοσίας των Αποθηκών Νο1 και Νο3 προς τιμήν των...
spot_img

More Articles Like This