9.4 C
Alexandroupoli
Monday, June 9, 2025

Σήμερα (μάλλον) η απόφαση για την τιμωρία του Ανδρεάδη

thrakisports_evros

andreadhs

Άλλο ένα εικοσιτετράωρο πέρασε, αλλά καμία εξέλιξη δεν υπήρξε στο ζήτημα που έχει δημιουργηθεί με τον Ανδρέα Ανδρεάδη και το σαββατιάτικο θερμό επεισόδιο με τον προπονητή του Σάκη Μουστακίδη και τον πρόεδρο του Εθνικού Γιάννη Τζίμα.

Όπως έγινε γνωστό, το θέμα απασχόλησε μεν την τακτική συνεδρίαση του ΔΣ του ΤΑΑ την Δευτέρα, αλλά αποφασίστηκε να μην ληφθεί απόφαση χωρίς να υπάρχει απολογία του παίκτη. Αυτή έχει ζητηθεί να παραδοθεί εγγράφως και η όποια απόφαση αναμένεται μάλλον σήμερα Πέμπτη, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, καθώς χθες Τετάρτη ο πρόεδρος Γιάννης Τζίμας επρόκειτο να απουσιάσει στην Αθήνα για την συνεδρίαση της ΕΣΑΠ.

- Advertisement -

Ενδιαφέρον έχει πάντως το γεγονός ότι σύμφωνα με νεώτερες δηλώσεις του, ο κ. Τζίμας επιβεβαίωσε μεν ότι ο Ανδρεάδης ήδη από το βράδυ του Σαββάτου ζήτησε συγνώμη για την ενέργειά του, διευκρίνισε ωστόσο ότι η συγνώμη απευθύνθηκε μόνο στον ίδιο. Διαψεύστηκε έτσι εμμέσως πλην σαφώς μια δήλωση που διακινήθηκε το ίδιο βράδυ από την επίσημη ιστοσελίδα της Volley League, με την οποία ο Ανδρεάδης ζητούσε συγνώμη και από τον προπονητή του.

Ο ίδιος ο παίκτης δεν έχει κάνει πουθενά για το θέμα επίσημες δηλώσεις και όπως έγινε γνωστό, το απόγευμα της Τρίτης παρουσιάστηκε κανονικά στην προγραμματισμένη προπόνηση του Εθνικού στο κλειστό “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”. Είναι δεδομένο ωστόσο ότι υπάρχει μεγάλο ζήτημα στις σχέσεις του με τον Σάκη Μουστακίδη, με αποτέλεσμα κάποιοι να ισχυρίζονται ότι μπορεί τελικά το θέμα να φτάσει στα άκρα και να χωρίσουν οι δρόμοι Εθνικού – Ανδρεάδη.

Οι περισσότεροι πάντως εκτιμούν ότι θα επικρατήσουν ψυχραιμότερες λογικές και ενδεχομένως θα υπάρξει ένα χρηματικό πρόστιμο και ίσως μείνει εκτός αποστολής από τον εκτός έδρας αγώνα με την Λαμία, παρόλο που με δεδομένο και τον τραυματισμό του Γραμματικάκη αλλά και το γεγονός ότι θα απουσιάζει για επίσημους αγώνες και η ομάδα των Εφήβων, η παρουσία του κρίνεται απαραίτητη.

Σε κάθε περίπτωση, το κλίμα παραμένει βαρύ στον Εθνικό, αν και η ομάδα φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, πέντε στροφές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Monday, June 9, 2025

Latest News

Οι LOCOMONDO στην Κομοτηνή και την Αλεξανδρούπολη!

Το καλοκαίρι σημαίνει… Locomondo! Η μπάντα, που εδώ και χρόνια συνοδεύει τις πιο φωτεινές στιγμές του καλοκαιριού, ξεκινά την περιοδεία...

More Articles Like This